blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, περιμένοντας την μετακίνηση του Ήλιου στον Κριό: Μια νέα, φωτεινή αρχή!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, περιμένοντας την μετακίνηση του Ήλιου στον Κριό: Μια νέα, φωτεινή αρχή!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, με τον Ήλιο στον Κριό

Την Κυριακή, η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί την Εαρινή Ισημερία, δηλαδή τη στιγμή που η ημέρα και η νύχτα έχουν ίση διάρκεια! Από εκεί και μέχρι την Φθινοπωρινή Ισημερία, που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ζούμε στον κύκλο και το φως του Ήλιου. Υποδεχόμαστε κι επίσημα την Άνοιξη, λοιπόν, την εποχή της σποράς, την εποχή της άνθισης και της γονιμότητας, κάτω από τις εκτυφλωτικές και αναζωογονητικές ακτίνες του Ηλίου.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί την κίνηση, την παρόρμηση, τον ενθουσιασμό, τη χαρά, αλλά και μια έντονη ανυπομονησία που μας κάνει να τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα…. Άλλωστε, η άνοιξη ενεργοποιεί και αυτή με τη σειρά της αυτόν τον ενθουσιασμό, που σε κάνει να θέλεις να ζεις στο εδώ και στο τώρα όλες τις εμπειρίες που μπορεί να στερήθηκες στο προηγούμενο διάστημα! Ναι, ο Ήλιος στον Κριό βρίσκεται στην έξαρσή του, παντοδύναμος, έτοιμος να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να φτάσει στο στόχο του, στο αποτέλεσμα που επιδιώκει!

Η περίοδος που θα διανύσουμε έχει έντονη κινητικότητα, ζωντάνια, χαρά, γεννά τη διάθεση της πρωτοβουλίας, της δράσης, της ενεργητικότητάς, προκειμένου να ξεφύγεις από το στατικό περιβάλλον του χειμώνα, που συχνά σε έκανε να χάνεις το ενδιαφέρον σου για αλλαγή και για περιπέτεια! Τώρα, μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου χρώματα στην καθημερινότητα, τις δικές σου πινελιές, που θα την ομορφύνουν… Ήρθε η ώρα να δεις διαφορετικά τους ανθρώπους, τις σχέσεις σου, τη δουλειά σου, το περιβάλλον που κινείσαι! Άλλωστε, είσαι εσύ που κάνεις την διαφορά!

Τώρα, μπορείς να βάλεις καινούριους στόχους, για τους οποίους θα εργαστείς μέχρι την περίοδο του φθινοπώρου! Είναι η περίοδος που μπορείς να κάνεις τη… σπορά, να σχεδιάσεις, να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις κάθε φιλόδοξο σχέδιό σου… Κάνε τώρα την αρχή!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, έχετε σαφώς την τιμητική σας το διάστημα που ακολουθεί, μια και καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους, στα όνειρα, στα σχέδιά σας! Παράλληλα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο, αρμονικό περιβάλλον στην προσωπική σας ζωή, που περνά σε μια νέα φάση, που σας ανανεώνει!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Μαρτίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το Αστροσκόπιο της Εβδομάδας 14 ως 20 Μαρτίου 2016, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 5 Απριλίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.

O Άρης στον Τοξότη: Οι στόχοι είναι εδώ!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-03-2016 20:00:00