Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 17 ως 19 Οκτωβρίου 2014, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη: Ένα τριήμερο που οι… πρώην έχουν την τιμητική τους

 
Τα άστρα 17 ως 19 Οκτωβρίου 2014, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Άρη και σύνοδο με Αφροδίτη: Ένα τριήμερο που οι… πρώην έχουν την τιμητική τους
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 17 ως 19 Οκτωβρίου 2014

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Η καλή επικοινωνία είναι εξίσου διεγερτική με τον σκέτο καφέ και είναι το ίδιο δύσκολο να κοιμηθείς μετά. (Anne Morrow Lindbergh, 1906-2001, Aμερικανίδα συγγραφέας & πιλότος)

 

Αυτό το τριήμερο σου δίνεται η δυνατότητα να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά, που να θέλεις να πεις, να επικοινωνήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα! Και μάλιστα, οι λέξεις ή τα συναισθήματα που θα εκφράσεις, θα βρουν κατευθείαν το στόχο τους! Υπεύθυνος για την καλή ροή της επικοινωνίας είναι ο Ερμής, που το τριήμερο αυτό το αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκηνικό, με τις δύο θετικές όψεις που σχηματίζει! Η όψη εξαγώνου του Ερμή με τον Άρη, αλλά και η σύνοδός του με την Αφροδίτη την ημέρα της Παρασκευής, σίγουρα θα διευκολύνουν πολλούς από εμάς να εκφραστούμε καλύτερα στους άλλους, αλλά και να διεκδικήσουμε τα θέματα ή τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Άλλωστε, το τριήμερο αυτό έρχεται να επαναπροσδιορίσει σχέσεις και συνεργασίες, που το προηγούμενο διάστημα μας στεναχώρησαν για κάποιο λόγο ή μας απομάκρυναν από τα πρόσωπα, που ενδεχομένως θεωρούμε σημαντικά στη ζωή μας!

Ερμής σε εξάγωνο με Άρη

Ο Ερμής σε όψη εξαγώνου με τον Άρη, έρχεται να ενισχύσει την όποια δημιουργική προσπάθεια, να δώσει σημαντικά ανοίγματα σε επαγγελματικά ζητήματα και να βοηθήσει την σκέψη να κινηθεί πιο γρήγορα, προκειμένου να βρει τις λύσεις που την εξυπηρετούν! Οι ημέρες προσφέρονται για πάσης φύσεως συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια. Γενικότερα, τα ζητήματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, τις ημέρες αυτές μπορεί να βρουν διεξόδους και λύσεις, που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από αυτά!

Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη

Παράλληλα όμως, και η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη έρχεται να διευκολύνει τις υποθέσεις της ερωτικής μας ζωής και να ενισχύσει την κοινωνικότητα και τις συναναστροφές. Δημιουργείται μια πιο ανέμελη διάθεση και μια τάση να ζήσουμε πιο ξένοιαστα, πιο χαρούμενα, να αφήσουμε στην άκρη τα σοβαρά και να ασχοληθούμε με αυτά που θα τροφοδοτήσουν με την ψυχή μας με χαρά!

 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσες να σε πιέζουν, να σε ζορίζουν και τελικά να σε απομακρύνουν από κάποια πρόσωπα… Ίσως και από μια ερωτική σχέση, με την οποία δεν ήταν εύκολο να κρατήσεις αποστάσεις, καθώς η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά γι’ αυτήν… Θα μπορέσεις να βγάλεις από μέσα σου ό,τι μπορεί να σε προβλημάτισε και να δημιούργησε την απόσταση, όμως είναι σημαντικό να ακούσεις τι έχει να σου πει και το άλλο πρόσωπο…

 

Είναι μια περίοδος που οι… πρώην έχουν την τιμητική τους, γιατί πάντα οι δεύτερες ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν ο καθένας αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης του στο λάθος, χτίζουν τις σχέσεις σε πιο υγιείς βάσεις, που έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης! Ας το προσπαθήσουμε λοιπόν! Για να μάθεις αν θα επιστρέψει και το δικό σου ερωτικό παρελθόν, μίλησε τώρα με ένα από τους αστρολόγους του Myastro καλώντας στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Ζυγοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχετε σημαντικούς λόγους να πιστεύετε πως μπορείτε να καταφέρετε ό,τι δεν σας βγήκε σαν κίνηση το προηγούμενο διάστημα. Μια επαγγελματική διαπραγμάτευση, μια σημαντική συζήτηση, μια διεκδίκηση στα δικαιώματα σας, μια προαγωγή, μια οικονομική διαπραγμάτευση… Και βέβαια, μία επαναδιαπραγμάτευση σε θέματα της καρδιάς, γιατί το σίγουρο είναι πως και το άλλο πρόσωπο έχει την ίδια επιθυμία να εσάς! Ας μιλήσουμε λοιπόν και πολύ περισσότερο, ας επικοινωνήσουμε επί της ουσίας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Download Video as MP4

 

 

 

Σχετικά άρθρα Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Οκτωβρίου 2014. Κυνηγώντας το ουράνιο τόξο!Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Οκτωβρίου: Μια καλή περίοδος για αποκατάσταση σχέσεων!Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2014 20:00:00