blank
 
blank

Δίδυμοι 2015: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

Δίδυμοι 2015: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Δίδυμοι, το ζώδιο του μήνα: Όταν η φλυαρία γίνεται ποίηση!

Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος εισέρχεται στον ακούραστο, περιπετειώδη και μονίμως σε αναζήτηση Δίδυμο, χαρίζοντας μας μέρες ξενοιασιάς, ερωτικής ελαφρότητας και απολαυστικής κοινωνικότητας. Μέχρι τις 21 Ιουνίου λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία όλοι (και όχι μόνο οι Δίδυμοι) να βγούμε έξω, να φλερτάρουμε, να γευτούμε και να διευρύνουμε το κύκλο μας με άτομα, που πράγματι μπορούν να μας προσφέρουν κάτι αξιόλογο. Το μήνα αυτό, με τη βοήθεια του κυβερνήτη των Διδύμων, του Ερμή, θα μπορέσουμε να φιλτράρουμε τις πληροφορίες, να επεκταθούμε πνευματικά και ανθρώπινα και να ξεχωρίσουμε το βουητό από τη μελωδία!

Ο Κρόνος στη ζωή σου: περίοδος περιπέτειας και ωρίμανσης!

Τα γενέθλιά σου, φίλε Δίδυμε, ξεκινάνε υπό την επήρεια του Κρόνου, αφού στις 22 Μαΐου ο Ήλιος από το ζώδιό σου θα έρθει σε αντίθεση μαζί του από τον Τοξότη, υποβάλλοντάς σε σε ένα τεστ αντοχής και υπομονής. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να εκνευριστείς όταν όλα έρχονται “μπαστούνια”, αλλά μη ξεχνάς πως αν οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα, θα δεις να ρέουν από μόνα τους. Φυσικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν Δίδυμο να παραμείνει μελαγχολικός και άπραγος, γι’ αυτό όσο και να δυσκολευτείς, εύκολα θα βγεις από το αδιέξοδο, αφού οι λύσεις είναι πάντα στο τσεπάκι σου.
 
Ο Κρόνος, ανάδρομος στο Τοξότη και μάλιστα στον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις σου, έχει τη τάση να δυσκολεύει κάπως τη ροή των πραγμάτων, προσπαθώντας να σε μεταβάλλει από… ανέμελο τζίτζικα σε υπεύθυνο πλάσμα, που έχει πλήρη συναίσθηση των πράξεών του και των συνεπειών που αυτές έχουν. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Πως θα πρέπει ίσως να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις και ζεις τις σχέσεις. Εκεί που το μότο σου είναι “κάτω η δέσμευση, ζήτω η ποικιλία”, ξαφνικά κατανοείς πως θα πρέπει ίσως να αναλάβεις ζόρια και ευθύνες, για να συνεχίσεις μία σχέση που συναισθηματικά σημαίνει πολλά για σένα. Ναι, θα πιεστείς, αλλά θα βρεθείς και σε δίλημμα.

Ανάδρομος Ερμής: η υπακοή στον κυβερνήτη σου!

Στο μεταξύ, ο κυβερνήτης σου ο Ερμής έχει ξεκινήσει από τις 19 Μαΐου την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας σου καθυστερήσεις, χρονοτριβές (όλοι ξέρουμε πως για σένα, όσο πιο λίγο είναι ο χρόνος που δαπανάς σε κάτι, τόση περισσότερη ποιότητα ζωής έχεις) και αναβολή σχεδίων. Επίσης, αστραπιαίες αλλαγές γνώμης, ευαισθησία στην αυθαίρετη γνώμη κάποιων και συνεχή λάθη στη καθημερινότητα. Αυτά μπορεί να είναι από το λάθος κωδικό που δίνεις στο κομπιούτερ σου, έως το λάθος χρηματικό ποσό σε μία σοβαρή οικονομική σου συναλλαγή.
 
Μέχρι τις 12 Ιουνίου που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής, καλείσαι να σοβαρευτείς και να είσαι σε επιφυλακή, καχυποψία και αποστασιοποίηση από τους διάφορους ενθουσιασμούς και αποφάσεις.
 
Αν νιώθεις εκνευρισμό δε φταίει το αφεντικό σου, ούτε η μαμά σου που σε τσίτωσε πάλι στο τηλέφωνο. Φταίει σίγουρα η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκίνησε. Χαλάρωσε και σώσε ότι προλαβαίνεις, φορώντας αυτό το υπέροχο μενταγιόν με το ζώδιό σου που προσφέρει ο διαγωνισμός του myastro και του ilovezen.gr. Για να συμμετέχεις κάνε κλικ εδώ

Αφροδίτη-Πλούτωνας: ξεπερασμένα δράματα και μία νέα αρχή.

Στις 21 Μαΐου, ενώ καλά-καλά δεν έχεις προλάβει να σβήσεις κεράκια γενεθλίων, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνοντας σε να πιστέψεις σε ερωτικά δράματα και δακρύβρεχτες ιστορίες αγάπης.
 
Μία σχέση τελειώνει ξαφνικά, ενώ μία άλλη εισβάλλει με την δύναμη ενός τυφώνα στη ζωή σου, παρασύροντας τα πάντα. Και ειδικά την ανεμελιά σου. Επίσης, απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με άτομα της οικογένειας, γιατί η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Το πιο θετικό που θα μπορούσε να φέρει η όψη, είναι να σε απαλλάξει από ταλαιπωρημένες και ξεθωριασμένες καταστάσεις, εξαφανίζοντας τις από τη ζωή σου. Έστω και με λίγο δάκρυ στην άκρη του ματιού σου, καθώς και μπόλικη παρηγοριά από τη πληθώρα των φίλων και εραστών που διαθέτεις. Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms για να μάθεις όλες τις ερωτικές εξελίξεις που έρχονται το φετινό καλοκαίρι! Στείλε, με χρέωση απλού sms, το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και μάθε τι θα συμβεί στα ερωτικά σου! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81)

Ο Ερμής και οι άλλοι πλανήτες…

Στις 27 Μαΐου, ο κυβερνήτης σου και πολύτροπος Ερμής, συναγωνίζεται το σκληρό Άρη σε μία σύνοδο στο ζώδιό σου, που θα προκαλέσει μία επιθετικότητα, ρήξη, αλλά και θαρραλέα διεκδίκηση όσον αφορά ένα θέμα σου. Απόφυγε τις συμφωνίες, φρόντισε να είσαι ήπιος με τους άλλους και μανατζάρισε σωστά στον εαυτό σου, γιατί θα το χρειαστείς.
 
Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευθύνεται για τις απατηλές υποσχέσεις, τις ιδέες του αέρα χωρίς υπόσταση και την τάση να μιλάς ακατάπαυστα για μη ρεαλιστικά πράγματα. Εύκολα μπορεί να παρασυρθείς από κάτι που λάμπει, αναζητώντας χρυσό και στο τέλος να ξεθάβεις τενεκέδες. Προφύλαξε τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους, από τον ενθουσιασμό σου για πράγματα ουτοπικά.
 
Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, που για σένα σημαίνει μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα, πιο εύκολη επικοινωνία με το αντίθετο φύλο, μία υπεροψία, καθώς και μία τάση για μεγαλοπρέπεια, έξοδα και ακριβή ζωή. Το πιθανότερο είναι να αποδράς συνεχώς σε κάποιο πολυπληθές και μοδάτο μέρος, για το απαραίτητο “ to know as better“ με τον εκάστοτε σύντροφο. Η σιγουριά με την οποία θα σε προικίσει η θέση της Αφροδίτης, θα ρίξει στον δρόμο σου ευκαιρίες για επαγγελματική εδραίωση.
 
Στις 13 Ιουνίου, η σύνοδος Ηλίου και Άρη στο ζώδιό σου αποτελεί μία μικρή επανάσταση, απαίτηση και επιδίωξη, όσον αφορά την ερωτική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δε θα σου χαριστεί, αλλά θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις όλα εκείνα που συσσώρευες μέσα σου σαν… άχρηστο θησαυρό. Τουλάχιστον θα ξέρεις πως η προσπάθεια αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά σου και αξίζει το κόπο.
 
Στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος, που έχει εισβάλει στην... κρεβατοκάμαρά σου και για να ακριβολογούμε, στα του προσωπικού σου και ιδιαίτερου οίκου σου, του έβδομου, διανύει τη τελευταία του μοίρα στο Τοξότη κατά την αναδρομή του, πριν ξαναμπεί στο Σκορπιό. Στην ανάδρομη πορεία του λοιπόν, ενεργοποιεί φόβους, ελλείψεις, δεσμεύσεις και ανάλογα με τη σοβαρότητα ή την επιπολαιότητα της σχέσης σου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις συνέπειες. Επειδή πάντα όμως υπάρχει και η πιο θετική πλευρά των γεγονότων, ίσως μπεις στη διαδικασία να περάσεις από τη single ζωή, στην οικογενειακή. Την επισημοποίηση, τη μονιμότητα, τη δέσμευση. Ίσως και όλα αυτά απαιτηθούν εκβιαστικά από τον σύντροφο, με σκοπό να σε πιέσουν να πάρεις την απόφαση εκείνη που θα σε φέρει στο κόσμο των δεσμευμένων. Τρομακτικές σκέψεις για έναν Δίδυμο, ε;

Μέχρι τις 21 Ιουνίου θα σε συντροφεύσει ο Ήλιος, φωτίζοντας τη ζωή σου σε κάθε επίπεδο και αναδεικνύοντας τη πιο εύστροφη και πολυμήχανη πλευρά του εαυτού σου. Προσπάθησε να είναι ένας μήνας που να αξίζει το κόπο. Και μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις ένα μοναδικό κόσμημα με το ζώδιό σου. Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις μέχρι το τέλος Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Δίδυμοι, το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις δωρεάν 4 sms

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2015 13:54:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι