blank
 
blank

Ο Ερμής στο Ζυγό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Αποκατάσταση σχέσεων, αλλά και νέοι δεσμοί! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής στο Ζυγό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Αποκατάσταση σχέσεων, αλλά και νέοι δεσμοί! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής στο Ζυγό

Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:38, ο Ερμής ξεκινάει μια νέα πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της 28ης του μήνα. Το διάστημα αυτό ο Ερμής μας καλεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας και να αναζητήσουμε την ισορροπία και την αρμονία.
 
Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο της Αφροδίτης γίνεται περισσότερο συγκαταβατικός, γεγονός που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί, αλλά και στη δημιουργία νέων δεσμών, που θα έχουν γερά θεμέλια. Καθώς η ανάγκη μας για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη αυτή τη περίοδο, θα είμαστε διατεθειμένοι να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την αρμονία. Ακόμα και οι επαγγελματικές ενέργειες, μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού τα προσωπικά συμφέροντα θα είναι μειωμένα. Ωστόσο, από τις 9 μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ζυγό

Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, από όπου τονίζει τις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Μέχρι τις 27/9 θα μπορείς να δείξεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου, να βρεις λύσεις σε προβλήματα και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα μπορείς να συζητάς τα πάντα. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα, τα οποία μπορείς να συναντήσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης. Στον τομέα της εργασίας, οι αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σου, θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην υγεία σου, τα επαγγελματικά σου και την καθημερινότητά σου. Μέχρι τις 27/9, που θα παραμείνει εκεί, μπορείς να κάνεις ευχάριστες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, καθώς επίσης και να υιοθετήσεις νέες επαγγελματικές «στρατηγικές» που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο παραγωγικός και αποδοτικός. Οι προσπάθειές σου μάλιστα θα επηρεάσουν θετικά και τα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι ο Ερμής κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ευνοεί ιδιαίτερα και την αισθηματική σου ζωή και, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, σου επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 2 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και 27 του μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα εξαιρετικά θετικό, κατά το οποίο η πορεία της αισθηματικής σου ζωής, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ παράλληλα θα γίνεις πιο δημιουργικός και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυτό το διάστημα θα έχεις πολλά οφέλη, νέα έσοδα και μεγαλύτερη προβολή. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές, που σκέφτεσαι από καιρό. Αν μέσα στα σχέδιά σου συμπεριλαμβάνεται μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση, τώρα θα μπορέσεις να την πραγματοποιήσεις με επιτυχία, όχι όμως και χωρίς κούραση. Επίσης είναι πιθανό αυτό το διάστημα να δεχτείς περισσότερες επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς ή ακόμα και να φιλοξενήσεις κάποια οικεία πρόσωπα στον χώρο σου. Τέλος, δεν αποκλείεται να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στην προετοιμασία του νέου σου σπιτικού, που θα στεγάσει τη δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Πρόκειται για μια έντονη περίοδο, κατά την οποία η ζωή σου θα γίνει περισσότερο δραστήρια και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες. Συζητήσεις, επαφές ή ακόμα και σύντομες μετακινήσεις, θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα απόχρωση στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να καταλήξουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις, θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Τέλος, εύνοια αναμένεται και μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 2 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου ή ακόμα και να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων από παράλληλες δραστηριότητες. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κυβερνάει και τον τομέα της καριέρας σου, κι αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείς να δεχτείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις, που εκτός των άλλων, μπορούν να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη κλίμακα. Δεδομένου ότι σε χαρακτηρίζει η λογική, καλό θα είναι τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία, να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η διέλευση του Ερμή από το δικό σου ζώδιο πραγματοποιείται από τις 2 μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν, να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων καταστάσεων και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Επειδή μάλιστα η συναισθηματική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σημαντική σένα, ίσως η επιδίωξή της αποτελέσει την πρώτη σου προτεραιότητα. Έτσι, αν στις σχέσεις σου έχει μπει η αμφιβολία και η ανασφάλεια, θα καταναλώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια για να την αποκαταστήσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η πειθώ και η γοητεία που σου χαρίζει ο Ερμής αυτό το διάστημα, θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους εραστές, και μένει σε σένα να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό για το ζώδιό σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, να αξιολογήσεις πρόσφατα γεγονότα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Το γεγονός βέβαια, ότι διανύεις μια περίοδο κατά την οποία η αισθηματική σου ζωή έχει την απόλυτη προτεραιότητά σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να δεις πιο καθαρά και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή να δρομολογήσεις ευχάριστες εξελίξεις. Η συγκεκριμένη διέλευση ωστόσο, θα σε βοηθήσει να βάλεις και μια τάξη στα οικονομικά σου, ενώ αν εντείνεις τις προσπάθειές σου, θα μπορέσεις να πετύχεις και κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής, περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα, που προσφέρεται για να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων. Φρόντισε λοιπόν να δώσεις προσοχή, όχι μόνο στα άτομα που γνωρίζεις ήδη, αλλά και στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς μπορούν να σου φέρουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν μάλιστα αναζητάς μια νέα εργασία, καλό θα είναι να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, που μπορεί να σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, σου επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/9. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου και να δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και να φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Με την αυξημένη ευφράδειά σου, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα, ενώ εύνοια αναμένεται και σε επαγγελματικά θέματα, που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τέλος, η έναρξη μιας νέας μελέτης αυτό το διάστημα, μπορεί να σου ανοίξει λαμπρές προοπτικές, που θα εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Η διέλευση αυτή θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα, που δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελες, και να υλοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Θέματα ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να σε οδηγήσει σε μια άλλη χώρα. Ο Ερμής πρόκειται να επηρεάσει έτσι κι αλλιώς και την αισθηματική σου ζωή και, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως τώρα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα μπει από την αρχή σε σταθερές βάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου, καθώς με τη λογική που θα σου παρέχει ο Ερμής, θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν και σε έξοδα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Με έναν καλό σχεδιασμό, μπορείς όχι μόνο να απεμπλακείς από τα προβλήματα, αλλά και να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου, ώστε να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες επενδύσεις, το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό, καθώς ο Ερμής θα σε προστατέψει από λάθη και παγίδες. Τέλος, εύνοια αναμένεται σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς τώρα να την αποκαταστήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2014 14:48:00