blank
 
blank

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ριζικές αλλαγές και ανέλπιστες ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ριζικές αλλαγές και ανέλπιστες ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:19, αποκορυφώνεται το πολυαναμενόμενο τρίγωνο Δία-Ουρανού. Πρόκειται για μια όψη εξαιρετικά θετική, που φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες και ενισχύει την αισιοδοξία μας. Ο Ουρανός, που συνδέεται με τις καινοτομίες, μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές σε θέματα που ξεκίνησαν το 2010, οπότε και ξεκίνησε ο νέος κύκλος Δία-Ουρανού (σύνοδος Δία-Ουρανού 8/6/2010 στον Κριό, 19/9/2010 στους Ιχθείς και 4/1/2011 στους Ιχθείς) και εντάθηκαν από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι τον Απρίλιο του 2014 με το τετράγωνο Δία-Ουρανού.
 
Το τρίγωνο Δία-Ουρανού πραγματοποιείται για πρώτη φορά στις 25 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να σχηματιστεί ξανά στις 3/3/2015 και στις 22/6/2015. Το τρίγωνο που σχηματίζεται τώρα, θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ από τις αρχές Οκτωβρίου ο Άρης από τον Τοξότη, θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με αυτούς τους πλανήτες, γεγονός που θα το ενισχύσει ακόμα περισσότερο.
 
Πέρα από τις όποιες εξελίξεις συμβούν σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή αφορά και τον καθέναν μας ατομικά, αφού όλοι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευνοϊκές καταστάσεις και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Οι επιχειρηματικές ή οι συλλογικές δραστηριότητες, η δημιουργικότητα, τα ταξίδια, η μελέτη, τα τυχερά παιγνίδια, οι καινοτομίες και οι ευκαιρίες μέσω διαδικτύου, είναι μόνο κάποιοι τομείς που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη, ενώ οι πρωτοποριακές ιδέες μπορούν ακόμα και να αλλάξουν ριζικά τα σημερινά δεδομένα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Δία-Ουρανού

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/2, 5/4, 6/6, 8/8, 8/10 και 7/12.

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 25 Σεπτεμβρίου τρίγωνο με τον Δία, μια όψη που θα σου φέρει μεγάλα οφέλη μέχρι και τα μέσα του Οκτωβρίου. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδιά σου, να εκμεταλλευτείς επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και να «τακτοποιήσεις» την αισθηματική σου ζωή. Το γεγονός ότι ο Ουρανός είναι ένας απρόβλεπτος πλανήτης, συνιστά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να παρατηρείς τα δρώμενα, ώστε να ενεργήσεις την κατάλληλη στιγμή. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ή άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα, μπορούν να σου ανοίξουν το δρόμο για μια λαμπρή πορεία, ενώ δεν αποκλείεται ένα αλλοδαπό άτομο να γίνει ο μόνιμος σύντροφός σου, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια σχέση, ο γάμος ή και μια απρόβλεπτη, αλλά καλοδεχούμενη εγκυμοσύνη, είναι πολύ πιθανά.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο Δία-Ουρανού που αποκορυφώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να φέρει μια ανάσα στα οικονομικά σου, που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Απρόβλεπτα γεγονότα, όπως μια ξαφνική αγοραπωλησία, μια κληρονομιά ή και ένα αναπάντεχο κέρδος από τυχερό παιγνίδι, θα αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον σου. Ο Ουρανός, που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου στο ηλιακό σου ωροσκόπιο, μπορεί ακόμα να σου επιφυλάσσει μια επαγγελματική πρόταση που θα σε ενθουσιάσει και θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ευχάριστες αλλαγές θα γίνουν και στο οικιακό σου περιβάλλον, όπου δεν αποκλείεται να υποδεχτείς ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου ή να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη πόλη ή και χώρα.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 25 Σεπτεμβρίου αποκορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Ουρανού που για σένα σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας καθώς επίσης και την επίτευξη των προσωπικών σου φιλοδοξιών. Οι φίλοι και οι γνωστοί σου, καθώς και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, θα αποτελέσουν τους ισχυρούς σύμμαχούς σου που θα συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για επαγγελματικές συμφωνίες, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου. Μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια μπορούν επίσης να σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς ο Δίας που κυβερνά τον τομέα του γάμου σου, θα κάνει τη σχέση σου πιο φλογερή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα σου φέρει ένα νέο έρωτα.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Δίας που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου στις 25 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να σου φέρει σημαντικά κέρδη μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη. Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε είσαι υπάλληλος, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα σου επιτρέψουν να αναδειχθείς και να κατακτήσεις την προαγωγή που ονειρεύεσαι ή να αυξήσεις σημαντικά την πελατεία σου. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που αναζητούν μια νέα δραστηριότητα, ο Ουρανός πρόκειται να σου φέρει μια «έμπνευση», που θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής. Έτσι, θα μπορέσεις να αποπληρώσεις χρέη που σε ταλαιπωρούν και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου. Τέλος, δεν αποκλείεται η οικονομική σου ανάκαμψη να προέλθει μετά από κάποιες αποκαλύψεις.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στις 25 Σεπτεμβρίου, αναμένεται εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα. Η όψη αυτή θα τονίσει την επιθυμία σου να ανακαλύψεις νέους προορισμούς μέσα από γνώσεις ή ταξίδια και θα σου δημιουργήσει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Μέσα σ’ αυτή την αναζήτηση, η εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα αποτελεί ένα πολύ πιθανό σενάριο, αφού ακόμα και χωρίς προετοιμασία και προγραμματισμό, η τύχη δουλεύει για σένα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ακολουθήσεις έναν έρωτα που παρά τη μικρή του διάρκεια, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί θετικά. Εξάλλου, ο Ουρανός που κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί να επισπεύσει ένα γάμο ή μια επαγγελματική συνεργασία, που θα επηρεάσει προς το καλύτερο το μέλλον σου.
 
