blank
 
blank

Τα άστρα την Μεγάλη Τρίτη: Ο… Δίας επιστρέφει!

Τα άστρα την Μεγάλη Τρίτη: Ο… Δίας επιστρέφει!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Μ. Τρίτη, 7 Απριλίου 2015, με τον Δία σε ορθή πορεία

Δίας σε ορθή πορεία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Είναι ο πλανήτης που περιμένουμε να μας ευεργετήσει, να μας δώσει ώθηση, να μας χαρίσει την εύνοιά του και να ανοίξει την πόρτα των ευκαιριών, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε ό,τι μπορεί να έχουμε ονειρευτεί! Ο Δίας βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία από τις 8 Δεκεμβρίου του 2014, διαμορφώνοντας ένα δύσκολο κλίμα στα δημιουργικά σχέδιά μας, την επέκτασή τους, το συναίσθημά μας, τα ερωτικά μας ζητήματα, θέματα που ενδεχομένως αφορούν τα παιδιά… Όλα αυτά τα ζητήματα βρίσκονταν σε μια φάση είτε στασιμότητας, είτε προβληματισμού όλο το διάστημα αυτό και βέβαια, με μία διάθεση επανεξέτασης, που έδωσε τη δυνατότητα στους περισσότερους από εμάς να δούμε με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα θέματα που μας έχουν απασχολήσει, να διορθώσουμε λάθη και να βελτιώσουμε κινήσεις στα θέματα που μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε.
 
Από αύριο Τετάρτη, ο Δίας επανέρχεται πλέον σε ορθόδρομη πορεία, για να ξεκαθαρίσει τα θέματα που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, για το οποίο έχουμε δουλέψει! Και θα ανανεώσει σημαντικά αφενός τις διαθέσεις, αφετέρου το τοπίο, με σημαντικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορούμε πραγματικά να κατακτήσουμε πολλά από αυτά που έχουμε σχεδιάσει ή μεθοδεύσει!

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Αφροδίτη

Η δραστηριότητα του Δία αναμένεται πολύ πιο έντονη την περίοδο του καλοκαιριού, ιδιαίτερα μετά τις 20 Ιουνίου, καθώς θα σχηματίσει για ακόμα μια φορά το κοσμικό τρίγωνό του με τον Ουρανό, μια όψη που επανέλαβε και στις αρχές του Μαρτίου, όντας ανάδρομος, δίνοντας τη δυνατότητα μιας προετοιμασίας σε οτιδήποτε μας ενδιέφερε να εξελίξουμε. Την περίοδο του καλοκαιριού έρχεται να φέρει ένα τελικό αποτέλεσμα σε προσπάθειες ή σχέδια που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα θα ανοίξει και το κουτί των ευκαιριών, δημιουργώντας καινούργιες ευκαιρίες, είτε σε παλιά ζητήματα, είτε σε νέες πολύ σημαντικές εξελίξεις, μια και την περίοδο αυτή... δεν είναι μόνος του!
 
Τον ακολουθεί… κατά πόδας η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται παράλληλα και εκείνη στο ζώδιο του Λέοντα. Η σύνοδος του Δία με την Αφροδίτη στις αρχές Ιουλίου, πραγματικά μπορεί να απογειώσει τις εξελίξεις, το ενδιαφέρον, τα οικονομικά ζητήματα, τις διαπραγματεύσεις ή τις συμφωνίες. Επίσης, τα ζητήματα της ερωτικής ζωής περνούν σε ένα νέο κύκλο, ιδιαίτερα αισιόδοξο και ενθαρρυντικό! Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές! Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα περάσει και αυτή με τη σειρά της σε αναδρομή πορεία, συναντώντας ξανά στις αρχές του Αυγούστου τον μεγάλο ευεργέτη, τον Δία, αναδρομή πλέον, για να δώσει αφενός τη δυνατότητα της επανεξέτασης σε οικονομικά ζητήματα, αφετέρου για να ανοίξει νέους κύκλους σε ιστορίες του παρελθόντος, της ερωτικής μας ζωής!
 
Το σίγουρο είναι πως οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση δεν θα βαρεθούμε!

Δίας στην Παρθένο

Στις 11 Αυγούστου ο Δίας, θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Λέοντα για να ανοίξει ένα νέο κύκλο περνώντας στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου του 2016, στέλνοντας την εύνοιά του στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, για τους οποίους ανοίγεται ένας νέος κύκλος εξελίξεων!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον ορθόδρομο Δία στον Λέοντα

Προς το παρόν πάντως, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως το διάστημα που ακολουθεί η τύχη είναι με το μέρος σας! Και τώρα μπορείτε είτε να διεκδικήσετε θέματα του παρελθόντος, που για κάποιο λόγο είχαν μείνει σε στασιμότητα, είτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Το σίγουρο είναι πως θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε ό,τι επιθυμείτε και αγαπάτε στην επαγγελματική, αλλά και στην ερωτική σας ζωή, καθώς ο Δίας θα εξυπηρετήσει τα σχέδια και τους σκοπούς σας, ενώ θα σας ανοίξει ένα νέο κύκλο ανάπτυξης! Μάθε ποιες εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Δίας σε ορθή πορεία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι