blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή: Επικοινωνώ ουσιαστικά, σημαίνει πως είμαι αληθινός!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή: Επικοινωνώ ουσιαστικά, σημαίνει πως είμαι αληθινός!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από τη θετική ενέργεια της συνόδου μεταξύ του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή, που κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού. Έντονα επικοινωνιακό λοιπόν το χρώμα της σημερινής αλλά και της αυριανής ημέρας. Δημιουργεί μια ιδιαίτερη κινητικότητα, δράση, συνομιλίες, που εστιάζουν κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η όψη αυτή προσφέρει τη δυνατότητα της αποκατάστασης ενός κλίματος, που ενδεχομένως σε απομάκρυνε από κάποια πρόσωπα. Τώρα η δυνατότητα μιας ουσιαστικής επικοινωνίας, είναι αυτή που μπορεί να αποκαταστήσει πάσης φύσεως παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και ψυχρότητα!
 
Ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, που σημαίνει πως το παρελθόν είναι εκείνο που αναβιώνει τις ημέρες αυτές! Και φυσικά, για μια ακόμα φορά ανοίγει ο κύκλος των πρώην, μια και η ερωτική ζωή πρωτοστατεί στις εξελίξεις. Ξαφνικά μηνύματα που μπορεί να εμφανιστούν στο τηλέφωνό σου, ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις, μπορεί να κάνουν την καρδιά σου να φτερουγίσει και να ανανεώσουν και την ελπίδα σου!
 
Οι ημέρες προσφέρονται για τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως υποθέσεων, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις και οτιδήποτε μπορεί να προωθηθεί και να λειτουργήσει μέσα από την ανταλλαγή. Ταυτόχρονα, παλαιότερα ζητήματα και επαγγελματικής μορφής συζητήσεις ή συναλλαγές επανέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να επανεξεταστούν.
 
Αλλά και η κοινωνική ζωή ενισχύεται τις ημέρες αυτές, υπάρχει σαφώς μια μεγαλύτερη δραστηριότητα μέσα από προσκλήσεις κι επαφές, που σε βγάζει περισσότερο έξω και σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις ακόμα και με άγνωστα πρόσωπα… Επίσης, ανοίγει την πόρτα σε κείνες τις συναντήσεις με τα πρόσωπα από το παρελθόν σου, που μπορεί να φαίνονται τυχαίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένες και σκηνοθετημένες από το σύμπαν, για να σου δώσουν ακόμα μια ευκαιρία!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Ήλιου-Ερμή

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, τις ημέρες αυτές εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι παρουσιάζεται, γιατί οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα στην ζωή σας μπορεί να είναι αυτές που περιμένατε, για να αποκαταστήσετε σχέσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως μέχρι τώρα είχαν διαταραχτεί. Επικοινωνήστε, μιλήστε, εκφράστε αυτό που νιώθετε, αποκαλύψτε την αλήθεια σας… Τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν! Επιστρέφει το ερωτικό σου παρελθόν; Μάθε τώρα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε τη λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 

Φθινόπωρο 2015: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2015 20:00:00