blank
 
blank

Ποιός είπε πως ο Έρωτας δεν σου χτυπά την πόρτα;

 
Ποιός είπε πως ο Έρωτας δεν σου χτυπά την πόρτα;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη, το οποίο βρίσκεται στο αποκορύφωμά του σήμερα, στις 29 Νοεμβρίου, είναι ίσως η μόνη ανάσα μετά από μια περίοδο τόσο έντονης συμπαντικής δραστηριότητας: τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, την σύνοδο της Αφροδιτης με τον Κρόνο, την σεληνιακή Εκλειψη.

Sponsored Links

Ανομολόγητοι πόθοι και απαγορευμένοι έρωτες

Και ενώ το σφιχταγκάλιασμα του Άρη με τον Πλούτωνα καλά κρατεί ακόμα, εντούτοις θα επέλθει μια αρμονία και ισορροπία στα ερωτικά θέματα, εξευμενίζοντας και κατευνάζοντας καταστάσεις, που τις τελευταίες μέρες είχαν ξεφύγει. Τα μυστικά έχουν ριζώσει για τα καλά στις ζωές μας, οι σκέψεις απόρρητες και απαραβίαστες στους εξωτερικούς ηδονοβλεψίες και οι πόθοι μια χαρά καλύπτονται κάτω απο πολλά στρώματα καθωσπρεπισμού. Είναι οι απαγορευμένοι κοινωνικά έρωτες, που όμως εμάς μας ξυπνάνε ανομολόγητους πόθους, πάθη που κρατάμε για τον εαυτό μας, γιατί φοβόμαστε πως δεν θα γίνουν αποδεκτά. Και τώρα ο Άρης συμφιλιώνεται με την Αφροδίτη λες και προσπαθεί το σύμπαν να διορθώσει ό,τι είχε τσακιστεί και χαλάσει από τις αστρολογικές φουρτούνες του τελευταίου καιρού. Για προσωπικές προβλέψεις, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας. Μιλήστε μαζί τους με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Ο απολογισμός έχει τόσα υπέρ όσα και κατά. Για τις σχέσεις που πήγαιναν με το ζόρι, απλά σταμάτησε το ρολόι να χτυπάει. Για ό,τι είχε προυποθέσεις να προχωρήσει, απλά συνεχίζει.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Ετσι η Φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης), με τα Λιοντάρια πρωτοπόρα, περνάει σε μια φάση διάλυσης και ανοικοδόμησης κάποιων πραγμάτων, ενώ οι Κριοί ακόμα τινάζουν το γιακά απο τις καταστάσεις που τους έσερε ο Αρης με τον Πλούτωνα. Οι Τοξότες πάλι, γίνονται συναισθηματικοί, με βλέψεις να στρώσουν τα ερωτικά τους.
 
Οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), που ενώ νόμιζαν πως βρίσκονταν σε υπερωκεάνιο, τις τελευταίες μέρες ένιωσαν να είναι σε ψαρότρατα ανεξέλεγκτη στην τρικυμία, βλέπουν πως ανακτούν τις δυνάμεις τους, αλλά θα πρέπει να συγκεντρωθούν στα οικονομικά τους.
 
Τα υδάτινα (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), με πρώτο και καλύτερο το Σκορπιό, θα βρούν παρηγοριά σε ελπιδοφόρες αγκαλιές, ενώ θα προσπαθήσουν να αναθερμάνουν τις σχέσεις που πάγωσαν. Μετά απο ατελείωτες σιωπές, κάποιοι θα καταλάβετε πως με μερικά άτομα όντως μπορείτε να βγάλετε πολλούς χειμώνες ακόμα. Οι Ιχθείς μπορούν να χαρούν με τις οικογενειακές τους υποθέσεις και να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους στο οικογενειακό τραπέζι.
 
Τέλος, οι αέρινοι τύποι (Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός), αφού φέρνουν στο φως την τελευταία ρανίδα φιλοδοξίας τους, ασχολούνται με ρεκόρ απόδοσης και αγώνα επιτυχίας. Ειδικά οι Υδροχόοι, έχουν επαγγελματικά τα καλύτερα χαρτιά και αν ξεχάσουν για λιγο το ρόλο του Δον Ζουάν που παίζουν με τόση επιτυχία, θα χειροκροτηθούν απο το θερμό τους ακρoατήριο.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2012 00:00:00