blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη με Δία στον Καρκίνο. Ας υποδεχθούμε τον Άγιο Βασίλη του ζωδιακού και τα δώρα του!

 
Τα άστρα την Τρίτη με Δία στον Καρκίνο. Ας υποδεχθούμε τον Άγιο Βασίλη του ζωδιακού και τα δώρα του!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Δίας στον Καρκίνο μέχρι τον Ιούλιο 2014

Κι επιτέλους ήρθε βοήθεια... Σημαντική βοήθεια, γιατί μπορεί ο Δίας πάντα να θεωρείται ο Άγιος Βασίλης του ζωδιακού, αλλά από τη θέση του στον Καρκίνο, θα μπορέσει να επιβεβαιώσει περίτρανα το όνομα του!
 
Μια και ο Δίας στην όψη αυτή βρίσκεται σε ‘’θέση‘’ έξαρσης, λειτουργεί δηλαδή αξιοποιώντας πλήρως τα προσόντα και τις αρετές του.
 
‘’Πατάει το πόδι στο ζώδιο του Καρκίνου στις 26 Ιουνίου στις 5.26 τα ξημερώματα και μας υποδέχεται με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του και πολλά δώρα στο δισάκι του! Και θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι τον Ιούλιο 2014.
 
Δώρα όπως συναίσθημα, καλοσύνη, γενναιοδωρία, σεβασμό, ένωση ψυχών …όλα τους πολύτιμες αρετές και αξίες!

Τι θα μας προσφέρει ο Δίας στον Καρκίνο

Θα κινητοποιήσει τους μηχανισμούς των εξελίξεων προσφέροντας σημαντικές βοήθειες και στηρίγματα στα δύσκολα …και όχι αυτά του φάινεσθαι, αλλά επί της ουσίας, μια και ο Δίας εδώ και θέλει και μπορεί να βοηθήσει (σε αντίθεση με το ζώδιο των Διδύμων που λειτούργησε σε μια περισσότερο επιφανειακή βάση).
 
Και βεβαίως θα μας φέρει σε επαφή με το βαθύτερο συναίσθημα μας, θα βοηθήσει στο να ανακαλύψουμε τους εσωτερικούς μας θησαυρούς, αυτούς που ο καθένας από εμάς έχει βαθιά φυλαγμένους   στην καρδιά και στην ψυχή του, και που τώρα θα μπορέσουν να μοιραστούν απλόχερα θέτοντας σε νέα βάση τις σχέσεις!
 
Επίσης θα ενεργοποιήσει ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την ασφάλεια, αλλά και την οικογένεια συσφίγγοντας του ρόλους και τον θεσμό! Θα δώσει κίνητρα, αλλά και ώθηση σε επαγγελματικές και οικονομικές δραστηριότητες, τα οποία θα ανοίξουν σημαντικούς ορίζοντες και προοπτικές!

Ο Δίας στον Καρκίνο και οι σχέσεις

Αλλά ο Δίας εδώ έχει ένα πολύ σοβαρότερο ρόλο …αυτόν της σύσφιξης των σχέσεων, να ενώσει να φέρει κοντά τους ανθρώπους που έχουν κοινούς ορίζοντες και κοινά ιδανικά!
 
Αυτός μαζί με τον άλλον πανίσχυρο πλανήτη του ζωδιακού, τον Ποσειδώνα, έχουν αναλάβει το πολύ σημαντικό έργο της ενότητας. Πέρα από χώρους, τόπους, χρώματα, φυλές και πρόσωπα, ερχόμαστε πιο κοντά και συσπειρωνόμαστε γύρω από την …ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!

Ο Δίας στον Καρκίνο και ο έρωτας

Ο έρωτας θα παίξει καταλυτικό ρόλο, μια και θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ …αυτή του να ανήκουμε σε ένα άλλο πρόσωπο, του να μοιραζόμαστε και να συνυπάρχουμε μέσα από την ουσιαστική ένωση!
 
Και είναι πολλές οι σχέσεις που την περίοδο αυτή θα πάρουν μια πιο …οριστική μορφή και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας…
 
Ναι είναι μια νέα εποχή! Ένας νέος κύκλος πραγμάτων αρχιζει, που μπορεί να φωτίσει τις καρδιές και να μετουσιώσει την όποια ενέργεια στην μία και μόνη ουσία που υπάρχει στο Σύμπαν …Την αγάπη!
 
Τι κι αν όλα φαίνονται σκοτεινά; Να θυμάστε ότι πάντα με Δία στον Καρκίνο έρχεται φως! Δείτε παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας και ακούστε αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σας σήμερα.

Τι θα μας προσφέρει προσωπικά στον καθένα;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-06-2013 00:00:00