blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η αναγέννηση ξεκινά από το μυαλό!

Ανάδρομος Ερμής και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η αναγέννηση ξεκινά από το μυαλό!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Στις 13 Μαΐου 2016 κορυφώθηκε η όψη τριγώνου, την οποία ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, σχημάτισε με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, βοηθώντας μας αυτές τις ημέρες να αποσαφηνίσουμε τα όρια και τις αντοχές μας, απαιτώντας από τους άλλους ξεκάθαρες συμπεριφορές. Οι προκλήσεις που μπορούμε να χειριστούμε και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, θα μας κρατήσουν σε μία παρατεταμένη υπερένταση.

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Τις μέρες αυτές και μέχρι τις 20 Μαΐου, η επικέντρωση στους στόχους μας θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τις περαιτέρω εξελίξεις, ενώ στις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα μας διακατέχει μία ευφυία, που θα μας οδηγήσει σε επίτευξη στόχων. Τα κίνητρα, οι υπόγειες κινήσεις, το παρασκήνιο, όλα φωτίζονται, λες και μπορούμε να αποκαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τα λόγια.

Νιώθουμε πως επικοινωνούμε πολύ καλύτερα με το σύντροφο, αποκαλύπτοντας μία πλευρά ζεστή και ερωτική. Στις αποφάσεις μας δρούμε σίγουρα, απόλυτα και άμεσα, επιφέροντας οριστικές λύσεις.

Η εσωτερική πίεση και η ένταση, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά υποχωρούν. Στον εργασιακό τομέα, η ένταση βρίσκει διέξοδο και αποσυμπίεση, με νέες ιδέες, επιτυχία στα σχέδια και υποστήριξη από άτομα με ισχύ.

Η ανανέωση επεκτείνεται στον ερωτικό και οικογενειακό τομέα, όπου θα υπάρξει προσέγγιση με άτομα που μέχρι πρότινος δεν διατηρούσαμε και τις καλύτερες σχέσεις. Ευκαιρίες και προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας, ατενίζοντας τη ζωή με αισιοδοξία.

Αφροδίτη-Πλούτωνας: σχέσεις με βάθος

Στις 14 Μαΐου, η κορύφωση της όψης του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (μάθε περισσότερα στο άρθρο "Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα!"), αναμένεται με μεγάλη προσδοκία.

Αναπόφευκτα, η οποιαδήποτε όψη μεταξύ του Πλούτωνα και της Αφροδίτης λειτουργεί περίπλοκα στο θέμα του έρωτα κυρίως. Ωστόσο, οι δύο δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν με θετικά αποτελέσματα, όπως παντοτινή αγάπη, πίστη και ψυχικό δέσιμο, στη περίπτωση που μεταξύ τους σχηματίζουν μία θετική όψη τριγώνου. Δεν επιλέγουμε επιπόλαια, αλλά αφήνουμε να μας παρασύρει κάτι πιο μεγάλο και δυνατό, από μία απλή και παροδική έλξη. Επίσης, οι θετικές όψεις (τρίγωνο, σύνοδος με προϋποθέσεις, εξάγωνο) μεταξύ των δύο πλανητών, προσφέρουν κοινωνική διάκριση και οικονομική αποκατάσταση. Είναι αυτές που φροντίζουν να επιλέξουμε έναν σύντροφο, με κύρος, ισχύ και εξουσία, αφού η Αφροδίτη αγαπά την εξουσία που αποπνέει ο Πλούτωνας.

Επιδρώντας λοιπόν στις ζωές μας τις μέρες αυτές, ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη δίνουν μία κάποια εγγύηση όσον αφορά τις ερωτικές ιστορίες που τώρα ξεκινάνε. Το πάθος δεδομένο, η έλξη ασύγκριτη, η επικοινωνία χωρίς προβλήματα.

Εύκολα γινόμαστε αναπόφευκτοι και απαραίτητοι στη ζωή του άλλου, ενώ το ζητούμενο είναι και παραμένει ένα: να αγαπηθούμε μοναδικά και με πάθος. Πέραν τούτου, η όψη τριγώνου λειτουργεί λυτρωτικά, μας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούμε με το να μη παραμείνουμε εγκλωβισμένοι σε πάθη που αλλοιώνουν τη φύση μας, βγάζοντας τη πιο άσχημη πλευρά της, καθηλώνοντάς μας σε έναν ατελείωτο κύκλο ζήλειας και τυφλού χειρισμού.

Όλα αυτά τα προσφέρει απλόχερα η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με το Πλούτωνα. Μία όψη που μας βοηθά να μεταμορφωθούμε μέσα από έναν έρωτα, εφόσον αυτός εισχωρήσει βαθιά στη ψυχή μας. Μάθε επίσης πως επηρεάζεται το ζώδιο σου στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 16 ως 22 Μαΐου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-05-2016 14:54:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι