blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο και… η ημέρα απογειώνεται!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο και… η ημέρα απογειώνεται!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα σήμερα Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, με την Σελήνη στον Υδροχόο.

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου και ένα… μπαράζ θετικών όψεων στην σημερινή ημέρα, δίνει υποσχέσεις για ομαλές εξελίξεις αλλά και αρμονική συνύπαρξη με του γύρω μας. Διαβάστε το σχόλιο μας και δείτε στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις για το ζώδιο σας στην τηλεοπτική εκπομπή με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία

Στις 2:00 το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία μας βάζει μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, αλλά και εύνοιας σε ό,τι έχει να κάνει με προσωπικές επαφές η συζητήσεις, πολύ καλές ώρες για κάθε είδους διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις, καθώς και για προσωπικές επαφές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη

Το κλίμα περνά σε μια περισσότερο ερωτική… διάθεση, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες της ημέρας, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 5:21 μ.μ. μιλά για μια πιο έντονη διάθεση για κοινωνικότητα, για επαφές που μπορεί έχουν περισσότερο ερωτικό χαρακτήρα. Αν έχετε κατά νου μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά, φροντίστε να έχετε μια επαφή μαζί του τις ώρες αυτές του απογεύματος! Το κλίμα είναι κατάλληλο και θα μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα όλα όσα θέλετε να πείτε ή να κάνετε…
 
Οι ώρες είναι ιδανικές για έναν ωραίο καφέ στη παραλία, με θέα την θάλασσα και… το βλέμμα του/της, ώστε να απολαύσετε μαζί ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα!

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο με τον Άρη

Αργά το βράδυ, στις 23:27, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μιλά για την ροή που έχει η επικοινωνία, όταν υπάρχει καλή διάθεση και καλή παρέα… Ωστόσο, αμέσως μετά, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στις 23:57 μιλά και για μια ένταση ή φόρτιση στις διαπροσωπικές σχέσεις, οπότε, αν βρίσκετε με παρέα, φροντίστε να αποφύγετε να συμμετέχετε σε όποια συζήτηση δείχνει πως έχει την τάση να ξεφύγει από ένα ομαλό κλίμα και να εκτροχιαστεί…
 
Στις 3:31 τα ξημερώματα η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, προετοιμάζοντας την διάθεσή μας για ένα ρομαντικό διήμερο.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τις όψεις της Σελήνης

Για σήμερα, την εύνοια της Σελήνη έχουν περισσότερο Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί του τρίτου δεκαήμερου, που μπορούν αφενός να έχουν πολύ καλές διαπροσωπικές επαφές μέσα στην ημέρα, αφετέρου να έχουν και κάποιες τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο ή το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει! Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-05-2013 00:00:00