blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Η Σελήνη στον Ταύρο… Επειδή η καθημερινότητα θέλει καλοπέραση!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Η Σελήνη στον Ταύρο… Επειδή η καθημερινότητα θέλει καλοπέραση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 και η Σελήνη στον Ταύρο.

Με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο του Ταύρου ξεκινά σήμερα η ημέρα. Σαφώς, εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των όψεων των προηγούμενων ημερών (μιλάμε για το μεγάλο τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο), αλλά σήμερα ασχολούμαστε περισσότερο με τα πρακτικά μας ζητήματα και την οργάνωσή τους ή με τα οικονομικά μας. Επίσης, είναι μια ημέρα που ενδείκνυται να ασχοληθούμε και με την αισθητική. Αν έχουμε κατά νου κάποιες ανανεωτικές κούρες ομορφιάς ή ακόμα και να αφεθούμε σε χαλαρωτικό μασάζ ή σπα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα.
 
Κι επειδή Ταύρος σημαίνει και… “περνάω καλά”, μπορούμε να οργανώσουμε κάποιες εξόδους για φαγητό είτε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι με φίλους η γενικότερα με πρόσωπα που αγαπάμε, έτσι ώστε να μοιραστούμε μαζί τους την ζεστασιά της συντροφιάς και της καλής παρέας.

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου

Ωστόσο, στις 6:02 το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει κάποια προσωρινή ψυχρότητα, μια διάθεση απομόνωσης, ή ακόμα να νοιώσουμε μια πτώση στην ζωτικότητα και την ενέργειά μας, γι’ αυτό τις ώρες αυτές αποφεύγουμε συζητήσεις και επαφές και προτιμούμε να ασχοληθούμε με πράγματα που απαιτούν οργάνωση και λεπτομέρεια, ή ακόμα και με το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, γενικότερα πάντως, με κάτι που θα μας βοηθήσει να μην παρασυρθούμε σε άσχημες ή αρνητικές σκέψεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή

Αργότερα το κλίμα ανατρέπεται, μια και τις βραδινές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μας βγάζει από την απομόνωση, επιτρέπει την κοινωνικότητα την ανταλλαγή τις επαφές, και γενικά δίνει στο βράδυ μας έναν άκρως επικοινωνιακό και φιλικό χαρακτήρα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Ταύρο

Την εύνοια της Σελήνης εισπράττουν περισσότερο οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, που μπορεί να έχουν κάποιες πολύ ευχάριστες στιγμές την σημερινή ημέρα και να μοιραστούν, αλλά και να επικοινωνήσουν πιο εύκολα με τους γύρω τους.
 
Αντίθετα, τα ζώδια που χρειάζεται να είναι περισσότερο επιφυλακτικά και σε ό,τι λένε, αλλά και γενικότερα στις συζητήσεις ή στις επαφές τους είναι οι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, μια και μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές εστίες έντασης, είτε εσωτερικής είτε μέσα από μια δύσκολη συνεννόηση με τους γύρω τους. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην εκπομπή που ακολουθεί:
 
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα!!!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2013 00:00:00