blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 8 Μαρτίου 2024 ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 00' των Ιχθύων. Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσουμε περισσότερο ενεργοποιημένοι πνευματικά καθώς η όψη αυτή λειτουργεί σαν κανάλι με τις ενέργειες να ρέουν μέσα από αυτό. Η φαντασία μας θα είναι ισχυρή αλλά ακόμα περισσότερο θα είναι η διαίσθησή μας, κάτι που θα μας κάνει αποδέκτες πολλών πληροφοριών τις οποίες όμως καλούμαστε να διαχειριστούμε σωστά και να αποφύγουμε να παρερμηνεύσουμε. Δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε λογική και κριτική σκέψη. Ωστόσο, με την όψη αυτή θα έχουμε μια μεγαλύτερη τάση να επηρεαζόμαστε συναισθηματικά και να βιώνουμε με άλλη ένταση τις καταστάσεις γύρω μας.

Sponsored Links

Με οδηγό την Φαντασία και τη διαίσθηση

Η ανάγκη μας να αφήσουμε ό,τι δεν μας εμπνέει, μας κάνει να βαριόμαστε και λειτουργεί σαν τροχοπέδη της δημιουργικότητάς μας, θα μας οδηγήσει στην άρνηση να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Το δύσκολα διαχειρίσιμο κομμάτι της όψης είναι το ότι εύκολα μπορεί να μπερδέψουμε την αλήθεια με το ψέμα και την πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση. Στο μυαλό μας θα επικρατεί μια, τρόπον τινά, πνευματική σύγχυση που εύκολα θα μας οδηγήσει σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Επειδή, λοιπόν, αλλά θα μας λένε και άλλα θα καταλαβαίνουμε και αντίστροφα, καλό θα ήταν να αποφύγουμε να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της οικονομικής πραγματικότητας και την εξέλιξη της καριέρας μας. Επίσης, ας έχουμε κατά νου την λαϊκή ρήση: "Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι" και να ακούμε με επιφύλαξη τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, όσο όμορφα και αν είναι, ακόμα και αν μας χαϊδεύουν τα αυτιά ή θωπεύουν τη ματαιοδοξία μας.

Από την άλλη βέβαια, η όψη αυτή, εκτός από τη φαντασία, θα ξυπνήσει μέσα μας τα ιδανικά και τον ιδεαλισμό και θα μας ωθήσει να έρθουμε πιο κοντά με ομοϊδεάτες ή γενικά με ανθρώπους καλής θελήσεως. Επίσης, θα αναζητήσουμε τρόπους να εκφράσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα ή να ασχοληθούμε με την τέχνη, έστω και αν αυτό σημαίνει την παρακολούθηση μιας παράστασης ή μιας συναυλίας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας αποκαλύψουν ένα στημένο παρασκήνιο. Ωστόσο, το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει στο να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τους όποιους αντιπάλους σας και να καταφέρετε να απεμπλακείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίπλα σας αρωγοί στις προσπάθειές σας θα βρεθούν άτομα καλής θελήσεως από το φιλικό σας περιβάλλον. Από την άλλη όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που σας έκαναν τους φίλους αλλά μόνο ως φίλοι δεν στάθηκαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να κινηθείτε αργά και σταθερά και να έχετε στόχους συγκεκριμένους, εφικτούς, ρεαλιστικούς και χρονικά μετρήσιμους. Σε περίπτωση μιας νέας επαγγελματικής πρότασης, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν νιώθετε βαλτωμένοι, θα πρέπει να κινηθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε έτσι ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα. Εύνοια, πάντως, έχετε σε θέματα σχετικά με υπογραφές, σπουδές, ταξίδια και γενικά μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε καθώς οι όροι ενδέχεται να μην είναι αυτοί που θα επιθυμούσατε. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν, το ίδιο όμως θα γίνει και με τα έξοδα και, γενικά, τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσωπικές σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες θα χρειαστούν την προσοχή σας καθώς εσείς θα έχετε την τάση να εστιάζετε μόνο στα θετικά κομμάτια αγνοώντας επιδεικτικά θέματα που χρήζουν προσοχής με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΖΥΓΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον ενώ καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες γιατί στο μέλλον θα τα "βρείτε μπροστά σας". Να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή, την υγεία και γενικά την ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάχνετε τρόπους για να εξωτερικεύσετε την έντονα δημιουργική σας διάθεση ενώ εμπνευσμένες ιδέες σας θα σας αναβαθμίσουν στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, με αρκετά ρομαντική διάθεση θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας ενώ κάποιο πρεσβύτερο μέλος της οικογένειάς σας θα χρειαστεί την αρωγή σας. Γενικά, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις ενώ θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά με διάφορα ενεργά θέματά σας που θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις και σχέσεις με αδέρφια ή συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να βελτιώσετε το εισόδημά σας θα σας ωθήσει στην αναζήτηση μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Καλό, ωστόσο, είναι να είστε προσεκτικοί καθώς άλλα μπορεί να σας τάξουν και άλλα στο τέλος να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι και γειωμένοι σε πράγματα που είναι εφικτά και ρεαλιστικά, είτε μιλάμε για την επαγγελματική, είτε για την προσωπική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας αλλά μην αφήσετε την φαντασία, τα θέλω και τις ανάγκες να σας παρασύρουν σε ουτοπικά σενάρια.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2024 22:44:55