blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Ταύρο και τον Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Ταύρο και τον Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, με τον Ερμή στον Ταύρο

Δύο σημαντικά γεγονότα έρχονται να αλλάξουν τις ενέργειες την σημερινή μέρα. Το πρώτο, είναι η μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού για να περάσει στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιουνίου. Από τις 28 Απριλίου και μέχρι τις 22 Μαΐου θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία, για να μας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσουμε οτιδήποτε νιώθουμε πως δεν έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε σωστά.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο γήινο και σταθερό, και ο Ερμής ενσωματώνει τις ιδιότητες του ζωδίου στην ενέργειά του. Γίνεται πιο αργός, κυρίως στις αντιδράσεις του… δεν βιάζεται και ξέρει να περιμένει, προκειμένου να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσει. Είναι ιδιαίτερα πρακτικός και θα ευνοήσει σε μεγάλο βαθμό τη διευθέτηση και την τακτοποίηση πρακτικών ζητημάτων και γραφειοκρατικών θεμάτων. Ο Ερμής εδώ μπορεί να υστερεί σε ευελιξία και σε αμεσότητα, είναι όμως κατάλληλος για να οργανώσει και να μεθοδεύσει κάθε στόχο του!

Βεβαίως, όλα γίνονται με το δικό του τρόπο, γιατί είναι αρκετά εγωιστής και πεισματάρης. Την περίοδο αυτή υπάρχει μια άρνηση να δεχτούμε αυτά που μας λέει ο άλλος και το αντίθετο, γι’ αυτό χρειάζεται να κρατήσουμε αποστάσεις, σε ό,τι νιώθουμε πως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί!

Κατά την περίοδο της αναδρομής του θα φέρει στο προσκήνιο διαφόρων ειδών εκκρεμότητες, τόσο πρακτικού όσο και οικονομικού περιεχομένου, τις οποίες καλούμαστε να διευθετήσουμε.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, εσείς που ευνοείστε άμεσα από την νέα θέση του Ερμή. Τώρα επικοινωνείτε πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να προωθήσετε όλα εκείνα τα σχέδια που μπορεί να κρατούσατε στο συρτάρι σας ως τώρα, και να τα δρομολογήσετε. Επίσης, είναι μια εποχή με ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και επικοινωνίες, που ανανεώνουν σημαντικά και την καθημερινότητά σας και την ψυχολογία σας.

Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το δεύτερο σημαντικό γεγονός της ημέρας όμως, είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που δυσκολεύει την ψυχολογία μας, τις εξελίξεις, αλλά κυρίως τις συμπεριφορές! Νοιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις οτιδήποτε δεν λειτουργεί έτσι όπως θα ήθελες στη ζωή σου, είτε αυτό αφορά επαγγελματικά ζητήματα είτε προσωπικά θέματα. Αυτό φυσικά δεν γίνεται εύκολα, ούτε από τη μια στιγμή στην άλλη! Οι ημέρες αυτές, για κάποιους μπορεί να είναι ένα κομβικό σημείο στις ζωές τους και στις σχέσεις τους, και δεν αποκλείεται να νιώσουν την ανάγκη να κλείσουν έναν κύκλο, που δεν εκφράζει άλλο τις ανάγκες τους. Ωστόσο, κάθε τέλος κρύβει μέσα του μια νέα εποχή που μας περιμένει!

Γεγονότα παρασκηνίου είναι πολύ πιθανό να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους και να ξαφνιάσουν. Παράλληλα, οι συμπεριφορές γίνονται πιο απόλυτες, πιο δογματικές και κυρίως πιο χειριστικές· είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις και συναλλάσσεσαι, στρέφονται εναντίον σου, με μια διάθεση να σου επιβληθούν!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι όψεις του Ήλιου (λίγο παρακάτω σχηματίζει και σύνοδο με τον Ουρανό), σας φέρνουν αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις, που λειτουργούν πιεστικά στον ψυχισμό σας και ωθούν σε αλλαγές και ανατροπές. Ωστόσο, καλό είναι να δώσετε χρόνο πριν αποφασίσετε κάτι, για τις συνέπειες του οποίου δεν είστε προετοιμασμένοι!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή. 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι