blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Μαρτίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Χείρωνα και τον Ερμή σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο!

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Μαρτίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Χείρωνα και τον Ερμή σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Τα άστρα το τριήμερο 11 ως 13 Μαρτίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Χείρωνα

Πολλές οι εξελίξεις του τριημέρου, που τροφοδοτούν το συναίσθημά μας, την ενέργειά μας, αλλά κυρίως το μυαλό μας, με ποιότητες όπως η προσφορά, η αγάπη, η συμπόνοια, καθώς η σύνοδος μεταξύ του Ηλίου και του Χείρωνα μας κάνει να αναζητάμε έντονα, συνειδητά ή ασυνείδητα, μια αλλαγή που θα μας αναβαθμίσει και θα μας βοηθήσει να δούμε τις πραγματικές, τις ουσιαστικές ανάγκες μας.

Οι οικογενειακές σχέσεις αναβαθμίζονται, ερχόμαστε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάμε, ενώ ένα περιβάλλον επανασυνδέσεων διαμορφώνει ένα ιδιαίτερα τρυφερό κλίμα τις ημέρες αυτές. Πολύ πιθανόν και παρελθοντικά ζητήματα γενικότερα να βρούν ένα πρόσφορο έδαφος για να επιλυθούν, να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν! Άλλωστε, οι συγκυρίες που διαμορφώνονται είναι τέτοιες, που επιτρέπουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Και μπορούμε να πούμε πως είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα, δυναμική τάξη πραγμάτων, που διαμορφώνει ένα πολύ υποστηρικτικό σκηνικό, μέσα από το οποίο δρομολογούνται ζητήματα, που μέχρι χτες μπορεί να μας προβλημάτιζαν!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που διανύουμε είναι άκρως εποικοδομητικές, αφενός για επιλύσετε θέματα της προσωπικής σας ζωής, αλλά και για να ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να ευεργετεί την ψυχή σας και να την ηρεμεί.

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Την Παρασκευή όμως κορυφώνεται και η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Κι όπως κάθε πλανήτης που έρχεται σε επαφή με την παράξενη ενέργεια του Ποσειδώνα, έτσι και εδώ έχουμε δύο… σενάρια!

Το πρώτο, το θετικό, μιλά για την δυνατότητα που θα έχεις να εκφραστείς, να πεις αυτά που θέλεις, να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, αλλά κυρίως να εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο το συναίσθημά σου! Η όψη αυτή εκφράζει ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες, δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν! Παράλληλα, οι ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας, μας συντονίζουν σε μια άλλη διάσταση, ανώτερη, πιο πνευματική, όπου τα όνειρα μπορεί να γίνουν οι οδηγοί μας και μια ιδέα, μια έμπνευση να μας ανοίξει νέες διαδρομές!

Βεβαίως, υπάρχει και το δεύτερο σενάριο, που μιλά για την… αφηρημάδα! Τις ημέρες αυτές μπορεί να ξεχάσουμε από τα κλειδιά μας, μέχρι σημαντικά έγγραφα ή θέματα που μας αφορούν… Γενικά, μπορεί να νοιώσουμε πως είμαστε στον… κόσμο μας, έτσι που η επικοινωνία με τους γύρω μας γίνεται πιο δύσκολη. Επίσης, τις ημέρες αυτές γινόμαστε πιο εύπιστοι και είναι πολύ εύκολο να πιστέψουμε κάποια πράγματα, που μπορεί να έχουν ίσως και έναν φανταστικό χαρακτήρα! Καλό θα είναι να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο ποιους εμπιστευόμαστε, ιδιαίτερα αν είναι πρόσωπα τις προθέσεις των οποίων δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες ευνοούν συναισθηματικές συζητήσεις και προσεγγίσεις, αλλά και τον διαλογισμό και την ενδοσκόπηση!

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2016 11:17:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι