blank
 
blank

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, οι αναποδιές και τα πρόσωπα απο το παρελθόν.

 
Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, οι αναποδιές και τα πρόσωπα απο το παρελθόν.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014 με την Σελήνη στον Ταύρο

Και για σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, μία Σελήνη που ενισχύει την όμορφη πλευρά της ζωής, την απόλαυση, την καλοπέραση και μας προτρέπει να ασχοληθούμε με ό,τι επιβάλουν οι επιθυμίες και οι διαθέσεις μας…

Οι όψεις της Σελήνης από τον Ταύρο

Η ημέρα ξεκινά ένα πολύ όμορφο εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, ανοίγοντας την πόρτα στην αισιοδοξία, στην καλή επικοινωνία, στη συζήτηση και γενικότερα σε ένα αρμονικό περιβάλλον, στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε πολύ εύκολα…
 
Λίγο παρακάτω, στις 11:00 το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, εντείνει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες, αλλά δημιουργεί και εκείνο το πείσμα, που λέει πως… “θα τα καταφέρω ό,τι και να γίνει”!
 
Στις 2:13 το μεσημέρι άλλη μια αρμονική όψη έρχεται να συντελέσει στο πολύ καλό κλίμα της ημέρας, και δεν είναι άλλο από το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, που ενισχύει την κοινωνικότητα, την επικοινωνία, αλλά και την ερωτική ζωή!
 
Τις βραδινές ώρες της ημέρας, στις 9:20 μ.μ., το τετράγωνο του της Σελήνης με τον Ήλιο ενδεχομένως να δημιουργήσει μία αστάθεια στα συναισθήματα και μια πιο περίεργη διάθεση, πιθανόν και πιο έντονη συναισθηματική φόρτιση, που καλό είναι να την κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αποφεύγοντας επαφές, αντιθέσεις και συζητήσεις, που ενδεχομένως έχει να πυροδοτήσουν θέματα…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη και τις όψεις της

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, έχουν πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να βελτιώσουν την ψυχολογία τους, αλλά και τις σχέσεις του με τους ανθρώπους που επιθυμούν.

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία και τα πρόσωπα απο το παρελθόν

Ωστόσο, για σήμερα έχουμε άλλο ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός και είναι αυτό της στάσης του Ερμή, για να περάσει σε αναδρομική πορεία, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
 
Και βεβαίως, για όλη την περίοδο που έχουμε ανάδρομο Ερμή, αποφεύγουμε σοβαρές αποφάσεις, υπογραφές, συμβόλαια, διευθετήσεις ή συμφωνίες. Γενικότερα, οτιδήποτε σοβαρό μας απασχολεί, αποφεύγουμε να το οριστικοποιήσουμε. Είναι προτιμότερο να λειτουργήσουμε μεθοδεύοντας τις όποιες λεπτομέρειες μπορεί να φανούν χρήσιμες στην μεθόδευση των σχεδίων μας, γιατί το σίγουρο είναι ότι όταν ο Ερμής περάσει ξανά σε ορθοδρομική κίνηση, θα χρειαστεί να επανεξετάσουμε τα πράγματα…
 
Ανάδρομος Ερμής ωστόσο δεν σημαίνει μόνο αναποδιές, αλλά και την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν… Ανοίγει λοιπόν ένας κύκλος, όπου το παρελθοντικό σκηνικό των σχέσεων θα εμφανιστεί εκ νέου μπροστά μας, διεκδικώντας ένα νέο κύκλο στην ερωτική μας ζωή, με νέα δεδομένα, αλλά γνωστά πρόσωπα… Όσοι πιστοί λοιπόν… σπεύσατε!
 
Δεν έχουμε λοιπόν παρά να χαλαρώσουμε και να περιμένουμε! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Νέo!!! Yπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
 
Να είστε όλοι καλά και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-02-2014 00:00:00