blank
 
blank

Τα ζώδια τη Μεγάλη Εβδομάδα υπό την επιρροή της έκλειψης Σελήνης.

 
Τα ζώδια τη Μεγάλη Εβδομάδα υπό την επιρροή της έκλειψης Σελήνης.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Μεγάλη Εβδομάδα 14 ως 20 Απριλίου 2014, με την έκλειψη Σελήνης

Η έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου έρχεται να ανοίξει για μια ακόμα φορά το κεφάλαιο σχέσεις, και όχι μόνο! Είπαμε πως ο Απρίλιος δεν θα είναι εύκολος… Και την Μεγάλη Εβδομάδα, για μια ακόμα φορά έρχεται να μας το επιβεβαιώσει, όχι μόνο με την έκλειψη Σελήνης, αλλά και με τις υπόλοιπες όψεις που σχηματίζονται και μας προϊδεάζουν για έναν ακόμη επόμενο δύσκολο γύρο!

Ερμής σε τετράγωνο με Δία και σύνοδο με Ουρανό

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή σε νέες περιπέτειες και με δύο σημαντικές όψεις που σχηματίζει με τους ''μεγάλους'' του ζωδιακού. Από την μια είναι το τετράγωνό του με τον Δία, αλλά και η σύνοδος με τον Ουρανό, που έρχονται να δώσουν μια… ξεχωριστή νότα στο πλανητικό παιχνίδι!
 
Αρχικά, να μας κάνουν να είμαστε και λίγο στον… κόσμο μας, μια και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία υπόσχεται συχνά μια υπέρμετρη αισιοδοξία, που όμως μας κάνει να μην εκτιμούμε σωστά τις καταστάσεις, τα γεγονότα, τα πρόσωπα και να τα βλέπουμε όλα μέσα από εκείνη την πιο χαλαρή οπτική, την πιο ανέμελη, που όμως είναι πολύ πιθανόν να μας οδηγήσει και σε λάθος συμπεράσματα και σε λάθος κατευθύνσεις!
 
Μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μας, τις συναλλαγές μας και τα όποια ανοίγματα κάνουμε τώρα. Καλό είναι να τα τσεκάρουμε εξονυχιστικά πριν καταλήξουμε κάπου. Ωστόσο, από την άλλη μεριά, ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες μορφές ευκαιριών. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε επικοινωνιακά ζητήματα, συμφωνίες, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, μπορεί να προκύψει και κάτι ανέλπιστα θετικό…
 
Επίσης, έχουμε και την όψη της συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό. Και εδώ έχουμε απρόσμενες και ανέλπιστες εξελίξεις, οι οποίες έρχονται να μας βγάλουν από τη συνηθισμένη μας ροή και να μας δείξουν μια άλλη κατεύθυνση, τελείως διαφορετική από αυτήν που ήδη βρισκόμαστε!
 
Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής κορυφώνει αύριο ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σχηματίζοντας μια δύσκολη όψη ταυ - τετραγώνου στους ουρανούς, μαζί με τους τρείς αυτούς πλανήτες, ανοίγοντας το κεφάλαιο των ξαφνικών αποκαλύψεων, των ξαφνικών ανατροπών και των εντάσεων! Γενικότερα, όλο το διάστημα της εβδομάδας, οι ειδήσεις που θα φτάσουν στ’ αυτιά μας αφενός θα μας ξαφνιάζουν, αφετέρου να έχουν ένα αρκετά δυσάρεστο χαρακτήρα.
 
Επίσης, προσέχουμε πολύ την συμπεριφορά μας, όχι μόνο το τί λέμε, αλλά και το πως το λέμε, γιατί εδώ ισχύει το γνωμικό “η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει” και από εκεί που είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί, μπορεί εύκολα να μεταμορφωθούμε σε… νευρικούς και αγενείς! Ακόμα, μεγάλη προσοχή στα μέσα μεταφοράς, αλλά και στην οδήγηση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εισπράττουν το μεγαλύτερο κομμάτι της έντασης, τόσο στις σχέσεις τους και της συνεργασίες τους, οι οποίες περνούν από αρκετές αναταράξεις και δυσκολίες όλο το διάστημα του Απριλίου. Το σίγουρο είναι, όμως, πως υπάρχει πάντα ένα νέο κεφάλαιο, που ανοίγει μετά από όλες αυτές τις δυσκολίες, και καλό είναι ό,τι συμβαίνει τώρα, να το δουν σαν ένα είδος… εξετάσεων, που θα τους προάγει στην επόμενη βαθμίδα!

Ο ανάδρομος Πλούτωνας

Παράλληλα, σήμερα μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση και ο Πλούτωνας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας αρκετές καθυστερήσεις στις όποιες προσπάθειες αναδιοργάνωσης μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να υπάρξουν αρκετές συγκρούσεις, κυρίως στα θέματα που αφορούν στην εξουσία, και να δούμε να υπάρξουν αντιδράσεις, ίσως και ακραίες
 
Καλή εβδομάδα σε όλους, με υπομονή και ψυχραιμία! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις, απο 14 ως 20 Απριλίου 2014 με έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό.
Η Πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης του Απριλίου 2014. Απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί!
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-04-2014 00:00:00