blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό: Απαιτείται λογική, σύνεση και ψυχραιμία!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό: Απαιτείται λογική, σύνεση και ψυχραιμία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Πλούτωνα

Την εβδομάδα αυτή το πλανητικό σκηνικό έχει έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που όλοι λίγο ως πολύ έχουμε νοιώσει τις ημέρες που προηγήθηκαν. Τώρα είναι η σειρά του Ήλιου να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, μέσα απο δύο ''σκληρές'' όψεις. Η σύνοδος του Ήλιου με Πλούτωνα σήμερα, αλλά και το τετράγωνό του με τον Ουρανό αύριο, βάζουν τη δική τους πινελιά, το δικό τους χρώμα στις εξελίξεις, που ομολογουμένως ούτε εύκολες είναι, ούτε και διαχειρίσιμες, κάποιες φορές.
 
Ας μην ξεχνάμε πως όταν μιλάμε για Πλούτωνα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο αυτά που φαίνονται, αλλά κυρίως τις παγίδες που δεν είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά… Το διάστημα αυτό υπάρχει πολύ παρασκήνιο, πολλές εξελίξεις πραγματοποιούνται με υπόγειο και συχνά ύπουλο τρόπο σε ένα περιβάλλον μυστικό, που σκοπό έχει να επιβάλει με κάθε τρόπο την άποψή του, την πρόθεσή του, και θα το κάνει χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες…
 
Πάσης φύσεως εκβιασμοί μπορεί να λάβουν χώρα το διάστημα αυτό, ενώ γενικότερα ''σκοτεινές'' δυνάμεις μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, προσπαθώντας να το ελέγξουν!

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται αύριο Πέμπτη μα είναι ήδη ενεργό, επιχειρεί να διαμορφώσει ένα κλίμα… χάους στην καθημερινότητά μας, επιβάλλοντας έναν νέο κύκλο εξελίξεων και αλλαγών, είτε μας αρέσει είτε όχι!
 
Τα όρια καταστρατηγούνται, έχουμε τη διάθεση να βγούμε από αυτά και να λειτουργήσουμε πιο ελεύθερα, πιο αντισυμβατικά, επαναστατώντας απέναντι σε οτιδήποτε δεν μας εκφράζει! Οι συμπεριφορές γίνονται αλλόκοτες, περίεργες, πολλές φορές χωρίς λογική, λειτουργούν απρόβλεπτα και ίσως ακραία!
 
Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να βρεθούμε μπροστά σε ανατροπές, που εκφράζονται με έντονο και ίσως ακραίο τρόπο! Και φυσικά, ενεργοποιείται για μια ακόμα φορά και το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, αφού ο Ουρανός το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε σε αναδρομή πορεία, πλησιάζοντας πολύ κοντά και πάλι στον Πλούτωνα. Η όψη αυτή είναι υπεύθυνη για όλες αυτές τις ριζικές αλλαγές, μπροστά τις οποίες έχουμε βρεθεί τα τελευταία χρόνια!
 
Σε προσωπικό επίπεδο, σχέσεις και συνεργασίες βάλλονται και χρειάζεται να λειτουργήσουμε στην καθημερινότητά μας με λογική, σύνεση και κυρίως ψυχραιμία, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες, όσο φυσικά είναι δυνατόν αυτό…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου

Και κυρίως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, βρίσκονται σε μια δίνη εξελίξεων. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν, είναι να δώσουν χρόνο, χωρίς να βιαστούν να πάρουν αποφάσεις και κυρίως χωρίς να δεσμευτούν. Δεν είναι τώρα η ώρα να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούν.
 
Είναι μια εποχή έντασης, αναταραχής, ανατροπών και χρειάζεται να κάνουμε όλοι ένα βήμα πιο πίσω, αποφεύγοντας να δυναμιτίσουμε το κλίμα… Ας προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τις επιθετικές διαθέσεις και κυρίως την εσωτερική ένταση και παρόρμηση! Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-01-2016 14:18:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι