blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Όταν το μυαλό μπλοκάρει…

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Όταν το μυαλό μπλοκάρει…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Η εβδομάδα αυτή έχει ένα μεικτό χρώμα στις ενέργειές της. Από τη μια μπορεί να σε ανεβάζει στον ουρανό και από την άλλη να σε προσγειώνει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα στη γη! Και το τρίγωνο Άρη-Ουρανού είναι ακόμα ενεργό, άλλη μια όψη σήμερα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω!
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει όσες αφορμές μπορεί να χρειάζεσαι, για να μπλεχτείς σε εκείνους τους λαβύρινθους του μυαλού, από τους οποίους δεν είναι εύκολο να βγεις… Οι σκέψεις έρχονται και γαντζώνονται επάνω σου, γίνονται ένα με σένα, δυνατές, απόλυτες, εμμονικές! Μπορεί να σε κάνουν να φερθείς απόλυτα και δογματικά, καθώς δεν διευκολύνουν την επικοινωνία σου και δεν επιτρέπουν στους άλλους να σε πλησιάσουν!
 
Η όψη είναι υπεύθυνη για επικοινωνιακές εμπλοκές, παρεξηγήσεις και τσακωμούς, καθώς υπάρχει μια έλλειψη συνεργασίας και μια αντίσταση, απέναντι ακόμα και στα πρόσωπα που μπορεί να έχουν την πρόθεση να σε βοηθήσουν… Εστιάζει δε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ζωή, οι συνεργασίες πυροδοτούν έναν νέο κύκλο εντάσεων και διαφωνιών, ενώ οι σχέσεις μπορεί να λειτουργήσουν με πολύ απρόβλεπτο τρόπο και να βγάλουν στην επιφάνεια θέματα, που δεν μπορούσες να φανταστείς πως υπήρχαν…
 
Άλλωστε, η όψη αυτή μιλά και για την αποκάλυψη μυστικών ή παρασκηνιακών κινήσεων, που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν αφορούν εσένα, είναι πιθανό να μην είσαι και τόσο προετοιμασμένος… Ίσως επίσης, να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τις προθέσεις που κρύβουν επιμελώς κάποια πρόσωπα που κινούνται στο περιβάλλον σου!
 
Από την άλλη, τις ημέρες αυτές προσέχουμε πολύ τι λέμε. Η παροιμία “η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει” βρίσκει εδώ την εφαρμογή της, καθώς είναι πολύ εύκολο η συμπεριφορά να γίνει ιδιαίτερα επικριτική και να προκαλέσει την αντίδραση των άλλων!
 
Και βέβαια, πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται τις ημέρες αυτές στα ηλεκτρονικά μηχανήματα! Κινητά τηλέφωνα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κλείσουν, οι υπολογιστές να μπλοκάρουν, συχνά με άσχημες συνέπειες, γι’ αυτό καλό είναι να λειτουργήσετε προνοητικά, γιατί… Ερμής-Πλούτωνας είναι αυτός και η δράση του επεκτείνεται σε πολλές κατευθύνσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Κριοί και Καρκίνοι, του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις με έντονο χαρακτήρα ή να διεκδικήσετε κάτι που επιθυμείτε πολύ, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε όπως θα θέλατε… Προσοχή και στις αποκαλύψεις. Καλό είναι να μην εμπιστεύεστε πρόσωπα για τα οποία δεν είστε σίγουροι πως μπορούν να φυλάξουν καλά τα μυστικά σας. Προσοχή επίσης στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, καθώς μπορεί μόνο μια λέξη να πυροδοτήσει πολύ έντονα γεγονότα, αντιπαραθέσεις και τσακωμούς!
 
Ευχές για μια όμορφη μέρα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-09-2015 00:01:00