blank
 
blank

Ήλιος στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ήλιος στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Στις 22 Νοεμβρίου και ώρα 11:38, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει για ένα περίπου μήνα. Λίγες ώρες αργότερα, στις 14:32, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στη μηδενική μοίρα του Τοξότη, που σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και τον Κρόνο (από το ζώδιο του Σκορπιού) και με την Αφροδίτη (από το ζώδιο του Τοξότη). Μπορούμε επίσης να δεχτούμε ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, ωστόσο η πιο σημαντική όψη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται να δημιουργήσει σύγχυση, απάτες και αυταπάτες και να μας παρασύρει σε «σκοτεινούς» δρόμους. Η υπερβολική αισιοδοξία που μας χαρίζει το επεκτατικό ζώδιο του Δία, μπορεί να μας «τυφλώσει» και να μας οδηγήσει σε πράξεις για τις οποίες αργά ή γρήγορα θα μετανιώσουμε. Ευτυχώς, η συμμετοχή του Ερμή και του Κρόνου από τον Σκορπιό μπορούν να περιορίσουν κάπως αυτές τις ιδιότητες και να μας κρατήσουν προσγειωμένους, ώστε να μη χάσουμε τον έλεγχο και να επωφεληθούμε πραγματικά από αυτό το καινούργιο φεγγάρι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί 19-23/2, 21-25/5, 23-27/8 και 22-26/11.

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει λίγο αργότερα τη Νέα Σελήνη. Πρόκειται για ένα φαινόμενο αρκετά θετικό για σένα, καθώς υπόσχεται ένα δραστήριο και δημιουργικό δεκαπενθήμερο, κατά το οποίο θα ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και προορισμούς και θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να καθιερωθείς επαγγελματικά. Η σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη, θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά τα εισοδήματά σου αλλά και να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν μάλιστα διατηρείς μια υγιή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε ανανεώσει και θα σου δημιουργήσει κίνητρα για νέες κατακτήσεις.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου, διαμορφώνεται και η Νέα Σελήνη. Πρόκειται για ένα φαινόμενο κάπως διφορούμενο για σένα, καθώς από τη μια νοιώθεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, από την άλλη όμως μάλλον δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Ίσως μάλιστα αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ανέφικτα σχέδια ή εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν» τα μυαλά με υπέρμετρες φιλοδοξίες. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα συνιστά να μην δίνεις βάση σε συμβουλές και παροτρύνσεις που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να αποφύγεις κάθε οικονομική συναλλαγή με άτομα που δεν είναι φερέγγυα. Η σύνοδος της δικής σου Αφροδίτης, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Τοξότη και η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 22 Νοεμβρίου, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και ειδικά στις σχέσεις αυτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις νέες πιο σταθερές βάσεις, θα σε ωθήσει το επόμενο δεκαπενθήμερο, να ξεκαθαρίσεις τα ξερά από τα χλωρά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή αισθηματική σχέση, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Αντίθετα, αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι στις καινούργιες γνωριμίες, καθώς η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα, σε κάνει να ωραιοποιείς καταστάσεις που μάλλον δεν αξίζουν. Ανάλογη προσοχή χρειάζονται και τα επαγγελματικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Νοεμβρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θεωρείται προάγγελος νέων επαγγελματικών ξεκινημάτων που μπορούν να δώσουν μια ώθηση στη καριέρα σου. Η στενή σύνοδος που διαμορφώνουν ο Ερμής, ο Κρόνος και η Αφροδίτη, σου επιτρέπουν να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό αλλά και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που μειώνουν την απόδοσή σου ή την πελατεία σου. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγεις παράνομες ενέργειες που μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ, λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Ποσειδώνα. Δεν αποκλείεται εξάλλου, να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Με τη Νέα Σελήνη επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου ή να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη από όπου διαμορφώνει τη Νέα Σελήνη. Πρόκειται για ένα φαινόμενο ιδιαίτερα θετικό για σένα, που θα ομορφύνει τη ζωή σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το καινούργιο φεγγάρι θα τονίσει τη δημιουργικότητά σου και επιπλέον θα τονώσει το ενδιαφέρον σου για την αισθηματική σου ζωή, γεγονός που μπορεί να σε ωθήσει στην επισημοποίηση ενός υπάρχοντος δεσμού ή στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης με ένα άτομο που θα ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σου. Η απόκτηση του πρώτου σου απογόνου, αποτελεί επίσης μια πιθανότητα που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει να αναζητήσεις μια σχέση από το παρελθόν, και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι το θέλεις πραγματικά και δεν πρόκειται για μια στιγμιαία παρόρμηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο στις 22 Νοεμβρίου, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα είσαι πολύ απασχολημένος με την τακτοποίηση και τον καλλωπισμό του χώρου σου προκειμένου να υποδεχτείς φιλικά ή συγγενικά σου πρόσωπα από μακριά. Η αύξηση των αποδοχών σου μάλιστα, ίσως σε παροτρύνει και σε κάποιες πολυτελείς αγορές. Αντίθετα, στην αισθηματική σου ζωή, η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα, δεν συνιστά βιαστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν η κατάσταση που επικρατεί είναι συγκεχυμένη και αβέβαιη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Νοεμβρίου, αναμένεται αρκετά θετική για σένα, καθώς σε βοηθάει να κάνεις τις κατάλληλες επαφές και να εφαρμόσεις σχέδια που θα έχουν ευρεία αποδοχή. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι επίσης πιθανό να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις για την πορεία κάποιων υποθέσεων που σε απασχολούν ή να αναγνωριστεί μια δουλειά που έχεις κάνει. Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει και ο αισθηματικός τομέας, αφού είσαι διατεθειμένος να βρεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για το σύντροφό σου ή και να προγραμματίσεις σύντομες αποδράσεις που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, γεγονός που μπορεί να κάνει αρκετά δύσκολη την επιλογή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Το φαινόμενο αυτό, πρόκειται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου το επόμενο δεκαπενθήμερο, και να σου δώσει την ευκαιρία να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου. Η αύξηση των εσόδων σου που υποδεικνύεται και από τη συμμετοχή της Αφροδίτης, θα σου επιτρέψει να κάνεις σχέδια όχι μόνο για την προσωπική σου ικανοποίηση αλλά και για επενδύσεις που μπορούν να σου αποφέρουν μεγάλα κέρδη στο μέλλον. Αν ανήκεις στους άνεργους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει μια νέα εργασία και ένα σταθερό εισόδημα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα συνιστά να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες που ίσως προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Το φαινόμενο αυτό, σηματοδοτεί το τέλος μιας μεγάλης περιόδου εσωστρέφειας και σε παροτρύνει να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν όλες τις προοπτικές να πετύχουν. Η συμμετοχή της Αφροδίτης εξάλλου, φαίνεται να σου ανοίγει καινούργιες πόρτες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή, ενώ παράλληλα εγγυάται και την υποστήριξη σημαντικών ατόμων που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Αν επιδιώκεις να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες τώρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ο γάμος και η δημιουργία της δικής σου οικογένειας μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν με επιτυχία αυτό το διάστημα. Απέφυγε ωστόσο οικογενειακές διενέξεις που μπορούν να καθυστερήσουν τα σχέδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 22 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε «παρασύρει» σε μια δημιουργική μοναξιά που μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα περιοριστούν αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και χρήση της αδείας σου, προκειμένου να προετοιμάσεις κάποια σχέδια. Αυτή η προετοιμασία, απαιτεί άκρα μυστικότητα καθώς οποιαδήποτε συζήτηση ή ακόμα και μια καλοπροαίρετη συμβουλή, είναι πιθανότερο να σε αποπροσανατολίσει παρά να σε βοηθήσει. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να αναζητήσεις έναν παλιό έρωτα που μπορεί να απαιτεί εντατική προσπάθεια για να ξαναγεννηθεί, αξίζει όμως τον κόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα σχηματίσει την Νέα Σελήνη την ίδια μέρα. Το συγκεκριμένο φαινόμενο πρόκειται να τονώσει την κοινωνική σου ζωή αφού το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα αποδεχτείς αρκετές φιλικές προσκλήσεις που πέρα από τη διασκέδαση μπορεί να σου επιφυλάσσουν και σημαντικές ευκαιρίες. Αν για παράδειγμα ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, ίσως ένα πρόσωπο προσελκύσει το ενδιαφέρον σου, ενώ δεν αποκλείεται και να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά. Ίσως ακόμα κάποιες συζητήσεις σου «γεννήσουν» νέες φιλοδοξίες, τις οποίες θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα, μπορεί να σε παρασύρει σε περιττές σπατάλες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ο τομέας της καριέρας σου είναι αυτός που ενεργοποιείται έντονα από την είσοδο του Ήλιου στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου αλλά και τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται εκεί στις 22 Νοεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο προσφέρεται ιδιαίτερα για επαγγελματικές κινήσεις που μπορούν να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητά σου ή ακόμα και να σου αποφέρουν κέρδη που δεν μπορείς να φανταστείς. Για να επιτευχθούν όλα αυτά τα καλά ωστόσο, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά και προσοχή, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε παρασύρει σε ανεδαφικούς στόχους που θα σου στερήσουν χρόνο και ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα. Η επιμονή και η διορατικότητα είναι τα κλειδιά που θα συμβάλουν στην επιτυχία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-11-2014 11:29:00