blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή!

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 12
 

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Φεβρουαρίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Μείνε συντονισμένος με τη φωνή που σε συνδέει με την ανώτερη πλευρά της ύπαρξής σου, με τον εσωτερικό σου οδηγό! Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, επηρεάζοντας όλο το τριήμερο που θα διανύσουμε, και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για πνευματικότητα, για εσωτερική αναζήτηση και για διαλογισμό! Είναι η στιγμή που οφείλεις να στραφείς μέσα σου, να έρθεις σε επαφή με την αλήθεια σου και να ανοίξεις το δρόμο στην επιθυμία και στο όνειρό σου… Να προσκαλέσεις την θετική ενέργεια και να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς!
 
Αν δεν ακολουθήσεις αυτή την οδό της πνευματικότητας, μπορεί να δημιουργήσεις καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν κι ενδεχομένως να σε στρέψουν και σε διαδρομές, μέσα από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς ούτε τον εαυτό σου, αλλά ούτε και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται τις ημέρες αυτές! Υπάρχει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα, που σε κάνει πιο ευαίσθητο, πιο ευσυγκίνητο, αλλά και πιο ευάλωτο!
 
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στα πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη και λιγότερο στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα συχνά να νιώθεις εξαντλημένος, χωρίς τη ζωτική ενέργεια που σε τροφοδοτεί! Βεβαίως, η προσφορά, η αγάπη, η συμπόνια, η φροντίδα, από τη μια μεριά σου κάνει καλό, από την άλλη όμως είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα όριά σου και να τα ξεπεράσεις, κάνοντας πράγματα συχνά σε βάρος του εαυτού σου! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα μέτρο τις ημέρες αυτές, σχετικά με το πού πρέπει να φτάσεις, τι μπορείς να δώσεις ή απλά τι αντέχεις!
 
Η επιθυμία σου και το συναίσθημά σου, είναι πολύ πιθανό να σε στρέψουν σε δρόμους που νιώθεις ότι σου δίνουν τη δυνατότητα μιας φυγής από οτιδήποτε σε πιέζει! Όμως, οι δρόμοι αυτοί όχι μόνο δεν θα σε διευκολύνουν, αλλά μπορεί να σε οδηγήσουν και σε λάθος κινήσεις ή επιλογές! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κρατήσεις αποστάσεις απ’ οτιδήποτε δεν γνωρίζεις ή από οποιονδήποτε δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Συχνά οι όψεις Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορεί να λειτουργήσουν σαν παγίδες, που προκαλούν απώλειες, τόσο συναισθηματικές όσο και υλικές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μπορεί το συναίσθημά σας να σας οδηγεί σε πρόσωπα ή καταστάσεις που νιώθετε πως έχετε ανάγκη, όμως κρατήστε ένα μέτρο για να διατηρήσετε και την ψυχική σας ισορροπία. Σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα μπορεί να δείχνουν ιδιαίτερα ελκυστικά, όμως παρακάτω μπορεί να ανακαλύψετε πως οι εξελίξεις όχι μόνο δεν ήταν αυτές που περιμένατε, αλλά σας δημιουργούν και το συναίσθημα της απογοήτευσης.
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, προσέξτε πολύ την επικοινωνία σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, προσέξτε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, αλλά και τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε! Να θυμάστε πως μπορεί να υπάρξουν και απώλειες!

Καλό σαββατοκύριακο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Ποιές εξελίξεις έρχονται τις επόμενες ημέρες στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο: Όταν η σιωπή είναι χρυσός!

 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-02-2016 15:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι