blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Ταύρο: Έμφαση στην υλική πλευρά της ζωής και στην καλοπέραση.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή στον Ταύρο: Έμφαση στην υλική πλευρά της ζωής και στην καλοπέραση.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015, με τον Ερμή στον Ταύρο

Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Σήμερα, κυρίαρχο πλανητικό γεγονός είναι η μετακίνηση του Ερμή από το ζώδιο του Κριού σε αυτό του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1η Μαΐου 2015. Ο Ερμής εδώ οικειοποιείται τις ποιότητες αυτού του γήινου, σταθερού ζωδίου, λειτουργώντας πολλές φορές με μία απόλυτη και αυταρχική διάθεση. Συχνά αρνείται να δει ή να κατανοήσει τα πράγματα με μια ευρύτερη οπτική, μα μένει εστιασμένος στη δική του στενή αντίληψη, η οποία ομολογουμένως δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση των θεμάτων που τον απασχολούν.
 
Έτσι, το διάστημα που θα ακολουθήσει η επικοινωνία δεν θα λέγαμε ότι διευκολύνεται. Υπάρχει μια τάση να εμμένουν και τα δύο μέρη στις απόψεις τους, γεγονός που δεν μπορεί να επιφέρει την σύμπνοια σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, καθώς η έλλειψη ευελιξίας δεν βοηθά!
 
Κάτι ακόμα που θα μας απασχολήσει πιο έντονα το διάστημα αυτό, είναι τα οικονομικά θέματα. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο κατ’ εξοχήν υλιστικό, τον ενδιαφέρει η εξασφάλισή του με κάθε τρόπο και το πώς θα νιώσει περισσότερο ασφαλής μέσα από ό,τι μπορεί να δημιουργήσει. Έτσι το χρήμα, τα εισοδήματα, οι οικονομικές διαπραγματεύσεις, οι οικονομικές ευκαιρίες, είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων μας, εξελίσσοντας συχνά με θετικό τρόπο τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν.
 
Όμως, το διάστημα αυτό μας απασχολεί και η καλοπέρασή μας… Τώρα είναι μια εποχή που θα νιώσουμε την ανάγκη να απολαύσουμε, να αφεθούμε στην ευχαρίστηση της καλής παρέας κι ενός όμορφου δείπνου, που το συνοδεύει ένα καλό κρασί, μια και ο Ερμής στον Ταύρο έχει τη διάθεση να απολαύσει αυτές τις μικρές ανανεωτικές πινελιές που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά.

Ερμής σε τετράγωνο με Δία

Κατά την διαδρομή του στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής θα συναντήσει καταρχήν τον Δία σε όψη τετραγώνου, ενισχύοντας την αισιοδοξία και την καλή διάθεση, και δημιουργώντας μεγαλόπνοα σχέδια. Ωστόσο, συχνά τα χρωματίζει με μια δόση υπερβολής, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε κινήσεις, οι οποίες δεν έχουν την οργάνωση που απαιτείται για να ολοκληρωθούν! Βεβαίως από την άλλη μεριά θα μας δώσει τη δυνατότητα να περάσουμε καλά, όπως κι αν το εννοεί ο καθένας αυτό!

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Άρη

Η επόμενη όψη του Ερμή είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που θα ενισχύσει σχέδια και ιδέες, ενώ συχνά θα προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά μας.
 
Λίγο παρακάτω, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη θα δημιουργήσει μια διανοητική υπερένταση, μία ανυπομονησία και έναν εκνευρισμό, που μπορεί να οδηγήσει συχνά σε παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ακόμη και τσακωμούς. Η σκέψη γίνεται πιο εύφλεκτη και ο λόγος που την ακολουθεί, δημιουργεί αρκετά θέματα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ταύρο

Ευνοημένα από τη νέα θέση του Ερμή είναι τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που μπορούν να ανανεώσουν σημαντικά την επικοινωνία τους, τις σχέσεις τους, τις επαφές τους, αλλά και να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα! Μάθε πως θα επηρεαστείς από τη νέα θέση του Ερμή και τις όψεις που θα σχηματίσει, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.


Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 13 ως 19 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-04-2015 20:00:00