blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

 
Τα άστρα σήμερα! Δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


…Σήμερα έχω να σας κάνω μια πρόταση: Να καθίσετε μόνοι σας σε ένα δωμάτιο, να πάρετε χαρτί και μολύβι και να σχεδιάσετε την επόμενη σελίδα του βιβλίου της ζωής σας…Όχι έτσι όπως ‘’Πρέπει‘’ αλλά όπως θα θέλατε πραγματικά….Σκεφτείτε και αφουγκραστείτε τις σκέψεις σας και κάθε φορά που νοιώθετε την καρδιά σας να χτυπάει σε αυτά που σκέπτεστε γράψτε το! Αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει στα πιο τρελά όνειρα σας! Μην φοβηθείτε και πείτε “α…αυτό δεν γίνεται…”. Γράψτε το …νοιώστε το, κάντε το δικό σας! Σας τα λέω αυτά γιατί η μέρα μας προδιαθέτει για αλλαγές…και μάλιστα θετικές!

Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό και μάλιστα μια σελήνη που συμπληρώνει την αρμονία της όψης από τον Υδροχόο… Αυτό σημαίνει καλοί μου φίλοι, πως σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα να δράσουμε και με τις ευλογίες του σύμπαντος… Ότι αλλαγές σκεπτόμαστε να κάνουμε μέσα μας - έξω μας (προτείνω να ξεκινήσουμε από το μέσα μας ) τώρα και βρίσκουν έδαφος και διάθεση σχεδιασμού, αλλά και όλα γύρω μας θα μας παροτρύνουν να τις ακολουθήσουμε!

Πετάξτε ότι είναι παλιό, φθαρμένο, σας έχει κουράσει, νοιώθετε πως δεν μπορεί να σας πάει παρακάτω, ακόμα και αν αυτό είναι ένα παλιό σας ρούχο, ή ακόμα και μια σχέση που νιώθετε πως πια έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει πια τίποτε άλλο να σας δώσει η να της δώσετε… Πετάξτε τα και δώστε χώρο να μπει το καινούργιο στην ζωή σας ,το απρόβλεπτο και το ανανεωτικό, εκείνο που θα σας κάνει να νοιώσετε χαρά, και που δεν θα έχει πια εκείνο το μουντό χρώμα των χρόνων και της καθημερινότητας, που βαρεθήκατε να βλέπετε, αλλά την λάμψη του νέου και του δροσερού που θα σας ταξιδέψει…

Και βέβαια καμία αλλαγή δεν χτίζεται πάνω σε ότι έχουμε ξανακάνει ως τώρα …Τολμήστε να πείτε ένα μεγάλο Όχι σε ότι μπορεί να σας προσφέρεται αλλά δεν σας πηγαίνει, μπείτε σε καινούργιους δρόμους, ακολουθήστε καινούργια μονοπάτια, αφήστε την μαγεία του άγνωστου να σας πλημμυρίσει, ετοιμαστείτε για την επόμενη Μεγάλη μέρα της ζωής σας !…

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες η ωροσκόπο στα ζώδια αυτά, ανοίξτε την πόρτα σας στο φως και καλωσορίστε το καινούργιο... Επιτρέψτε του να μπει στην ζωή σας… γνωρίστε το… ίσως σας δώσει μια άλλη οπτική που δεν την είχατε ξαναδεί ως τώρα … γιατί όπως λέει και κάποιος σοφός (που δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του ): Το μυστικό της ζωής δεν είναι να ζει κανείς μέσα στην γνώση …αλλά να ζει μέσα στο μυστήριο… Για λεπτομέρειες, δες την επιρροή των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη σου: διάβασε τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου!

Καλή σας ημέρα από το Myastro!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2012 00:00:00