blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Η δύναμη που χρειάζεσαι, βρίσκεται μέσα σου!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Η δύναμη που χρειάζεσαι, βρίσκεται μέσα σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή.(Fernando Pessoa, 1888-1935, Πορτογάλος ποιητής & συγγραφέας)
 
Όλη η δύναμη που χρειάζεσαι, βρίσκεται… μέσα σου! Είναι αυτή που εδώ και καιρό σε σπρώχνει σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, που πολλές φορές μπορεί και να μην τις ακούς… Είναι συχνό το φαινόμενο να μη δίνουμε σημασία στην εσωτερική μας φωνή, όμως μάλλον κάτι παραπάνω φαίνεται να ξέρει από εμάς! Κάτι που μας βοηθάει να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις και μας δείχνει τον καλύτερο δρόμο, το καλύτερο μονοπάτι προς τα όνειρά μας, τις ιδέες μας ή τα σχέδιά μας…

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Σήμερα, ο Ήλιος ενώνει τη δύναμή του με τον Πλούτωνα σε μια αρμονική όψη εξαγώνου. Ο ''γίγαντας'' του ζωδιακού θα τροφοδοτήσει τον Ήλιο με πολύ μεγάλα ενεργειακά κύματα και δύναμη, για να μπορέσει να εκφράσει καλύτερα τις ιδιότητές του, να διεκδικήσει πιο έντονα τα σχέδιά του και τελικά, σε πολλές περιπτώσεις να έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκει.
 
Δυναμική η έναρξη της εβδομάδας, δίνει στις εξελίξεις (που θα είναι πολλές, μια και αναμένεται η Πανσέληνος του μήνα) ένα ιδιαίτερο νόημα και μια μεγαλύτερη ώθηση στις διαθέσεις! Πίστεψέ το, μπορείς να υλοποιήσεις πάρα πολλά από αυτά που ενδεχομένως εδώ και καιρό να έχεις στο μυαλό σου και δεν ξέρεις ούτε πώς να τα μεθοδεύσεις, ούτε πως να τα δρομολογήσεις!
 
Όμως το μέσα σου ξέρει καλύτερα, άκουσέ το! Χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες, χρειάζεται να περάσεις στη δράση, να κινητοποιηθείς και να διεκδικήσεις… Και πού ξέρεις, μπορεί το αποτέλεσμα να σε δικαιώσει! Πρέπει όμως να προσπαθήσεις, από εκεί ξεκινάνε όλα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Σκόρπιοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς, Ταύροι και Παρθένοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές σας δίνουν τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στους προσωπικούς σας στόχους, στις επιθυμίες σας και στα όνειρα σας… Ωστόσο, είναι σημαντικό να κινηθείτε με χαμηλούς τόνους, με διακριτικότητα, αλλά παράλληλα και με το πείσμα και την επιμονή που χρειάζεται, για να ανοίξετε εκείνους τους δρόμους που θα σας κατευθύνουν στις διαδρομές, που θέλετε να ακολουθήσετε! Και να θυμάστε πως μπορείτε να καταφέρετε ό,τι και αν σχεδιάζετε, αρκεί να το πιστέψετε! Εσύ θα κάνεις τη σωστή επιλογή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 και οι πιο διάσημοι αστρολόγοι θα σε κατευθύνουν. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα, η Πανσέληνος την Αφροδίτη… και το πάθος περισσεύει!

Άστρα να πάνε και τον Νοέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-11-2014 20:00:00