Quantcast
blank
 
blank

Ήλιος κι Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο. Ευχάριστες ειδήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, αλλά και πίεση στα οικονομικά. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ήλιος κι Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο. Ευχάριστες ειδήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, αλλά και πίεση στα οικονομικά. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος κι Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο

Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στις 8 Αυγούστου, στις 19:21, και σχεδόν μαζί διαμορφώνουν τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο. Πιο αναλυτικά, στις 8/8 και ώρα 23:14, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ στις 9/8 και ώρα 03.36, σχηματίζεται το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού. Στη συνέχεια, στις 5:50, σχηματίζεται το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου και στις 18:10 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου.
 
Το τρίγωνο του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό είναι μια εξαιρετικά θετική όψη, που επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις, θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ σε κάποιους θα φέρει και κεραυνοβόλους έρωτες.
 
Το τετράγωνο του Κρόνου ωστόσο, είναι μια δύσκολη όψη που δημιουργεί άγχος και πίεση ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Καλό θα είναι μέχρι και τις 10 του μήνα, να είμαστε συγκρατημένοι στα έξοδά μας, αλλά και να αποφύγουμε σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στη διάλυση μιας σχέσης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου και του Ερμή

Το τρίγωνο Ήλιου – Ερμή – Ουρανού, ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).
Το τετράγωνο Ήλιου – Ερμή – Κρόνου πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Ήλιος κι Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο, και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο, όψεις που θα σε επηρεάζουν μέχρι και τις 10 του μήνα. Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις ισχυρά άτομα, που θα στηρίξουν τις ιδέες σου και θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Παράλληλα, θετικά γεγονότα αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται μια απρόσμενη εγκυμοσύνη να πυροδοτήσει εξελίξεις στη σχέση σου. Από την άλλη, με το τετράγωνο του Κρόνου, θα πιεστείς να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόβλημα από το συγγενικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, οι σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και με τον σύντροφό σου, χρειάζονται προσοχή τις επόμενες μέρες, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Κρόνο, θα αναδείξουν προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και που θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Προσοχή χρειάζονται επίσης και τα οικονομικά σου, καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Παρόλο που οι συγκεκριμένες γωνίες θα αποδειχθούν δύσκολες για το ζώδιό σου, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Ερμή στις 8/8 και με τον Ήλιο στις 9/8, θα σου φέρουν ανέλπιστες λύσεις, από εκεί που δεν το περιμένεις. Μια νέα, ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή ακόμα και έσοδα που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τυχερά παιγνίδια, θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον Ήλιο, σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο στις 8 και 9 Αυγούστου, όψεις που πρόκειται να κάνουν τη ζωή σου εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τις επόμενες μέρες. Παρόλο που μπορεί ακόμα να έχεις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες και συζητήσεις, που θα δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σου. Επιπλέον, ο απρόβλεπτος Ουρανός τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου επιφυλάσσει ένα ευχάριστο ταξίδι, που ακόμα κι αν είναι σύντομο, θα σου προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες και θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μια επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό, είναι επίσης πιθανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, προτεραιότητα αυτό το διάστημα έχουν τα οικονομικά σου, αφού τρεις πλανήτες βρίσκονται ήδη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ο Ήλιος και ο Ερμής μάλιστα, το διήμερο 8 και 9 Αυγούστου σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό, γωνίες που μπορεί να πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα ασχοληθείς περισσότερο με τα εισοδήματά σου, τα έξοδά σου, αλλά και τις υποχρεώσεις που έχεις και θα φροντίσεις να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία. Το αποτέλεσμα των πράξεών σου, φαίνεται ότι θα έχει ευνοϊκή κατάληξη, αφού έστω και με λίγη πίεση, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα. Στην προσωπική σου ζωή, ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή κάνεις μια νέα γνωριμία κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος καθώς και ο Ερμής, που βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό το διήμερο 8-9 Αυγούστου, όψεις που σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η πίεση που νιώθεις το τελευταίο διάστημα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και η ανασφάλεια που σου προκαλεί η πορεία των οικονομικών σου, θα αποκορυφωθούν τις επόμενες μέρες, γεγονός που θα σε αναγκάσει να επισπεύσεις κάποιες εξελίξεις. Πέρα όμως από τις δικές σου πρωτοβουλίες, και ο Ουρανός σου ανοίγει πια το δρόμο για μια καλύτερη πορεία. Η τύχη θα εμφανιστεί μέσα από κάποια αξιόπιστα άτομα, που θα σου κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία δεν αποκλείεται να σημάνει ακόμα και την οριστική σου εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον Ήλιο από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό το διήμερο 8-9 Αυγούστου και σε καλούν να κάνεις ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, μόνο για να σε ταλαιπωρούν. Οι σχέσεις αυτές μπορεί να είναι ερωτικές, επαγγελματικές ή και φιλικές και απαιτούν έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αυτές οι εξελίξεις θα συμβάλουν στην αποκατάσταση της ψυχικής σου ισορροπίας, ενώ αν πρόκειται για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, θα σου αποφέρουν και ένα οικονομικό όφελος. Τέλος, δεν αποκλείεται να πρόκειται για την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, που θα μπει σε καλύτερες βάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, τα οικονομικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες μέρες, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Κρόνο, πρόκειται να δημιουργήσουν αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Αντίθετα, η προσωπική σου ζωή πρόκειται να σου χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση, καθώς ο Ουρανός, που ευθύνεται για τα σκαμπανεβάσματα που κυριαρχούν αυτό το διάστημα, διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή στις 8 και 9 Αυγούστου και υπόσχεται να τονώσει τη σχέση σου και να αποκαταστήσει κάθε πιθανή παρεξήγηση. Στην περίπτωση που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, ένας κεραυνοβόλος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, τα επαγγελματικά σου, συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, γεγονός ωστόσο που τις επόμενες μέρες θα σου δημιουργήσει αρκετή πίεση. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ήλιο και τον Ερμή στις 8 και 9 Αυγούστου, χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς από μέρους σου, καθώς συνιστά να χαμηλώσεις τους τόνους και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με τα κατάλληλα επιχειρήματα και όχι με φωνές και εντάσεις, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να χάσεις το δίκιο σου. Μια σωστή αντιμετώπιση μπορεί να απογειώσει την πορεία σου, αφού τις ίδιες μέρες οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ουρανός μπορούν να πυροδοτήσουν εξελίξεις που ούτε έχεις φανταστεί. Ο Ουρανός επίσης, θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά σου τις επόμενες μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να αναζητήσεις μια νέα στέγη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, οι όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος και Ερμής στις 8 και 9 Αυγούστου, σου επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σου. Οι δυο πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο, γωνίες που μπορεί να σηματοδοτούν ακόμα και την ξαφνική επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ίσως και εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας καινούργιος έρωτας, που θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες, θα φωτίσει τη ζωή σου. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου υποδεικνύει κάποια οικονομικά προβλήματα που στέκονται εμπόδιο στις επιθυμίες σου και σου χαλούν τη διάθεση, τα οποία όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν, αν ακολουθήσεις έναν πιο συντηρητικό τρόπο ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο το διήμερο 8-9 Αυγούστου και σε φέρνουν αντιμέτωπο με οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Καλό θα είναι λοιπόν, τις επόμενες μέρες, να αποφύγεις περιττά έξοδα, καθώς επίσης και οικονομικές δοσοληψίες που θα σε ζημιώσουν, και να ασχοληθείς μόνο με την αποπληρωμή των οφειλών σου. Ωστόσο, με το τρίγωνο που σχηματίζει το ίδιο διάστημα ο Ουρανός με τον Ήλιο και τον Ερμή, ίσως υπάρξει μια ξαφνική εξέλιξη, όπως μια αγοραπωλησία ή η εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου, που θα σου φανεί σωτήρια. Οι όψεις αυτές μπορούν επίσης να συμβάλουν στην αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Οι σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτό το διάστημα, φίλε Υδροχόε, αφού ο Δίας, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα. Από εκεί, ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό το ερχόμενο διήμερο 8 και 9 Αυγούστου. Ο κυβερνήτης σου Ουρανός ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή, που πρόκειται να γίνει ιδιαίτερα φλογερή. Δεν αποκλείεται και η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Ωστόσο, ο Κρόνος συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου, που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται την προσοχή σου. Καλό θα είναι λοιπόν όχι μόνο να μην παραμελήσεις τη δουλειά σου, αλλά και να δείξεις αυξημένη προθυμία, αν θέλεις να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο ακόμα και αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, αφού τρεις πλανήτες βρίσκονται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διήμερο 8 και 9 Αυγούστου μάλιστα, ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό και σε δραστηριοποιούν σε ακόμα περισσότερο. Το τετράγωνο του Κρόνου μπορεί να μην σου προκαλέσει ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο, ωστόσο συνιστά προσοχή, ιδιαίτερα αν πρέπει να ασχοληθείς με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το τρίγωνο του Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να σου φέρει μια απρόσμενη ευκαιρία να αυξήσεις τις αποδοχές σου, μέσα από κάποιες καινούργιες δραστηριότητες. Μπορείς επίσης αυτές τις μέρες να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-08-2014 15:30:00