blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Κριό και τον Άρη στον Ταύρο: Αλλαγή σκηνικού!

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή στον Κριό και τον Άρη στον Ταύρο: Αλλαγή σκηνικού!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ερμής στον Κριό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Το τέλος του μήνα βρίσκει το πλανητικό σκηνικό σε σημαντικές αλλαγές, μια και δύο πλανήτες αποχωρούν από την προηγούμενη θέση τους, για να περάσουν σε νέα… σπίτια και να δώσουν μια άλλη δυναμική στις ενέργειες και τις εξελίξεις, που θα ακολουθήσουν το μήνα του Απριλίου.

Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων, για να ανοίξει έναν νέο κύκλο στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Απριλίου. Κι επειδή όταν μιλάμε για Ερμή, μιλάμε για επικοινωνία και για έκφραση, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από έντονη παρορμητικότητα στο λόγο και στις κινήσεις… Οι πράξεις, οι ενέργειες, γίνονται χωρίς επεξεργασία ή δεύτερες σκέψεις και συχνά χωρίς μία ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη για τα πράγματα!
 
Όλα γίνονται πιο βιαστικά κι αυτό βέβαια, ενέχει πάντα ένα μεγαλύτερο ποσοστό λάθους… Όμως, από την άλλη μεριά, οι κινήσεις αυτές φέρνουν και γρηγορότερες εξελίξεις, κάτι που θα κάνει τα πράγματα θα κινηθούν πιο άμεσα. Η ανάγκη για εύρεση λύσεων είναι και αυτή που θα σπρώξει ακόμη περισσότερο τις όποιες κινήσεις γίνουν!
 
Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα
Παράλληλα, ο λόγος γίνεται πιο παρορμητικός, χωρίς τη διακριτικότητα, την ευελιξία ή ακόμα και την ευγένεια που απαιτείται. Έτσι, είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να υπάρξουν αρκετές διαφωνίες, παρεξηγήσεις ή ακόμα και εντάσεις, μια και ο Ερμής στη διαδρομή του αυτή, συναντά τον Ουρανό σε όψη συνόδου, αλλά και τον Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου. Δύο συναντήσεις, οι οποίες θα τον δυσκολέψουν ιδιαίτερα, μια και αφενός μπορεί να φέρουν αρκετές ανατροπές σε πράγματα που ενδεχομένως σχεδιάζουμε, ενώ αφετέρου θα προκαλέσουν μια έντονη τάση απελευθέρωσης από ό,τι μπορεί να μας καταπιέζει. Ταυτόχρονα, δεν αποκλείεται να προκύψουν και αρκετές αποκαλύψεις, που αλλάζουν την ροή των εξελίξεων.
 
Ερμής με Κρόνο και Δία
Από την άλλη μεριά η συνάντηση του Ερμή σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο θα δημιουργήσει ένα σκηνικό σταθερότητας στα θέματα που ενδεχομένως μέχρι τώρα δεν έβρισκαν τις απαραίτητες ισορροπίες, ή ακόμα και σε σχέδια, που χρειάζονται πολλή δουλειά για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν.
 
Η ευνοϊκή όψη του Ερμή με τον ευεργέτη Δία θα ανοίξει νέους δρόμους ευκαιριών, νέα δεδομένα που μπορεί να αφορούν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Πολύ πιθανόν να δώσει τη δυνατότητα και για κάποιες μετακινήσεις ή κάποια ταξίδια, που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία.
 
Είναι μια εποχή που η σκέψη εστιάζει σε νέα ξεκινήματα, το μυαλό δουλεύει πυρετωδώς σε νέα σχέδια, νέες ιδέες, που έχουν πολλές πιθανότητες και δυνατότητες να εξελιχθούν και να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα, αν μεθοδευτούν και οργανωθούν σωστά!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες δέχονται την ευεργετική επίδραση του Ερμή, μέσα από νέα ξεκινήματα. Επίσης, ενισχύεται πολύ και η επικοινωνιακή τους δυνατότητα, μια και η εποχή είναι ιδανική για να προωθήσουν τα σχέδια, τις ιδέες, τις απόψεις τους, αλλά και τα ζητήματα που τους απασχολούν. Να βρουν σημαντικούς αποδέκτες, με κατανόηση, αλλά και πρόσωπα που μπορούν να τους βοηθήσουν σημαντικά στα θέματά τους.

Άρης στον Ταύρο

Σήμερα όμως έχουμε άλλη μία πλανητική μετακίνηση. Ο Άρης εγκαταλείπει την αγαπημένη του θέση στο ζώδιο του Κριού, για να περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Μαΐου. Ο Ταύρος κάνει τον Άρη πιο συντηρητικό και του στερεί αυτή την αγάπη που έχει ο πλανήτης για παιχνίδι, για δράση, για ένταση για διεκδίκηση!
 
Έτσι, οι ενέργειες το διάστημα αυτό χαλαρώνουν, γίνονται πιο υποτονικές, όλα μπαίνουν σε πλαίσια και όρια. Το παιχνίδι των σχέσεων χάνει κάτι από την ένταση και την δυναμική της προηγούμενης περιόδου, οι περισσότεροι μπαίνουμε σε μια φάση πιο μοναχική, χωρίς την διάθεση να δώσουμε ή να πάρουμε από τους γύρω μας…
 
Ο Άρης εδώ λέει: Δώσε μου, για να σου δώσω! Σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει έστω και το παραμικρό και να χάσει οτιδήποτε, είτε είναι υλικό, είτε συναισθηματικό. Δεν επιτρέπει στη ροή να εκδηλωθεί και να λειτουργήσει συμπληρωματικά από τον έναν προς τον άλλον! Πολύ συχνά το πείσμα και ο δογματισμός κρατούν σε απόσταση σχέσεις και συνεργασίες, καθώς δεν βρίσκουν ένα κοινό σημείο αναφοράς.
 
Άρης σε τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Πλούτωνα
Και μπορεί το τετράγωνο του Άρη με τον Δία να δημιουργήσει μία τάση αποδιοργάνωσης, όπου μπορεί να υπάρξουν απώλειες μέσα από υπερβολές, που βγάζουν τις καταστάσεις ή τα πρόσωπα έξω από τα επιτρεπτά όρια, όμως το τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί πραγματικά να γίνει η αφορμή για σημαντικά επιτεύγματα, διεκδικήσεις και ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Η περίοδος αυτή να γίνει η αποδοχή ενός σοβαρού μετασχηματισμού και αναμόρφωσης και ευκαιριών!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Ταύρο

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε εσείς που περνάτε σε μια πιο βελτιωμένη φάση στην επέκταση των ιδεών και των σχεδίων σας. Αλλά και η ερωτική σας ζωή περνά σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση, ανανεώνοντας το σκηνικό στην υπάρχουσα σχέση σας, ενώ δεν αποκλείονται νέες, πολύ σημαντικές γνωριμίες, που θα ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο στα θέματα της καρδιάς σας! Μάθε πως σε επηρεάζουν προσωπικά οι μετακινήσεις των πλανητών. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι τις 11 Απριλίου. Στην αναζήτηση της αρμονίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 

Ερμής στον Κριό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-03-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι