blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με το τρίγωνο του Δία-Ουρανού: Οι διαδρομές που σου ανοίγει η ζωή, ίσως να είναι καλύτερες από αυτές που εσύ σχεδιάζεις!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με το τρίγωνο του Δία-Ουρανού: Οι διαδρομές που σου ανοίγει η ζωή, ίσως να είναι καλύτερες από αυτές που εσύ σχεδιάζεις!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015, με τον Δία σε τρίγωνο με Ουρανό

Για άλλη μια φορά, σήμερα κορυφώνεται το τρίγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού στα ζώδια του Κριού και του Λέοντα. Δυο καθαρές πύρινες ενέργειες, που θα εκφράσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις των δύο πλανητών.
 
Ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού ενισχύει πάρα πολύ την πρωτοβουλία, τη μαχητικότητα, τη δράση. Ανοίγει την πόρτα σε καινοτομίες, νέες ιδέες, καινούργια ξεκινήματα που τον εξιτάρουν. Άλλωστε, αυτό θέλει να εκφράσει ο Ουρανός από τον Κριό: την αλλαγή, που δε θα διστάσει να αφήσει πίσω της τα συντρίμμια ενός παλιού και φθαρμένου συστήματος, για να χτίσει κάτι καινούργιο, πιο ουσιαστικό, πιο ανεπτυγμένο, και δε θα πάψει ποτέ να παλεύει για το στόχο του και την ολοκλήρωσή του.
 
Ο Δίας στον Λέοντα έχει ανάγκη να εκφραστεί με έναν τρόπο, ο οποίος θα βγάλει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά του. Επίσης, έχει ανάγκη να πιστέψει, να δημιουργήσει οράματα, ιδέες, τις οποίες θα υποστηρίξει με όποιο μέσο διαθέτει και πάνω απ’ όλα, με πολύ σκληρή δουλειά.
 
Οι δυο πλανήτες ενώνονται μέσα από ένα θαυμάσιο τρίγωνο, το οποίο τους βοηθά να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον ανοίγοντας νέους ορίζοντες, ευκαιρίες που έρχονται κυριολεκτικά από το πουθενά και ''σκάνε'' σαν τον “από μηχανής θεό”, δίνοντας μια νέα διάσταση στην οπτική σου, αλλά και στο πρόβλημα που ενδεχομένως σε απασχολεί.
 
Για κάποιους, πολύ πιθανόν να είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής, που θα τους ανοίξει το δρόμο προς την ελευθερία. Και ελευθερία σημαίνει να μπορώ να ακολουθήσω την επιλογή μου, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσω το τίμημα (καθώς πάντα υπάρχει), ή ακόμα και αν χρειαστεί να πατήσω πάνω στα συντρίμμια της παλιάς μου ζωής, την οποία έχω αφήσει πλέον οριστικά και αμετάκλητα πίσω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Δία-Ουρανού

Είναι σημαντικά τα ανοίγματα που φέρνει η όψη αυτή, ιδιαίτερα στις ζωές των πύρινων ζώδιων του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσων έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες μπορούν να έχουν τη σιγουριά πως το καλοκαίρι αυτό, ίσως είναι από τα πιο ελπιδοφόρα των τελευταίων χρόνων, μια και τους δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να κάνουν σημαντικές αλλαγές ή βελτιωτικές κινήσεις, μα να ανοίξουν καινούργια κεφάλαια, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, βάζοντας τις βάσεις για την πρόοδό τους στο μέλλον!
 
Μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, μια νέα συνεργασία, μία βελτίωση σημαντική που αφορά τα οικονομικά τους, μια σημαντική ερωτική γνωριμία που θα λειτουργήσει καταλυτικά στις εξελίξεις της συναισθηματικής τούς ζωής… Όλα αυτά, αλλά και άλλα τόσα, ανάλογα με τον τομέα ο οποίος επηρεάζεται στον γενέθλιο χάρτη τους, θα φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή.
 

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχετε άμεσα οφέλη από την ενεργοποίηση αυτής της τόσο θετικής όψης. Εστιάστε στον τομέα της δημιουργικότητάς σας, των σχεδίων σας και της προώθησής τους, αλλά και στην προσωπική σας ζωηΤο Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου με το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Ιουνίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις με 4 sms δωρεάν

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2015 20:00:00