blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένους πόθους και απωθημένα!

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένους πόθους και απωθημένα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα

Από τις 2 Ιουλίου, ο Ήλιος από το Καρκίνο στέκεται στο σημείο βολής του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σχηματίζοντας μία αντίθεση για μία μέρα μεν, που ωστόσο θα είναι καθοριστική και για τις επόμενες ημέρες: η απληστία, η απόρριψη, οι καταπιεσμένοι πόθοι, οι επιθυμίες που δεν εκπληρώθηκαν, όλα όσα δε μας χαρίστηκαν, κάνουν ανταρσία μέσα μας, παίρνοντας για μερικές μέρες τα ηνία της ζωής και συμπεριφοράς μας.
 
Η αλαζονεία στις σχέσεις είναι αβάσταχτη, ενώ οι νέες γνωριμίες στιγματίζονται από ένα καρμικό υπόβαθρο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ζωή μας. Ναι, η εγωκεντρική μας τάση να επιβάλουμε τη γνώμη μας, να “χορέψουμε στο ταψί” όποιον μπορούμε και να πετάξουμε από πάνω μας το ξεφτισμένο πανωφόρι της συνήθειας, προκαλούν αντιδράσεις.

Μαριονέτα, αγάπη μου!

Οι σχέσεις είναι αυτές που βάλλονται και, παρόλο που η όψη διαρκεί μια μέρα, ωστόσο είναι αρκετή, για να ψελλίσουμε όλοι το επόμενο διάστημα τη φράση, “Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον”! Στον έρωτα επικρατεί ένταση και πάθος, ενώ το σαδιστικό παιχνίδι με τη διαθεσιμότητα δίνει και παίρνει. Η μισητή αμφιβολία, αν ο άλλος είναι πράγματι δικός μας, για μας, μαζί μας, δίπλα μας, θα απασχολήσει τους ερωτευμένους, όλες τις επόμενες μέρες. Ερωτική έξαψη, δολοπλοκία, αμφίβολες προτεραιότητες και υπερ-απαιτητικές σχέσεις, αγγίζουν τα όρια του ερωτικού σαδισμού.
 
Ειδικά το “ισχυρό” φύλο πολύ θα μας δυσκολέψει, κάνοντας τις καταστάσεις ακόμα πιο περίπλοκες, ενώ το μότο “Μου ανήκεις και εγώ θα διαπραγματεύομαι για σένα”, καταντά… λαϊκό άσμα.
 
Αν έχουμε πέσει στη πλάνη, θεωρώντας πως έχουμε γίνει καινούργιοι άνθρωποι, η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια κομμάτια της ιδιοσυγκρασίας μας που είχαμε για τα καλά θάψει: καταπίεση, περιορισμό του άλλου, ζήλεια, ανασφάλεια και σεξουαλικοί χειρισμοί, είναι στη διάθεσή μας.
 
Ένα παιχνίδι ενάντια στην αρμονία και την ειρήνη, λοιπόν. Ο έρωτας και ο πόλεμος, δίδυμα αδέρφια. Ο ένας αρέσκεται να προκαλεί τον άλλον, ξεπερνώντας συχνά τα όρια. Το ερωτικό δυναμικό αναλώνεται άσκοπα, ενώ ο ανταγωνισμός διαρκής, προκαλεί και διεγείρει, αλλά παράλληλα οι επιτυχίες του συντρόφου, είναι αγκάθι στο δικό μας μάτι.
 
Η όψη του Πλούτωνα με τον Ήλιο θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις σκιές του εαυτού μας, τα ενοχικά μας σύνδρομα, τις τύψεις μας, με κυριαρχικές συμπεριφορές μέσα στη σχέση ή την οικογένεια, με ιδιαίτερες σεξουαλικές πρακτικές, για τις οποίες μετά δεν θα νιώθουμε περήφανοι και πρέπει να κρατήσουμε κρυφές από μια κοινωνία, που απλά δεν καταλαβαίνει.

Ο Καρκίνος σε τεστ επιβίωσης

Ο Πλούτωνας σχετίζεται με την αδιάλλακτη δύναμη, την σκληρότητα και την υποχρεωτική αλλαγή. Τόσο, που σοκάρει. Τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις θα παίρνονται σαν εντολή προς το εκτελεστικό απόσπασμα. Μπορεί να είναι στιγμιαία ξεσπάσματα, αλλά το ηφαίστειο συχνά έχει εσωτερικές εκρήξεις, πριν ταρακουνήσει το σύμπαν όλο!
 
Η αλήθεια είναι πως ο Καρκίνος είναι περισσότερο ευάλωτος, αφού ο Πλούτωνας έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο του, πιέζοντας για ξεκάθαρες δομές και ιεραρχίες, οι οποίες θα τον βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο καθαρά.
 
Η αντίθεση επηρεάζει άμεσα τους Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί μεταξύ 25 Ιουνίου και 5 Ιουλίου. Ο Πλούτωνας θα τους ζορίσει με ένα τρόπο να βρουν αναγκαστικές λύσεις, έστω και την τελευταία στιγμή. Ενδέχεται να χαθεί για λίγο η κατεύθυνσή, αναζητώντας διεξόδους και εναλλακτικές, αλλά το παρήγορο είναι πως αυτό που φαίνεται καταστρεπτικό, αργότερα αποδεικνύεται σωτήριο και είναι αυτό που θα σε απαλλάξει έστω και βίαια από τη θηλιά.
 
Tip: Καρκίνοι, αφήστε την ανάγκη για έλεγχο από τα χέρια σας, γιατί ο αντίπαλος είναι δυνατότερος. Ακολουθείστε τη ροή, ενώ ό,τι δείχνει να ξεγλιστράει από τις χούφτες σας, ανήκει αλλού αυτές τις μέρες.

Συναισθηματικές ακρότητες

Οι φιλοδοξίες μας θα βρουν έδαφος να απλωθούν σαν δηλητηριώδης κισσός, να καταβροχθίσουν οτιδήποτε τις περιορίζει, τροφοδοτούμενες από τις υποσχέσεις της εξουσίας. Εξουσία στη σχέση, στο κρεβάτι, στην εργασία, στην οικογένεια, στη παρέα. Εξουσία έκφρασης συναισθημάτων, φόβων, ενστίκτων.
 
Έντονη η τάση λοιπόν για ξεκαθάρισμα και καθάρισμα, εσωτερικό και εξωτερικό. Η απομάκρυνση από κάποια άτομα, θα είναι σκληρή, αλλά αναγκαία. Η ηθική του καθενός θα επανεξεταστεί, με βασικό θέμα το αν τα μέσα που χρησιμοποιεί για να επιτευχθεί ο σκοπός του, ζημιώνουν ή όχι τους άλλους.
 
Οι τάσεις φυγής από μια πραγματικότητα στραγγαλιστική, είναι το μέσο επιβίωσης. Σε επαγγελματικά θέματα, ίσως δημιουργηθεί μια στρατιά εχθρών πίσω από την πλάτη μας, συνέπεια της τρομακτικής μας φιλοδοξίας και αδιαλλαξίας.
 
Πολλοί θα επιχειρήσουν να χώσουν την αδιάκριτη μουσούδα τους στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο, οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν ένα απόρθητο, μια υπερπροστασία ενάντια σε κάθε παραβίαση ασύλου και ιδιωτικότητας, τέτοια που αν παραβιαστεί, θα γίνει η αιτία για μια προσωπική, πολεμική σύρραξη.
 
Μέσα από τις ερμητικά κλειστές πόρτες, διαδραματίζονται οικογενειακές καταστάσεις, με μικρά ή μεγαλύτερα δράματα, με τα μέλη της να έρχονται σε αντιπαράθεση με διάφορα ταμπού και σκάνδαλα, τα οποία θα πρέπει να σκεπαστούν, ώστε να διασφαλιστεί η καλή φήμη της οικογένειας, ενώ συχνά, το χρήμα χρησιμοποιείται σαν δύναμη ώστε να σιωπάσει φωνές και να επιβάλλει την τάξη.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-07-2013 00:00:00