blank
 
blank

Η Έκλειψη Σελήνης και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνουν ξαφνικά, αλλά ευχάριστα γεγονότα. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Η Έκλειψη Σελήνης και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνουν ξαφνικά, αλλά ευχάριστα γεγονότα. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς σχηματίζεται στις 28 Νοεμβρίου και ώρα 16:46 στο ζώδιο των Διδύμων. Κατά την διάρκεια αυτού του φαινόμενου, ο ευεργέτης – πλανήτης Δίας σχηματίζει σύνοδο με την Σελήνη, ενώ ο απρόβλεπτος Ουρανός σχηματίζει τη θετική όψη του εξαγώνου.

Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν ευχάριστα – και ως επί το πλείστον μη αναμενόμενα – γεγονότα, σχετικά με συλλογικές εργασίες, αθλητικές δραστηριότητες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή και εξωτερικό.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια ευνοούνται από την Έκλειψη Σελήνης και το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την επιρροή της Έκλειψης είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

 

Την ίδια μέρα, στο χάρτη της Έκλειψης σχηματίζεται ακριβές το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, το οποίο θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για τα οικονομικά και αισθηματικά θέματα και θα ευνοήσει στην αποκατάσταση πολλών σχέσεων. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιός, Αιγόκεροι, Ιχθείς.

