blank
 
blank

Τα άστρα την Μεγάλη Δευτέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία και τον Ήλιο σε σύνοδο με Ουρανό: Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!

Τα άστρα την Μεγάλη Δευτέρα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία και τον Ήλιο σε σύνοδο με Ουρανό: Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία

Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις με έκπτωση

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με δύο σημαντικές όψεις που κορυφώνονται σήμερα. Αρχικά ο Ερμής σχηματίζει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, προσδίδοντας ένα ευχάριστο χρώμα στην ψυχολογία, μια ανέμελη διάθεση και μία σημαντική διευκόλυνση στην επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις! Φέρνει καλά νέα το τρίγωνο Ερμή-Δία ή κάποιες πληροφορίες, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα αποβούν πολύ χρήσιμες, ενώ στα επαγγελματικά μας μπορεί να επαναφέρει συζητήσεις, τις οποίες είχαμε ανοίξει εδώ και καιρό, αλλά τώρα δίνουν στις εξελίξεις μια άλλη προοπτική, πιο αισιόδοξη! Παράλληλα, δημιουργεί νέες ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα ιδιαίτερα αισιόδοξα, ελπιδοφόρα και με καλές προοπτικές. Μίλα! Επικοινώνησε ό,τι μπορεί να σκέπτεσαι ή να έχεις σαν πληροφορία μέσα στο μυαλό σου… Δεν ξέρεις ποτέ ποιος μπορεί να σε ακούσει και τι μπορεί να εισπράξεις!
 
Επίσης, η σημερινή μέρα δημιουργεί και μια καταναλωτική τάση, μας ωθεί να βγούμε έξω και να κάνουμε κάποιες αγορές, ίσως και περιττές, που μπορεί όμως να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο κλίμα στον ψυχισμό μας! Ευνοούνται οι παρέες, οι διαπραγματεύσεις, η ανταλλαγή επισκέψεων και οτιδήποτε μπορεί να δώσει ένα πιο ευχάριστο χρώμα στην ημέρα!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά υπάρχει και μια έντονη τάση υπερβολής, που μπορεί να σε βγάλει από τα συνηθισμένα σου όρια, έξω από το μέτρο που εσύ έχεις επιβάλλει στον εαυτό σου. Δίνεις έμφαση στη χαλαρή πλευρά της ζωής και αφήνεις λίγο παραπέρα τα πιο σοβαρά θέματα που σε απασχολούν, υποτιμώντας τη σπουδαιότητά τους. Αυτό όμως, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργήσει και θέματα, είτε από απροσεξία, είτε από ανευθυνότητα!
 
Επίσης, καλό είναι να κρατάς και μικρό καλάθι σε ό,τι λέγεται ή ακούγεται, γιατί η υπερβολή που χαρακτηρίζει τις διαθέσεις, ίσως να μην θέτει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση!

Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό

Σήμερα όμως, έχουμε άλλη μια όψη, που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για αλλαγές, αιφνιδιασμούς και ανατροπές! Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό προκαλεί εκείνες τις περίεργες συμπτώσεις, που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν τις συγκυρίες για ευνοϊκές αλλαγές και να λειτουργήσουν πραγματικά σαν τον… ''από μηχανής θεό'', που έρχεται να επιλύσει κάθε πρόβλημα!
 
Κρύβει εκπλήξεις η σημερινή μέρα, που μπορεί να εκφραστούν ποικιλοτρόπως. Μπορεί να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια και υποστήριξη πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, απέναντι στα θέματα που θέλεις να προωθήσεις και που μέχρι τώρα έμοιαζαν αδιέξοδα! Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει μπροστά σε κάποια πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και που η τυχαία συνάντηση μαζί τους αφενός θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφετέρου θα σου ανοίξει μια καινούρια δίοδο επικοινωνίας, που ενδεχομένως είχες χάσει! Βεβαίως, με την όψη αυτή πάντα υπάρχουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις που λειτουργούν αιφνιδιαστικά και σε βρίσκουν απροετοίμαστο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις της Μ. Δευτέρας

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σας ανοίξει ένα παράθυρο στην…τύχη! Ίσως να βρεθείτε μπροστά σε εξελίξεις, που δεν είχατε φανταστεί και θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους, τις φιλοδοξίες σας και σε οτιδήποτε μπορεί μέχρι χτες να έμοιαζε απρόσιτο!

Ξαφνικά μηνύματα, ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες, μπορεί να αποβούν εξαιρετικά χρήσιμες και να σας λύσουν τα χέρια! Σχέσεις, συνεργασίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε όποιο θέμα μπορεί να σας απασχολεί με συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί μπορεί να σας δώσουν τις λύσεις που αναζητάτε! Έχεις δώρο σήμερα! Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Στείλε ΜΑΡΙΑ στο 54529 με μόνο 1,23€/sms και για κάθε sms που στέλνεις θα λαμβάνεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 6 ως 12 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Από το ομιχλώδες τοπίο της Μεγάλης Εβδομάδας, στην ελπίδα της πίστης και την χαρά της Ανάστασης.

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό και προβλέψεις με έκπτωση

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι