blank
 
blank

Τα άστρα τα Χριστούγεννα, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό και σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επιλέγω να σκέφτομαι και να αντιδρώ θετικά!

 
Τα άστρα τα Χριστούγεννα, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό και σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επιλέγω να σκέφτομαι και να αντιδρώ θετικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2014, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ουρανό και σε σύνοδο με Πλούτωνα

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και σε σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Χρόνια πολλά σε όλους! Η ενέργεια του Ερμή κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό σήμερα, αλλά και τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Ένας Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω, αυστηρός και με τον εαυτό του και με τους άλλους, συγκρούεται μέσα από δύο δύσκολες όψεις με τους δύο ''γίγαντες'' του ζωδιακού. Από τη μια, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και από την άλλη η σύνοδός του με τον Πλούτωνα, δημιουργούν έντονες ανακατατάξεις στην ροή της καθημερινότητας. Οι σκέψεις θα στροβιλιστούν στους λαβύρινθους του μυαλού, θα ταλαιπωρήσουν, θα ταλαιπωρηθούν και θα οδηγήσουν πάρα πολλούς σε συμπεριφορές έξω από τις συνηθισμένες… Και μέρες που είναι, συνίσταται να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί άλλα μπορεί να έχουμε σχεδιάσει και άλλα να βγουν μπροστά μας!
 
Υπάρχει μια ένταση διάχυτη στην ατμόσφαιρα, πολλές φορές ακόμα και χωρίς λόγο… Είναι εκείνες οι πιο υψηλές δονήσεις, που τις αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς, όμως μπορούν να λειτουργήσουν σαν την σπίθα που θα πυροδοτήσει καταστάσεις μη ελεγχόμενες! Πολλές φορές αρκεί μια κουβέντα, μια κίνηση, μια χειρονομία, να δημιουργήσει απρόσμενες εντάσεις, αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες.
 
Δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί και μια παλιότερη κατάσταση, που θα προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες! Όπως επίσης μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις, ενδεχομένως πάνω σε μια νευρική φόρτιση ή σε μια συναισθηματική έξαρση, που θα πέσουν ως… κεραυνός εν αιθρία! Υπάρχει επίσης μια έντονη τάση επιβολής απόψεων, είτε από εμάς είτε από τους άλλους, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
 
Το συναίσθημα παίζει περίεργα παιχνίδια τις μέρες αυτές. Μπορεί να εκδηλώσει έντονες τάσεις κτητικότητας, που θα οδηγήσουν σε ακρότητες… Είναι σημαντικό να σταματήσουμε να δημιουργούμε σενάρια και υποθέσεις με το μυαλό μας, αφού σπάνια έχουν ρεαλιστικές βάσεις, όμως μπορούν να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό των απόλυτων και ακραίων αντιδράσεων, ακόμα και χωρίς λόγο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, φροντίστε να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας και στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε αυτά που θέλετε από τους άλλους. Πάνω απ’ όλα, αποφύγετε την όποια κριτική, γιατί μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, που δεν είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε…Ποιο άτομο φαίνεται να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα πυροδοτώντας εξελίξεις; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Γενικότερα, τις ημέρες αυτές επιλέγουμε να εστιάζουμε στη θετική πλευρά των πραγμάτων… Ας μην αφήσουμε το μυαλό να μας οδηγήσει εκεί που θέλει αυτό, ας επιλέξουμε συνειδητά το δρόμο της αρμονίας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Ευχές για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη νύχτα, γεμάτη αγάπη και όμορφα συναισθήματα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-12-2014 20:00:00