blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο, Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο: Οι σκέψεις σου είναι η πραγματικότητά σου!

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο, Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο: Οι σκέψεις σου είναι η πραγματικότητά σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Εκείνο που πρέπει να κρατάς καλά στο μυαλό σου τις ημέρες αυτές, είναι όχι μόνο τι λες αλλά και πώς το λες! Η γλώσσα… κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία και αυτό ισχύει τις ημέρες που διανύουμε, αφού ο Ερμής σε πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, με δύο διαδοχικές όψεις φορτίζει επικίνδυνα την επικοινωνία, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποια ζητήματα από το παρελθόν, που όλο το διάστημα αυτό έχουν την τιμητική τους!

Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη

Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να πει πως η σύνοδος που κορυφώνεται σήμερα ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη δημιουργεί ένα θαυμάσιο σκηνικό που ενισχύει την κοινωνικότητα, τις συζητήσεις, διευκολύνει τις συμφωνίες και τις αποφάσεις. Παράλληλα, φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικού περιεχομένου. Εκκρεμότητες οι οποίες δεν τακτοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα επανέρχονται εκ νέου με μια διάθεση επανεξέτασης και επίλυσης!
 
Ταυτόχρονα, εστιάζει σε σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντας τη δυνατότητα μέσα από το διάλογο να ξεκαθαριστούν προβλήματα που ενδεχομένως σε απομάκρυναν ή δημιούργησαν ψυχρότητα με κάποια πρόσωπα. Τώρα, μια ουσιαστική επικοινωνία μπορεί να διευκολύνει η ακόμα και να επιλύσει προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν!

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο

Και μέχρι εδώ όλα θα ήταν πολύ όμορφα, αν ο Ερμής αμέσως μετά δεν συναντούσε τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, σχηματίζοντας μαζί του μια δύσκολη όψη τετραγώνου.
 
Να θυμάστε πως όλα ξεκινούν από τη σκέψη… Ο Ερμής κατά βάση εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και συνεπώς, τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε! Κι αυτό ακριβώς δυσκολεύει την κατάσταση, αφού οι σκέψεις γίνονται απαισιόδοξες, σκοτεινές, κινούνται στους ατελείωτους λαβύρινθους του μυαλού, χωρίς να μπορούν να βρουν διέξοδο σε οτιδήποτε προβληματίζει ή πιέζει την περίοδο αυτή τη ζωή σου και την ψυχή σου!
 
Και βέβαια, αυτό επηρεάζει τη συμπεριφορά σου που τώρα γίνεται πιο απότομη, πιο απόλυτη και πολύ πιθανόν να βγάλει στο προσκήνιο παράπονα για αδικίες που ενδεχομένως έχεις υποστεί! Δεν αποκλείεται βέβαια, να γίνεις εσύ αποδέκτης παραπόνων από τους άλλους!
 
Υπάρχει έντονη διάθεση κριτικής τις ημέρες αυτές, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις, αντιπαραθέσεις και τσακωμούς, δίνοντας πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτεί ό,τι λέγεται τώρα, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκφράσεις σου αλλά και σε αυτά που λένε οι άλλοι, καθώς ελλοχεύουν… παρεξηγήσεις! Κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα η έλλειψη καλής διάθεσης, αλλά και η τάση να δυσκολεύονται ακόμα και τα πιο απλά πράγματα!
 
Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, λοιπόν, δεν είναι εύκολο να δώσουν θετική εξέλιξη, θετικό αποτέλεσμα. Μάλλον το αντίθετο μπορεί να γίνει, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα στις επιδιώξεις σου.
 
Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εμπορικές συναλλαγές, καλό είναι τις ημέρες αυτές να αποφεύγονται συστηματικά αν αυτό είναι εφικτό, ή τουλάχιστον να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στην υπογραφή εγγράφων ή στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις! Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις και στον τρόπο που οδηγείς γιατί ο παρορμητισμός και η νευρικότητα που κυριαρχούν, σε καμία περίπτωση δεν είναι καλοί σύμβουλοι!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των σταθερών ζωδίων,τις ημέρες αυτές καλείστε να διαχειριστείτε με ευελιξία τη σκέψη και τον λόγο σας. Μην ενδίδετε στα παιχνίδια του μυαλού σας και φροντίστε να μείνετε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να σας επηρεάζει αρνητικά. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, ιδιαίτερα αυτές που παίρνονται κάτω από πίεση, γιατί είναι σίγουρο πως δεν εξυπηρετούν ούτε εσάς ούτε τις σχέσεις σας!

Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο

Στη σημερινή μέρα, άλλη μια όψη έρχεται να προσθέσει τη δική της πινελιά στο πλανητικό σκηνικό. Είναι το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου που έρχεται να ευεργετήσει τις ζωές των υδάτινων ζωδίων! Μία όψη που θα ενισχύσει τη θέληση, την αυτοκυριαρχία και θα βοηθήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών, που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Αυτή η αποφασιστικότητα μπορεί να σε κάνει πιο δημιουργικό, πιο αποτελεσματικό σε οτιδήποτε επιδιώκεις. Είναι μια θαυμάσια όψη, που μπορεί να ενισχύσει τις εξελίξεις και τους στόχους σου!
 
Για τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς των τελευταίων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες προσφέρονται για ανάληψη δράσης και υπόσχονται μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά, οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για οργάνωση και μεθόδευση, ωστόσο πάντα με ιδιαίτερη προσοχή, μια και η όψη του Ερμή με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα ή ασυνεννοησία! 
 
Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου για όλα τα ζώδια.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-08-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι