Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 24 ως 26 Οκτωβρίου 2014, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη, Ερμή σε ορθόρδομη πορεία και Άρη στον Αιγόκερω: Μη φοβηθείτε να πείτε “Σ’ αγαπώ”όταν το εννοείτε!

 
Τα άστρα 24 ως 26 Οκτωβρίου 2014, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη, Ερμή σε ορθόρδομη πορεία και Άρη στον Αιγόκερω: Μη φοβηθείτε να πείτε “Σ’ αγαπώ”όταν το εννοείτε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 24 ως 26 Οκτωβρίου 2014 με τον Ερμή σε ορθή πορεία


Το γαϊτανάκι των εξελίξεων συνεχίζει να ξετυλίγεται σε έντονους ρυθμούς το τριήμερο αυτό και για μια ακόμα φορά αλλάζει τις ενέργειες, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη και τους ρυθμούς! Πέρα από τη μετακίνηση της Αφροδίτης, που έχει περάσει στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των σχέσεων και να μας αναγκάσει να κολυμπήσουμε στα βαθιά νερά του συναισθήματος, την ημέρα του Σαββάτου έχουμε και τον Ερμή, ο οποίος περνά σε στάση, για να μπει πλέον από δω και πέρα σε ορθόδρομη πορεία. Έτσι, σταδιακά αρχίζουν να ισορροπούν οι καταστάσεις, που νιώθουμε να “αιωρούνται” στη ζωή μας, στις σχέσεις μας, στις συνεργασίες μας, ό,τι δηλαδή έχει κάνει άνω-κάτω την πραγματικότητά μας το τελευταίο διάστημα!

Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη

Παράλληλα, την ημέρα του Σαββάτου μια πολύ όμορφη όψη έρχεται να συνοδέψει με την ενέργειά της τις ζωές μας: η σύνοδος του Ηλίου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού.
 
Η κοινωνική ζωή γίνεται πιο έντονη. Επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις σε πρώτο πλάνο και μια διάθεση να βγούμε έξω, να ανταλλάξουμε την ενέργειά μας με τους άλλους, γνωστούς και άγνωστους! Και πάνω απ’ όλα, να επικοινωνήσουμε με το συναίσθημά μας… Αυτή είναι η κυριότερη μορφή έκφρασης στο ζώδιο αυτό και θα δώσει τη δυνατότητα να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι μπορεί να μας ζορίζει, ό,τι θέλουμε να πούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και να το μοιραστούμε μαζί τους… Και ίσως είναι αυτή η έκφραση, που θα βοηθήσει να εξελιχθούν οι σχέσεις, που μας ενδιαφέρουν περισσότερο!
 
Η ερωτική ζωή που βελτιώνεται, συνδέει πιο εύκολα ανθρώπους, που ενδεχομένως για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Τώρα μπορούν να έρθουν πραγματικά κοντά, μια και αυτό που θα μιλήσει, δεν είναι το μυαλό ή η λογική, αλλά η καρδιά! Και πάντα όταν αυτή μιλάει, τα πράγματα αλλάζουν ως διά μαγείας!
 
Και βεβαίως, η όψη ενισχύει πολύ και τις νέες γνωριμίες! Ενώνει ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν το συναίσθημά τους και να ανταλλάξουν την ερωτική τους διάθεση και ενέργεια!
 
Οι ζωές των υδάτινων ζωδίων, Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων ενισχύονται σημαντικά. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της όψης, σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε προσωπικούς στόχους, μικρές ή μεγαλύτερες νίκες σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, να αποκαταστήσετε ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή, τα πρόσωπα που αγαπάτε και τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας. Μη φοβηθείτε να πείτε Σ’ αγαπώόταν το εννοείτε. Είναι το κλειδί σε κάθε δυσκολία και σε κάθε απόσταση που μπορεί να έχει δημιουργηθεί!

Άρης στον Αιγόκερω

Την ημέρα της Κυριακής έχουμε μια ακόμα πλανητική μετακίνηση, τη δεύτερη μέσα στην εβδομάδα. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, για να περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσει πολύ επιβοηθητικά στις εξελίξεις που διαμορφώνονται τώρα.
 
Ο Άρης εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, μια θέση που τον βοηθά να είναι, αλλά και να φαίνεται ο αρχηγός που ορίζει η φύση του! Θα ενισχύσει πάρα πολύ τις πρωτοβουλίες, τις δυναμικές κινήσεις, αυτές που χρειάζονται για να προάγουν τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να τα βάλει σε μια πιο πρακτική βάση, προκειμένου να υλοποιηθούν. Γίνεται αποτελεσματικός ο Άρης στη θέση αυτή και εξελίσσει όλα τα θέματα που τον απασχολούν, ενώ συχνά θα ξεπεράσει τον εαυτό του, προκειμένου να φτάσει στο στόχο του!
 
Και βέβαια, έρχεται να ενισχύσει τα θέματα της ερωτικής ζωής, να τους δώσει μια άλλη διάσταση… Να αναλάβει πρωτοβουλίες και ευθύνες και να διεκδικήσει ό,τι νιώθει πως θέλει να έχει στη ζωή του, με όποιο κόστος και όποιο τίμημα!
 
Ο Άρης από τον Αιγόκερω, ενισχύει πάρα πολύ τις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθενών και Αιγόκερων. Τους δίνει τα όπλα που χρειάζονται για να πολεμήσουν, θέληση, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και δύναμη, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο έδαφος για την προώθηση των θεμάτων τους, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή! Με όλη αυτή την ένταση στις σχέσεις, οι αστρολόγοι του Myastro είναι στη διάθεση σου όλο το 24ωρο, για να σου δώσουν μια άμεση απάντηση όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι από τους ειδικούς.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης δείτε στη συνέχεια και την εκπομπή μας, σχετικά με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, απο τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Η έκλειψη Ηλίου και προβλέψεις για το ζώδιο σας απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έως 16 Νοεμβρίου: Παραδομένοι στα πάθη! Από την Ματίνα Πάτζαλη

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, στις 24 Οκτωβρίου. Έρωτας, έντονα πάθη και αναβίωση παλιών σχέσεων. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-10-2014 20:00:00