blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 27 Ιουλίου 2023 ο Ερμής θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 28° 11’ του Λέοντα. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης θα δώσει στην όψη αυτή μια πιο δυναμική ενέργεια και θα μας αναγκάσει, με τον τρόπο της και με γεγονότα που θα προκαλέσει, να εστιάσουμε στον τομέα των προσωπικών σχέσεών μας. Θα μας απασχολήσουν οι αγάπες και τα πάθη μας και θα μπούμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε κάποια θέματα και να επαναξιολογήσουμε καταστάσεις κρατώντας, όμως, στην άκρη τον εγωισμό μας και κοιτώντας τη μεγαλύτερη εικόνα.

Sponsored Links

Αισθηματικές επανασυνδέσεις και ερωτικές εξομολογήσεις

Θα κάνουμε έναν απολογισμό, θα ασχοληθούμε με το τι πραγματικά θέλουμε και με τα όποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα της αισθηματικής σχέσης μας. Μπορεί το ταίρι μας ή το άτομο που μας ενδιαφέρει να υποστηρίξει τις δικές μας ανάγκες; Το κυριότερο, μπορούμε εμείς μέσα από τη σχέση αυτή να γίνουμε η γνήσια εκδοχή του ίδιου μας του εαυτού και να εστιάσουμε στο τι ακριβώς επιθυμεί η καρδιά μας; Αρκετοί από εμάς θα επεξεργαστούμε θέματα του πρόσφατου παρελθόντος και θα αποφασίσουμε ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση μας ή να προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε την ερωτική φλόγα στην ήδη υπάρχουσα.

Η όψη αυτή θα κάνει όλων των ειδών τις σχέσεις μας πιο ευχάριστες και πιο αρμονικές και θα μας επιτρέψει να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με μεγαλύτερη ευκολία ενώ κάποιοι από εμάς θα γίνουμε αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης. Επίσης, θα βρούμε έξυπνους τρόπους που θα μας επιτρέψουν να ξεγλιστρήσουμε από δύσκολες καταστάσεις.

Θα γίνουμε καλοί διπλωμάτες και άριστοι διαπραγματευτές ενώ θα έχουμε καλές κοινωνικές συναναστροφές. Η δημοτικότητά μας θα αυξηθεί, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις και θα κάνουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ικανές να αναβαθμίσουν τη ζωή μας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ορισμένοι από εμάς θα επανεξετάσουμε μια επαγγελματική πρόταση ή θα επιστρέψει μια συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν, ίσως και με κάπως διαφορετική ατζέντα. Τέλος, θα βρούμε λύση σε ένα οικονομικό θέμα και θα πάρουμε στα χέρια μας χρήματα που μας χρωστούσαν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε ερωτικά πιο κοντά με το ταίρι σας και θα απολαύσετε μαζί του όμορφες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα ανακηρυχθείτε πρωταγωνιστές του φλέρτ και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα σχετικά με ένα, ίσως και οικογενειακό, ακίνητο όπως επίσης και με κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα αποκατασταθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από κάποια έξυπνα επικοινωνιακά τρικ θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να περάσετε τις απόψεις σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές και μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή είναι βοηθητική για εσάς, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα έχετε ευκαιρίες, όχι μόνο για σταθερότητα αλλά και για άνοδο. Θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας φέρει μια εσάνς αφθονίας και ευδαιμονίας. Θα είστε άκρως επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και η δημοτικότητά σας θα σας βοηθήσει ποικίλα. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Μια ερωτική επανασύνδεση θα απασχολήσει ορισμένους και άλλους μια μυστική οικονομική συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα και θα βρεθείτε ξανά με φίλους που είχατε να δείτε καιρό. Οι φίλοι σας θα λειτουργήσουν σχεδόν ψυχοθεραπευτικά πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημόσια εικόνα σας θα βελτιωθεί μέσα από την αναβάθμισή σας στην επαγγελματική ιεραρχία ή μέσα από κάτι που θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Όσοι ψάχνετε εργασία, θα βρείτε κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε στόχους και να προωθήσετε δημιουργικά σχέδιά σας. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητές σας. Εύνοια έχετε σε θέματα ταξιδιών και σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητές σας με τράπεζες ή δημόσιο ενώ ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια νέα και επικερδή οικονομική συνεργασία. Αισθηματά, θα βιώσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ερωτική σας σχέση αναζωπυρώνεται, κάτι που θα σας ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά. Ο ρομαντισμός και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα σας ανεβάσουν στον 7ο ουρανό. Επαγγελματικά, θα κάνετε μια σημαντική συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές υποθέσεις σας και να κάνετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας πιο αρμονικές. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με την επιστροφή μιας επαγγελματικής πρότασης.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2023 12:00:00