Η Έκλειψη Σελήνης, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και η επιρροή τους στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28 Νοεμβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τονίζει την ικανότητά σου να επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους και αυξάνει την δημοτικότητα και την φήμη σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα μπορέσεις να προσεγγίσεις πιο εύκολα άτομα που θεωρούνται σημαντικά για την προσωπική σου εξέλιξη και θα περάσεις χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες τις όποιες ιδέες σου θέλεις να προωθήσεις. Επιπλέον, θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες μετακινήσεις και σύντομα ταξίδια, που θα σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές αλλά και μια ρομαντική γνωριμία, τουλάχιστον αν είσαι ελεύθερος. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που αποκορυφώνεται την ημέρα της Πανσελήνου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα καθώς επίσης και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, στις 28 Νοεμβρίου, σχηματίζεται η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει και μια νέα πηγή εσόδων, καθώς με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού ίσως προκύψει μια απρόβλεπτη επαγγελματική ευκαιρία, που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές και θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι το μέλλον σου, τουλάχιστον όσον αφορά στην καριέρα σου. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αποτελεί επίσης θετικό οιωνό για την αισθηματική σου ζωή όπου η σχέση με τον σύντροφό σου, ή μια νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος, θα σου εξασφαλίσουν την ηρεμία και την ψυχική ισορροπία που έχεις ανάγκη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη και Πανσέληνος, σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, ως επί το πλείστον θετικές. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Ίσως διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κάποια άτομα που σε περιτριγυρίζουν και που αξίζουν την προσοχή σου, ενώ η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα ανοίξει το δρόμο για γνωριμίες με άτομα που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην πορεία σου. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, αφού τώρα θα διαπιστώσεις ότι η σχέση με τον σύντροφό σου σε ικανοποιεί απόλυτα και ίσως πρέπει να επισπεύσεις τις διαδικασίες της επισημοποίησης της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια ξεχωριστή γνωριμία θα σε κάνει να σκεφτείς άμεσα την πιθανότητα της συμβίωσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 29 Νοεμβρίου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αφού η Σελήνη κυβερνά το δικό σου ζώδιο. Το γεγονός βέβαια ότι σχηματίζεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να μην σου φέρει τα συγκλονιστικά γεγονότα που περιμένεις, που θα έρθουν λίγο αργότερα, θα τονίσει όμως την διαίσθησή σου και θα σε βοηθήσει να «διακρίνεις» πιο εύστοχα τις ανάγκες σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου. Με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού, μπορείς πραγματικά να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα σου αποφέρουν αρκετά εισοδήματα, ενώ πολλά γεγονότα θα εξελιχθούν με την βοήθεια της τύχης και χωρίς καν την δική σου παρέμβαση. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την ίδια μέρα σου επιτρέπει να προσεγγίσεις με επιτυχία ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 28 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες σου αλλά και τον κοινωνικό σου κύκλο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις πολλά οράματά σου και φιλοδοξίες σου να πραγματοποιούνται, είτε με την βοήθεια φιλικών σου προσώπων είτε με την αρωγή διακεκριμένων ατόμων, που πιστεύουν στις δυνατότητές σου και φροντίζουν να σου εξασφαλίσουν τη θέση που σου αξίζει. Αν ψάχνεις μια ευκαιρία για να εργαστείς στο εξωτερικό, η θετική συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις και το μόνο «πρόβλημα» είναι ότι θα πρέπει να την αρπάξεις αμέσως χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στο οικογενειακό περιβάλλον σου όπου το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθά να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 28 Νοεμβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου και να «τεντώσεις» τις κεραίες σου ώστε να εντοπίσεις εγκαίρως τυχόν ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου, αρκεί φυσικά να εργαστείς με επιμονή και να αποδείξεις έμπρακτα ότι αξίζεις μια καλύτερη θέση. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, καθώς με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια έντονη σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 28 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων που θα αποδειχθεί αρκετά θετική για το ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν γεγονότα τέτοια που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από παλιές προκαταλήψεις και απόψεις και να ενστερνιστείς έναν πιο σύγχρονο τρόπο ζωής. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια ή τις νομικές υποθέσεις, είναι τομείς που μπορεί να σου φέρουν μεγάλη εύνοια, χωρίς καν να το επιδιώξεις, αφού η θετική συμμετοχή του Ουρανού σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Μια νέα γνωριμία ή η απόφασή σου να ζήσεις σε μια άλλη περιοχή ή ακόμη και μια άλλα χώρα, μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια καινούργια ζωή. Εξάλλου το γεγονός ότι η κυβερνήτης σου Αφροδίτη την ίδια μέρα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη και Πανσέληνος της χρονιάς, πραγματοποιείται στις 28 Νοεμβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί αλλαγές στα οικονομικά σου και κυρίως σ’ αυτά που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πιθανό να υπάρξουν νέες πηγές εσόδων μέσα από επικερδείς επενδύσεις ή ακόμα και από αγοραπωλησίες ή μεταβιβάσεις περιουσιακών στοιχείων. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού στην Έκλειψη θα φέρει επίσης απρόβλεπτα οφέλη και είναι πιθανό να εισπράξεις κάποια χρήματα που σου οφείλονται ή να πάρεις χρήματα από διατροφή, ασφαλιστικούς οργανισμούς κ.λπ. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου και σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ή μια καθοριστική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 28 Νοεμβρίου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν αλλά και να επαναπροσδιορίσεις την σχέση με τον σύντροφό σου και τους κοινούς στόχους που έχετε. Αν είσαι ελεύθερος, η θετική συμμετοχή του Ουρανού, υπόσχεται να σου φέρει μια απρόβλεπτη γνωριμία με την οποία θα νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ο οποίος πολύ σύντομα θα πάρει μια σοβαρή τροπή. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει σύνοδο με την Σελήνη εγγυάται την θετική εξέλιξη ή και την επισημοποίηση αυτής της σχέσης. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, μπορείς να κερδίσεις κάποια χρήματα από κρυφές πηγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σεληνιακή Έκλειψη και Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28 Νοεμβρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να επηρεάσει τον τομέα της υγείας και της εργασίας σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, καλό θα είναι να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου και να αναζητήσεις την χαρά στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις. Η ενασχόληση με την υγεία σου, ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή σωματικής άσκησης ή η διακοπή μιας κακής συνήθειας θα βελτιώσουν κατά πολύ την φυσική σου κατάσταση καθώς και την εμφάνισή σου και θα σου χαρίσουν μεγαλύτερη ζωτικότητα. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που θα συμβάλλει στην αύξηση της κοινωνικότητάς σου και σε γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, σχηματίζεται στις 28 Νοεμβρίου στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου σου δίνει την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» και να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, χωρίς προβλήματα και άγχος. Το γεγονός μάλιστα ότι ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει θετική γωνία με την Πανσέληνο είναι ένας καλός οιωνός, που υπόσχεται να σου φέρει σημαντικές γνωριμίες, τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια ρομαντική σχέση, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου που θα σας χαλαρώσει από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την ίδια μέρα σηματοδοτεί ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 28 Νοεμβρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί εξελίξεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θέλοντας και μη, θα πρέπει να ασχοληθείς με την βελτίωση του χώρου σου και να προετοιμαστείς για την γιορτινή περίοδο που ξεκινάει. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού σηματοδοτεί κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να σχετίζονται με μια ξαφνική αγοραπωλησία που δεν περιμένεις ή την εκμετάλλευση ενός ακινήτου που θα συμβάλλει στην αύξηση των εισοδημάτων σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ίσως σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή γνωριμίες με άτομα που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-11-2012 00:00:00