blank
 
blank

Ο Δίας σε ορθή πορεία: Το τρένο της τύχης μπήκε πάλι σε τροχιά...

 
Ο Δίας σε ορθή πορεία: Το τρένο της τύχης μπήκε πάλι σε τροχιά...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Δίας σε ορθή πορεία στην αστρολογία

Στις 30 Ιανουαρίου 2013, το μεσημέρι, ο Δίας στους Διδύμους σταμάτησε την ανάδρομη πορεία του, αρχίζοντας πάλι να δικαιολογεί τη φήμη που έχει στην Αστρολογία, σαν το δωροθέτη, οπαδό της επέκτασης και της διάσωσης.

Πιο δυνατός λοιπόν σε ορθή πορεία, αφού κατά την ανάδρομη πορεία του, έφερε πράγματα και καταστάσεις αρκετά πίσω. Τώρα θα εστιάσει στις ποιότητες του ζωδίου που τον φιλοξενεί, οι οποίες στην περίπτωση αυτή είναι το εμπορικό πνεύμα, η διπλωματική αντιμετώπιση των σχέσεων, οι οποίες δεν καίγονται απαραίτητα στο πάθος, αλλά αναζητούν ορθολογιστικούς δρόμους να επιζήσουν.
 
Στην επικοινωνία μας με τους άλλους θα υπάρξει αυθορμητισμός, αμεσότητα, αλλά και μεγάλες υποσχέσεις που ίσως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Η ανάγκη να κάνουμε εντύπωση στον περίγυρο, είναι πιο δυνατή απο την συνέπεια του λόγου μας, κάτι που θα οδηγήσει σε λόγια σαπουνόφουσκες.
 
Σε κοινωνικό - πολιτικό επίπεδο, η εξάπλωση νέων ιδεών, αλλά και η υπερβολή στις ειδήσεις και σε ό,τι ακούμε, οι ανυπόστατες φήμες και σκάνδαλα, οι απιστίες και η ελαφρότητα στη συμπεριφορά είναι μερικά απο τα συνοδευτικά ορεκτικά του ορθόδρομου Δία.

Ο ορθόδρομος Δίας, τα ζώδια και η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα

Γενικά, ο Δίας, σε όποιο ζώδιο και αν ανήκουμε προσφέρει την ευκαιρία για ένα καλό restart στη ζωή μας. Αρκεί να δούμε την ευκαιρία και να την αδράξουμε... Σε αυτή την προσπάθεια μπορεί να μας βοηθήσει το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αρκεί να αντιληφθούμε το "μάθημα" που o Κρόνος μας προσφέρει αυτή την περίοδο.

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Τα ζώδια του Αέρα, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να βάλετε μπροστά τους μηχανισμούς εκείνους, που θα γεφυρώσουν τα συναισθηματικά χάσματα και θα σας ξαναφέρουν έστω σε σημείο στοιχειώδους επικοινωνίας. Άλλωστε, η κατανόηση για τα μαύρα πρόβατα στη ζωή σας επιστρέφει, μαζί με την γενναιοδωρία να δώσετε άφεση αμαρτιών σε αυτούς που σας πλήγωσαν.

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Οι hot τύποι της Φωτιάς θα ανακαλύψετε το χάρισμα να σας δίνονται προνόμια κάθε είδους, χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Ο τρόπος ζωής επηρεάζεται, προσαρμόζεστε ευκολότερα και δεν αφήνετε τους στόχους σας απο τα μάτια σας, ειδικά αν αυτοί σας υπόσχονται τον ερωτικό Παράδεισο! Οι σχέσεις παίρνουν μια πιο διαχρονική αξία στα μάτια σας, ενώ όλο το διάστημα με την αναδρομή του Δία, αμφισβητούνταν η ποιότητά τους.

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς)

Η ευαίσθητη τριάδα του Νερού, θα έρθει πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα, απολαμβάνοντας ασφάλεια και αγνά αισθήματα. Βέβαια ο κίνδυνος να χαθείτε ανάμεσα σε διπλές καταστάσεις είναι υπαρκτός, αφού αρνείστε να πάρετε πλευρά. Προσοχή στα σκάνδαλα και στα κουτσομπολιά, αν και πολλοί θα βρεθείτε να ακούτε το όνομά σας από πολλά στόματα, λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι στο τέλος θα αναγνωριστεί η αξία σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να σώσετε καταστάσεις που όδευαν προς το γκρεμό.
 
Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Οι προσγειωμένοι στα πόδια τους Γήινοι, θα ανταποκριθούν περισσότερο στο συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι κραδασμοί θα επηρεάσουν το υποσυνείδητο, καθορίζοντας τη συμπεριφορά τους και την ψυχολογία τους, μετατρέποντας τους σε ορθολογιστές, ώστε να επέλθει συμφιλίωση τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους άλλους. Ετσι, θα τους δωθεί η ευκαιρία να δούν μέσα από άλλο πρίσμα τη σχέση τους και να προσπαθήσουν να εκπληρώσουν το σκοπό τους μέσα απο αυτή.
 
Τέλος, μην ξεχνάτε πως στην αστρολογία κάθε άτομο είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-01-2013 00:00:00