Παρθένος
Ο Δίας που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, λειτουργεί σαν ο από μηχανής θεός, φίλε Παρθένε, που σε προφυλάσσει από κάθε αναποδιά. Η επιρροή του ωστόσο αυξάνεται ακόμα περισσότερο τώρα, αφού με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 25 Σεπτεμβρίου, θα «φροντίσει» να αποκαταστήσει και τα οικονομικά σου και να σε απεγκλωβίσει από κάθε ταλαιπωρία. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να εκπλήξει ακόμα κι εσένα τον ίδιο, καθώς τα αναμενόμενα αποτελέσματα, που δεν ήρθαν από την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την πειθαρχία, θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις με τη βοήθεια της τύχης. Θετικές εξελίξεις επιπλέον, θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι αδέσμευτος, η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης ή ένας νέος έρωτας, θα σε αναγεννήσουν.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού που αποκορυφώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων και για τις σχέσεις σου γενικότερα. Μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, είναι καιρός να βρεις την αρμονία που ζητάς και να ζήσεις μια νέα «άνοιξη» με τον σύντροφό σου. Μια νέα κατανόηση ή και κάποια σύντομα ρομαντικά ταξίδια θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς ακόμα και την πιθανότητα του γάμου. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας, ίσως και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Η όψη αυτή ωστόσο, σου επιτρέπει (αν το επιθυμείς) να δημιουργήσεις και νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν πολύ καλές προοπτικές.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το τρίγωνο Δία-Ουρανού που σχηματίζεται στις 25 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τομείς του ωροσκοπίου σου, που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σου, γεγονός που συνιστά να δραστηριοποιηθείς περισσότερο μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, προκειμένου να εξασφαλίσεις την ανοδική πορεία που ονειρεύεσαι. Ο Ουρανός μπορεί να σου φέρει ανέλπιστες και αξιόλογες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να διακριθείς, να καταξιωθείς και φυσικά να δημιουργήσεις μια πολύ καλή και σταθερή οικονομική βάση. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς οι συνθήκες θα τα φέρουν όλα ευνοϊκά, ενώ με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, ήδη έχεις ωριμάσει και είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο εγχείρημα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι λίγο περισσότερο, αφού ο δικός σου κυβερνήτης Δίας, από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 25 Σεπτεμβρίου και ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Ανήκεις λοιπόν στους πιο τυχερούς αυτής της περιόδου κι αυτό σημαίνει ότι μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου η ζωή σου μπορεί να αλλάξει ριζικά και μάλιστα αποκλειστικά και μόνο με τη βοήθεια της τύχης. Οι ευκαιρίες θα έρθουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου και το μόνο που χρήζει προσοχής, είναι να μην αδρανήσεις και επαναπαυτείς. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις, να διακριθείς, να αποκτήσεις ένα πτυχίο που θα σου ανοίξει πόρτες ή και να δημιουργήσεις την οικογένειά σου. Ό,τι κι αν είναι αυτό που θα αποφασίσεις να ξεκινήσεις τώρα, να ξέρεις ότι θα έχει επιτυχία και διάρκεια.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, είναι αλήθεια ότι ο Ουρανός μέχρι τώρα σου δημιούργησε πολλά προβλήματα, κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία στις 25 Σεπτεμβρίου μπορεί να λειτουργήσει κάπως διφορούμενα στη δική σου περίπτωση, σε κάθε περίπτωση όμως, θα σε απαλλάξει από τις ταλαιπωρίες. Είναι λοιπόν πιθανό να σηματοδοτεί το τέλος ενός προβλήματος ή μιας κατάστασης, που μπορεί να γίνει με δραματικό τρόπο, παράλληλα όμως θα σε λυτρώσει, ή να γίνει με θετικό τρόπο, όπως το ονειρεύεσαι. Και στις δυο περιπτώσεις, αυτό το τέλος θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου με πολύ καλύτερες προοπτικές. Η όψη αυτή επιπλέον, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει ανέλπιστα κέρδη μέσα από μια αγοραπωλησία, μια κληρονομιά ή περασμένες επενδύσεις.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Δία στις 25 Σεπτεμβρίου, είναι αρκετά θετικό για το ζώδιό σου, αφού σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την αισθηματική σου ζωή, τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, αλλά και να πραγματοποιήσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Έτσι, μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη θα μπορέσεις κατ’ αρχήν να βάλεις μια τάξη στα προσωπικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους Υδροχόους εκείνους, που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε παράλληλους δεσμούς. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός αυτό το διάστημα και σ’ αυτή την περίπτωση μάλλον θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί «εργένικης» ζωής. Σημαντικές ευκαιρίες θα προκύψουν και στα επαγγελματικά σου, όπου μια συμφωνία ή μια νέα συνεργασία, θα αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 25 Σεπτεμβρίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που πρόκειται να φέρει μια ανάσα στα οικονομικά σου, που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο Ουρανός, που ευθύνεται για όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα, τώρα συμμαχεί με τον Δία και σου προσφέρει νέες ευκαιρίες, επαγγελματικές προτάσεις και προοπτικές που εκτός από νέα εισοδήματα, εγγυώνται και την προσωπική σου προβολή. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες ή και από εργασίες, που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό. Με την όψη αυτή μπορείς επίσης να απαλλαγείς οριστικά από τυχόν προβλήματα υγείας ή να βελτιώσεις την εμφάνισή σου με ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή υγιεινής διατροφής.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2014 13:59:00