blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα, η Πανσέληνος την Αφροδίτη… και το πάθος περισσεύει!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ο Ήλιος «φωτίζει» τον Πλούτωνα, η Πανσέληνος την Αφροδίτη… και το πάθος περισσεύει!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 9 Νοεμβρίου 2014

Sponsored Links

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Στις 4 του μήνα συναντάμε το εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη που μας βάζει στο κλίμα μιας περιόδου, όπου τα οικονομικά ζητήματα, με πρώτη φυσικά την οικονομική κρίση, θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, ο Ήλιος ρίχνει φως στις σκοτεινές υποθέσεις που κυβερνά ο Πλούτωνας, με αποτέλεσμα να έχουμε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Πανσέληνος στον Ταύρο

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο κλείνει οριστικά το κεφάλαιο των εκλείψεων του 2014. Και κλείνει με ένα αρκετά δυναμικό τρόπο. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία έκλειψη, που σχηματίστηκε στις 24 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 7 του μήνα, οπότε θα έχουμε και την Πανσέληνο του Νοεμβρίου.
 
Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 7 του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών. Σε συνδυασμό με την έκλειψη στον Σκορπιό που προηγήθηκε, αποτελεί μια επικίνδυνη κορύφωση για θέματα χρηματοοικονομικά, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά μας αυτή την περίοδο, θα έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την παγκόσμια κρίση.
 
Το φαινόμενο που διαμορφώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης του μήνα, στη 15η μοίρα του ζωδίου του Ταύρου, σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται στον Σκορπιό, αλλά και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.
 
Τόσο η θετική όψη του Πλούτωνα, όσο και η παρουσία του ευνοϊκού απλανούς αστέρα Almach, που εντοπίζεται στην 15η μοίρα του Ταύρου, δίνουν και κάποιες ελπίδες για κάτι καλύτερο για όλους. Ο Almach έχει ιδιότητες παρόμοιες με εκείνες της Αφροδίτης και στην παραδοσιακή Δυτική Αστρολογία λέγεται ότι φέρνει τύχη, ενώ προσφέρει εύνοια σε ενασχολήσεις με την τέχνη και την καλλιτεχνία.
 
Είναι γνωστό ότι το ζώδιο του Ταύρου, όπου και γίνεται η Πανσέληνος, σχετίζεται άμεσα με το χρήμα. Με αυτή την Πανσέληνο θα πρέπει να περιμένουμε νέα από το μέτωπο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Βέβαια, καλό είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι, αφού από τις 11 του μήνα, μπαίνουμε και πάλι σε μια αρκετά περίεργη εποχή όσον αφορά στην οικονομική κρίση, αλλά στις πολιτικές και τις κοινωνικές προεκτάσεις της.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Το «μικρό» καλάθι που μας επιβάλλουν οι καιροί, βρίσκει για ακόμα μια φορά την εφαρμογή του στο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, που σχηματίζεται στον ουρανό της 9ης Νοεμβρίου. Ο Δίας, ο πλανήτης της χαράς και της επέκτασης, μέσω του τετραγώνου που διαμορφώνει με την Αφροδίτη, μας καλεί να είμαστε εγκρατείς τόσο σε αισθηματικές, όσο και σε οικονομικές επενδύσεις. Οι σπατάλες κάθε είδους, δεδομένης και της αλλαγής του αστρικού κλίματος που προβλέπεται από τις 11 του μήνα, απαγορεύονται δια ροπάλου.

Ο Ερμής στον Σκορπιό

Στις 9 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα του τετραγώνου Δία-Αφροδίτης, ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, περνά στο Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Από τη νέα θέση του, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βοηθητικός στις καινούργιες στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κρίσης. Σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται οι υποθέσεις και οι διαπραγματεύσεις των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).
 
Ας δούμε πώς θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις, η Πανσέληνος στις 7 του μήνα και ο Ερμής στο Σκορπιό τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2014 18:00:00