blank
 
blank
25-07-2017 11:00:00 Αστρολογικό Ταρώ Αυγούστου

Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Αυγούστου 2017 για όλα τα ζώδια.

Αστρολογικό Ταρώ: Προβλέψεις Αυγούστου 2017 για όλα τα ζώδια.
blank
 

Ένας από τους πιο χαρούμενους και ανέμελους μήνες της χρονιάς για όλους είναι ο Αύγουστος, ο μήνας της χαλάρωσης και των καλοκαιρινών διακοπών, που φέτος έχει ακόμα περισσότερους λόγους για να χαρακτηριστεί ως ο πιο τυχερός μήνας της χρονιάς που διανύουμε.

Αστρολογικό Ταρώ Αυγούστου 2017

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας μήνας γεμάτος από ευκαιρίες και στιγμές τύχης για τα περισσότερα ζώδια. Υποθέσεις που ήταν μπλοκαρισμένες ή τις θεωρούσαμε τελειωμένες, θα μπουν τώρα στο στάδιο της ολοκλήρωσης και πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και σκιαγραφεί το προφίλ του Αυγούστου, είναι η 17η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Άστρου! Το Άστρο χαρίζει την δύναμη, την προστασία, την καθοδήγηση, αλλά και την τύχη για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να εκμεταλλευτούμε σωστά νέες εμπειρίες.

 Ο έρωτας μας δίνει τα φώτα του και μας αναζωογονεί…

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ο πιο τυχερός μήνας της χρονιάς για τις υποθέσεις καρδιάς… Ο έρωτας χαρίζει αισιοδοξία, χαρά και μεγάλη ανανέωση… Αυτό το μήνα θα δημιουργηθούν νέα ερωτικά ειδύλλια, τα οποία θα μπορέσουν να διατηρηθούν στο χρόνο… Παράλληλα οι δύσκολες ή φθαρμένες σχέσεις, θα αναζωογονηθούν σημαντικά και θα τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

Επαγγελματικά και οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες…

Και ενώ είμαστε στις παραλίες, χαλαρώνουμε και δεν πολυσκεφτόμαστε την δουλειά, αυτόν τον Αύγουστο θα δοθούν σημαντικές ευκαιρίες και θα υπάρξουν ανοίγματα τύχης για πολλούς εκπρόσωπους του ζωδιακού! Οι γνωριμίες μπορούν να αποτελέσουν τώρα το κλειδί για τα μετέπειτα σχέδιά μας… Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες, πες “ναι” σε συζητήσεις και επαφές και κοινωνικοποιήσου!

Ταρώ Αυγούστου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Ο Αύγουστος είναι γεμάτος ρομαντισμό και εναλλαγές

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Αύγουστο αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, ακούς περισσότερο την καρδιά σου και εκφράζεις με πιο έντονο τρόπο τις ευαισθησίες σου, αλλά και όσα κρύβεις μέσα σου! Οι σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα (οικογένεια, φίλους, σύντροφος) θα γίνουν πιο ζεστές, ενώ κι εσύ από την πλευρά σου θα έχεις την ανάγκη της ξεκούρασης, αλλά και της αναθέρμανσης σχέσεων… Ένα ζήτημα από το παρελθόν σου θα σε προβληματίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου είναι μία κρύο και μία ζέστη αυτό τον Αύγουστο! Από τη μία πλευρά έχεις την επιθυμία να ρομαντζάρεις και να δέσεις άγκυρα στο σταθερό ερωτικό σου λιμάνι, από την άλλη όμως το παρελθόν σου δε σε αφήνει… Είτε νιώθεις πίκρα για μία παλιά ερωτική ιστορία, είτε νιώθεις ότι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σου δεν μπορούν να ξεπεραστούν! Ο ρομαντισμός ωστόσο δε θα λείψει από αυτές τις μέρες του καλοκαιριού!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το δυνατό σου σημείο σου για το διάστημα του Αυγούστου είναι η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου, που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με επιτυχία κάποιες εργασίες σου! Από την άλλη πλευρά, τα οικονομικά σου θα είναι με σκαμπανεβάσματα, αλλά και έκτακτα έξοδα, τα οποία και θα πρέπει να προνοήσεις! Κάποια αλλαγή στο σπίτι, θα σου κοστίσει. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ

Το κέφι τώρα ξεκινά!

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος ξεκινά και σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια, ενθουσιασμό, χαρά και επιθυμία για δικτύωση και ταξιδάκια! Θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις, που θα κάνουν τις ημέρες αυτές του καλοκαιριού διασκεδαστικές, γεμάτες χαρά και γνωριμίες! Θα ξεφύγεις από την στασιμότητα, θα έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο, θα δεις νέα μέρη, θα έχεις χαρμόσυνες συναντήσεις και η αισιοδοξία θα επανέλθει μετά από καιρό και πάλι στη ζωή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία πολύ θετική πορεία! Τα προβλήματα έφτασαν στο τέλος τους και από αυτό το μήνα καλωσορίζεις μία νέα εποχή στα ερωτικά, που σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τα όνειρά σου! Αν είσαι σε σχέση, θα βρεθεί λύση για να ξεπεράσεις τα προβλήματα του χτες. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μέσα από φίλους, γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, που θα σε ζωντανέψει και θα σου χαρίσει κέφι, όνειρα και χαρά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ατού σου αυτό το μήνα είναι τα οικονομικά σου, τα οποία θα είναι αρκετά πιο ανεβασμένα! Θα έρθουν στα χέρια σου οφειλόμενα χρήματα, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές για θέματα επαγγελματικά! Ο μήνας σε βοηθά στη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία εργασιών, που θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Η ΚΡΙΣΗ

Προβληματισμός για ζητήματα του παρελθόντος…

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος δεν είναι και ο πιο ευχάριστος μήνας για το ζώδιό σου, γιατί καλείσαι να δώσεις λύσεις οριστικές, σε θέματα που σε απασχόλησαν το περασμένο διάστημα! Περιορίζεσαι, κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου, επικεντρώνεσαι στο τι θα κάνεις στο μέλλον σου, ενώ τα οικογενειακά ζητήματα φαίνεται ότι απορροφούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σου! Αυτό που θα υποχρεωθείς να κάνεις, είναι να αναγνωρίσεις τα λάθη του παρελθόντος και να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου δεν είναι στα φόρτε τους αυτόν τον Αύγουστο. Τα συναισθήματά σου παγώνουν, ενώ η σχέση σου φαίνεται ότι δε σε καλύπτει όπως πρώτα. Αν δεν έχεις σχέση, είναι φανερό ότι το μυαλό σου έχει κολλήσει σε έναν άνθρωπο του παρελθόντος, που για την ώρα δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις! Κατά την διάρκεια του μήνα θα κατανοήσεις ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις τακτική, να γυρίσεις σελίδα, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι που δε σου αρέσει ή σε πιέζει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι έννοιες για την πορεία των επαγγελματικών σου δε θα λείψουν αυτό τον Αύγουστο! Σκέφτεσαι πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Αυτό το μήνα θα βάλεις λοιπόν στα σκαριά τα επόμενα σχέδιά σου, χωρίς να βιαστείς ακόμα να τα ξεκινήσεις! Στα οικονομικά σου, υπάρχουν έξοδα από υποθέσεις του παρελθόντος, που δε σου επιτρέπουν για την ώρα να αισθάνεσαι άνετα! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα!

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι αυτή την χρονιά έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και έχεις κουραστεί για να κατακτήσεις κάποια προσωπικά σου σχέδια! Ενώ λοιπόν βρίσκεσαι σε φάση αναμονής αλλά και καθυστέρησης, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν! Η κατάκτηση ενός σχεδίου πάνω στο οποίο έχεις δουλέψει πολύ, θα σε κάνει να νιώσεις την αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών σου! Αυτό το μήνα κατακτάς αυτό που σου αξίζει!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αγάπη δένει, γίνεται ουσιαστική και σου δίνει τη δύναμη να αντέξεις κάθε δυσκολία… Πάνω που είπες ότι τελειώνει μία σχέση, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να την ανανεώσεις και να τη φέρεις πιο κοντά σου! Τα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει, θα αποδειχθούν πραγματικά και θα νιώσεις ανακούφιση γι’ αυτό! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο, που γρήγορα θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρήκες το σύντροφο, με τον οποίο ταιριάζεις κατάλληλα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Αύγουστος σου χαρίζει την επαγγελματική αναγνώριση και την επιτυχία! Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία προαγωγή ή ανάληψη νέων καθηκόντων, που θα ανεβάσουν σημαντικά το γόητρό σου! Τα οικονομικά σου, παρόλο που εξακολουθούν να σε προβληματίζουν, θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένα, συγκριτικά με το τελευταίο τρίμηνο! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αυγουστιάτικες αλλαγές, αλλά και βιασύνες…

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος σε βρίσκει με ενθουσιασμό, αλλά και με την επιθυμία πολύ γρήγορα να κυνηγήσεις και κατακτήσεις τα σχέδιά σου! Η βιασύνη αλλά και η επιπολαιότητα θα σε οδηγήσουν σε λάθη, για το λόγο αυτό σκέψου δύο και τρείς φορές πριν πάρεις απόφαση, που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σου! Οι φίλοι θα σου χαρίσουν στιγμές διασκέδασης, ενώ θα γνωρίσεις και νέο κόσμο! Θα σε κατακλύσει η ανάγκη σου για ελευθερία, αλλά και για σημαντικές αλλαγές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος αντιφάσεις, σίγουρα όμως θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και αλλαγές για τα ερωτικά σου! Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν εντάσεις και ασυμφωνίες, γιατί εσύ δε θα βάζεις νερό στο κρασί σου και θα θες να υπερισχύσεις! Η ανάγκη για ελευθερία μπορεί να κλονίσει τα δεσμά της σχέσης σου, για το λόγο αυτό μείωσε την παρορμητικότητά σου! Αν δεν έχεις σχέση, η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει, οι νέες γνωριμίες είναι αρκετές, ενώ ο άστατος, αλλά παθιασμένος έρωτας, θα σε αναστατώσει με τρόπο όμορφο, αλλά και δυναμικό! Η σταθερότητα των αισθηματικών είναι αβέβαιη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα, αν και έχουμε διακοπές και ανεμελιά, εσύ θα δεχτείς προτάσεις ενδιαφέρουσες, αλλά θα έχουν και το ρίσκο τους. Θυμήσου πως η εποχή δεν ευνοεί τα τολμηρά ρίσκα και τις αλλαγές! Επιπλέον, προσπάθησε αυτό το μήνα να μη δίνεις το λόγο σου στα εργασιακά, αναλαμβάνοντας πολλές εργασίες παράλληλα, γιατί είναι κάτι που θα σε κουράσει, ενώ δε θα μπορείς να λειτουργήσεις και με συνέπεια! Οι περιττές σπατάλες στα οικονομικά, θα σε κάνουν τον επόμενο μήνα να μετανιώσεις για τις απερισκεψίες σου! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Απολαμβάνοντας τους κόπους των προσπάθειών σου!

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σου χαρίζει νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις και καινούργια κίνητρα για τη ζωή, αλλά και το μέλλον σου! Αυτή την περίοδο θα καταφέρεις να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αλλαγές που σχεδίαζες από το χειμώνα! Θα διώξεις από κοντά ανθρώπους που σε απογοήτευσαν και θα βάλεις τη ζωή σου πάνω σε νέες, γερές βάσεις! Ο μήνας σε ευνοεί στην έναρξη μίας νέας εργασίας, ενός γάμου, μίας αλλαγής σπιτιού…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα υπάρχει η προοπτική του γάμου, της επισημοποίησης ή έστω της σταθεροποίησης της αισθηματικής σου ζωής με κάποιο τρόπο! Είναι βέβαιο είναι ότι θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά στο πλευρό ενός συντρόφου και θα κάνετε κοινά σχέδια για την πορεία σας! Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε η στιγμή για την σοβαρή γνωριμία που θα αλλάξει όλα όσα πίστευες ως τώρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι βέβαιο ότι αυτόν τον Αύγουστο έχεις το κέφι και την ενεργητικότητα να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις! Μπορεί να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να μάθεις κάτι νέο ή ακόμα και να αλλάξεις αντικείμενο απασχόλησης! Ό,τι και να αποφασίσεις, είναι σίγουρο ότι θα στεφθεί με επιτυχία! Οι οικονομικοί χειρισμοί του μήνα, θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις πιο άνετα στις υποχρεώσεις σου! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ο έρωτας σου δίνει ενέργεια…

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς για σένα, φίλε Ζυγέ, που φαίνεται ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τους πόθους, αλλά και τα πάθη σου! Ταξιδεύεις, κάνεις νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου και σε ενθουσιάζουν οι εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σου, γιατί σε κάνουν να βρεις και πάλι την χαρά που είχες χάσει τους τελευταίους μήνες! Ο μήνας είναι ερωτικός, με πολλά ενδιαφέροντα και με δυνατότητες να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις και να δεις την ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά “ζουμερές” θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις του Αυγούστου για σένα, Ζυγέ! Τα διλήμματα, οι ζήλιες και τα πάθη δε θα λείψουν, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση. Αν είσαι όμως σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα έρθουν έτσι τα πράγματα, που θα ερωτευτείς ξανά το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σύντροφο, ένα νέο άτομο θα ξυπνήσει μέσα σου το φλογερό πάθος!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά σου θα σου δημιουργήσει στιγμιαία ένταση, ενώ οι διαφωνίες με συνεργάτες θα σε κάνουν να δεις ότι πρέπει από εδώ και στο εξής να λειτουργείς πιο μεμονωμένα! Μην αμελήσεις υποθέσεις επαγγελματικές και οικονομικές, για να μην τα βρεις μπαστούνια τον επόμενο μήνα! Τα οικονομικά είναι καλά, αν και αυτό το μήνα θα ίσως να χάσεις τον έλεγχό τους! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Φλερτάρεις με την επιτυχία!

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι μήνας κατακτήσεων, που επιτέλους θα δεις τα πράγματα στη ζωή σου να αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που το αξίζεις! Οι θυσίες, οι προσπάθειες και ο αγώνας που έκανες ως τώρα, θα ανταμειφτούν! Μία μεγάλη επιτυχία θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά και να οργανώνεις τη ζωή σου από την αρχή, πάνω σε νέες, αλλά πιο σταθερές βάσεις! Ο Αύγουστος σε βοηθά να έχεις υλικά οφέλη ή να κάνεις μία σημαντική αγορά, που την είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ανάγκη σου για αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα θα ικανοποιηθεί στο έπακρο αυτό το μήνα! Ο Αύγουστος είναι για σένα, Σκορπιέ, ένας μήνας που θα σε φέρει στην αγκαλιά του ανθρώπου που θέλεις δίπλα σου… Ακόμα και αν δεν έχεις βρει αυτό το ξεχωριστό άτομο, είναι βέβαιο ότι μία νέα γνωριμία θα μπει τώρα στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσεις θα είναι πολλές και σημαντικές, όμως με την εργατικότητά και την συνέπειά σου, θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία σε κάθε προσπάθειά σου! Μία οικονομική ανταμοιβή ή έστω κάποια μικρή αύξηση στο εισόδημά σου, θα σου δώσει ανακούφιση και ελπίδα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου!

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Αύγουστο φορτίζεις τις μπαταρίες σου, γιατί ξέρεις ότι οι δυσκολίες του φθινοπώρου θα είναι πολλές, επομένως είναι απαραίτητο να βρεις τις ισορροπίες σου! Το χαμόγελο της ανεμελιάς επιστρέφει στα χείλη σου και ανακουφίζεσαι από προβλήματα που σε είχαν κάνει να χάσεις τον τελευταίο καιρό τον εαυτό σου! Ο τομέας της ζωής σου που θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, όπου και θα καταλάβεις ότι για να διατηρήσεις κάποιους ανθρώπους κοντά σου, είναι απαραίτητο να κάνεις θυσίες, αλλά και υποχωρήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο δεν έχεις χρόνο, αλλά και διάθεση για επιπόλαια ερωτικά παιχνίδια! Αρχίζεις να βλέπεις πιο λογικά και ρεαλιστικά το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας, γιατί δε θέλεις να μείνεις μόνος, αλλά και γιατί πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι πιο σταθερό! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα που στέκονταν εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σύντροφο, αρχίζεις τώρα να βρίσκεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες και μπαίνεις σε ετοιμότητα για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί το κλίμα στη δουλειά σου να μη σου αρέσει και να αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με εργασίες που δε σου ταιριάζουν, δε σου αρέσουν ή που είχες απορρίψει, όμως όλη αυτή η διαδικασία θα σου κάνει εντέλει καλό! Οι συνεργασίες σου θα αλλάξουν, γεγονός που θα σε βοηθήσει! Όσο για τα οικονομικά σου, προς το τέλος του μήνα ευνοείσαι σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Ο ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Ανάγκη για ξεκούραση και περισυλλογή…

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις κάπου ήσυχα, μακριά από ανεπιθύμητους ανθρώπους ή και καταστάσεις που σε έχουν πλέον κουράσει! Θα κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, δε θα έχεις τη διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή, για πολλές επαφές ή για πολλές μετακινήσεις. Η διάθεσή σου θα χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, ενώ στο μυαλό σου θα υπάρχουν σκέψεις και προβληματισμοί που θα αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου! Ξέρεις ότι είσαι σε στάδιο που πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα γύρω σου… Δες ώριμα τις καταστάσεις γύρω σου και πάρε αποφάσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή είναι προβληματική αυτόν τον Αύγουστο, γιατί φαίνεται ότι κάποια προβλήματα σε έχουν αποθαρρύνει και έχουν κάνει να χάσεις την ελπίδα και το κέφι σου! Θα νιώσεις αυτό το μήνα ότι κάποιοι άνθρωποι δε γίνεται να αλλάξουν, όσο και αν εσύ το προσπαθήσεις! Η σχέση σου θα περάσει την κρίση της και είναι στο χέρι σου αν θα τη διατηρήσεις ή αν θα τη διακόψεις! Αν δεν υπάρχει σχέση, τότε θα πάρεις κάποιες απαντήσεις για ένα ερωτικό θέμα που αφορά το παρελθόν σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να έχουμε Αύγουστο, όμως οι έννοιες σου για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, δεν σταματούν, ίσα-ίσα που τώρα ξεκινούν γιατί εσύ σκέφτεσαι πάντα μπροστά! Αναζητάς μία νέα επαγγελματική πορεία και τώρα κάθεσαι και σκέφτεσαι τις εναλλακτικές που έχεις! Τα οικονομικά δε βρίσκονται και στο καλύτερό τους στάδιο και αναγκαστικά πρέπει να κόψεις έξοδα, να περιοριστείς, προκειμένου να μαζευτείς και να καλύψεις υποχρεώσεις. Θα τα καταφέρεις! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Καλοκαιρινές Ευχάριστες Εκπλήξεις!

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι είναι σαν να ξεκινά τώρα για σένα, φίλε Υδροχόε! Ο Αύγουστος φέρνει μία απρόσμενη αλλαγή της τύχης, που σου χαρίζει νέες εμπειρίες, γνωριμίες, δικτύωση, δώρα, προσφορές και γεγονότα, που σε κάνουν να παίρνεις στροφή 180 μοιρών από την κατάσταση που ήσουν ως τώρα! Αυτό που απέρριπτες ή δεν πίστευες ότι θα συμβεί, θα έρθει μπροστά σου, δίνοντάς σου το μήνυμα ότι στη ζωή τα πάντα είναι δυνατά! Απόλαυσέ το!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ενώ μπορεί να είχες πιστέψει ότι μία ερωτική σχέση ή μία υπόθεση δε θα έχει μέλλον, κάτι φαίνεται να προκύπτει στα αισθηματικά σου, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα που είχες ως σήμερα! Η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν δεν έχεις σχέση, ο ενθουσιασμός αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε φέρουν στο πλευρό ενός ανθρώπου, που πραγματικά μπορεί να σου προσφέρει αυτό που ζητάς και σου αξίζει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία ξαφνική είδηση-πρόταση, θα γίνει αυτό το μήνα η αρχή για ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου! Αν δεν εργάζεσαι, τότε σίγουρα θα βρεθεί μία νέα εργασία! Αν ήδη είσαι σε δουλειά, τότε μπορεί να υπάρξει ένα ταξίδι, μία προαγωγή, ένα νέο αντικείμενο, που θα είναι ακριβώς αυτό που ζητάς! Ένα οικονομικό κέρδος τη στιγμή που δεν το περιμένεις, θα σε κάνει να πετάξεις στα ουράνια από ευτυχία. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάρτα Ταρώ του Μήνα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Βρίσκεις και πάλι την δύναμή σου!

ΓΕΝΙΚΑ: Τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το δυναμισμό σου, την αποφασιστικότητά σου και πίστευες πως τίποτα όμορφο δε θα συμβεί στη ζωή σου… Τον Αύγουστο όμως, θα ξεκουραστείς, θα πάρεις δυνάμεις, αλλά και θα εισπράξεις αγάπη από τα κοντινά σου πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να σταθείς και πάλι γερά στα πόδια σου! Οι στόχοι που είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα αρχίσουν τώρα να μπαίνουν στο στάδιο της πραγματοποίησης! Ένα κοντινό σου πρόσωπο, θα χρειαστεί την υποστήριξή σου και εσύ θα σταθείς στο πλευρό του!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος θα σου δώσει σημαντικές απαντήσεις για το μέλλον και την πορεία των αισθηματικών σου! Θα καταλάβεις αν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει είναι αμοιβαία, θα αποφασίσεις τι θέλεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής και πλέον θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά κάποιες καταστάσεις! Αυτό τον Αύγουστο θα καταφέρεις εντέλει να ξεπεράσεις τα ερωτικά εμπόδια και θα τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι αποφάσεις σου, αλλά και οι πράξεις σου, θα σε βοηθήσουν αυτό το μήνα ξεπεράσεις τις δυσκολίες των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία! Τα οικονομικά είναι ανοδικά και έρχονται στα χέρια σου χρήματα, τα οποία σου χρωστούσαν και τα περίμενες πολύ καιρό! Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms.

Νάντια Ρήγα
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2017 11:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 12
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι