blank
 
blank

Τα άστρα 14 ως 16 Νοεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία: Τάσεις... απόδρασης!

Τα άστρα 14 ως 16 Νοεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία: Τάσεις... απόδρασης!
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα το τριήμερο 14 ως 16 Νοεμβρίου 2014, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Δία

Ήλιο σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Η ανάγκη να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα, απ’ οτιδήποτε σε ταλαιπώρησε τις μέρες αυτές, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές… Συνηγορεί σε αυτό και η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία, που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής (μαζί με όλες τις προηγούμενες βεβαίως, που είναι ακόμα σε ενέργεια). Οι διαθέσεις χαρακτηρίζονται από μία τάση απόδρασης από την καθημερινότητα, τις ευθύνες, τις εντάσεις και γενικότερα ένα στρεσάρισμα, που έκανε τους περισσότερους από εμάς να χάσουμε προσωρινά τις συνηθισμένες μας ισορροπίες…
 
Η ενέργεια των ημερών δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση και μια τάση να περάσουμε καλά, να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε πρόσωπα που αγαπάμε και γενικώς, να ξεφύγουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.
 
Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να υπάρξουν απερίσκεπτες κινήσεις, αλόγιστες, οι οποίες να οδηγήσουν σε λάθη… Ας μην ξεχνάμε πως όλα οδηγούνται από το συναίσθημα, που τις ημέρες αυτές μάλλον βρίσκεται σε… σύγχυση!
 
Και βεβαίως, είναι πολύ εύκολο να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα, να το ρίξουμε έξω (όπως και αν το εννοεί ο καθένας αυτό), χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες, που ωστόσο πάντα υπάρχουν. Έτσι, στον τελικό μας απολογισμό μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων!
 
Οι ημέρες δεν ενδείκνυνται ούτε για συζητήσεις ούτε για διαπραγματεύσεις. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν συγκρούσεις και διαφωνίες, ιδιαίτερα με πρόσωπα που βρίσκονται πάνω από εμάς στον επαγγελματικό χώρο και που με κάποιο τρόπο αναγκαζόμαστε να υπακούμε στις εντολές τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Δία

Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, προσέξτε λίγο περισσότερο πώς συμπεριφέρεστε και πόσο παρορμητικοί μπορεί να γίνεστε τις μέρες αυτές… Κρατήστε τις ισορροπίες, για να μην το μετανιώσετε παρακάτω!

Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Την ημέρα της Κυριακής έχουμε άλλη μια ενδιαφέρουσα όψη. Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η όψη προσφέρεται για πάσης φύσεως αναλύσεις. Μάλιστα, βοηθά πολύ την αυτοκριτική και τη διάθεση να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να νιώθουμε ότι δεν μας κάνουν καλό! Επίσης, θα συμβάλει σε ξεκαθαρίσματα, διευκρινήσεις και εξηγήσεις, που ενδεχομένως θα βοηθήσουν στην ανάκτηση των ισορροπιών που κλονίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες!
 
Ενισχύει πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες και δίνει τη δυνατότητα, μέσα από ομαδική δουλειά, να υπάρξουν ίσως και κάποια σημαντικά επιτεύγματα στις ζωές των υδάτινων ζωδίων (Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα. Αντίστοιχα, και τα γήινα ζώδια, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, θα έχουν την ευκαιρία αφενός να βελτιώσουν το κλίμα των σχέσεών τους, αφετέρου να προωθήσουν θέματα και σχέδια, που τους ενδιαφέρουν!

Ποσειδώνας σε ορθή πορεία

Την ημέρα της Κυριακής επίσης έχουμε και τον Ποσειδώνα, ο οποίος σταματά την αναδρομή πορεία του, για να περάσει πλέον σε ορθόδρομη, δίνοντας την δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τα λάθη μας ή ακόμα και τα λάθη των άλλων σε σχέση με εμάς, επαναφέροντας ζητήματα που αφορούν στην ευαισθησία, την κατανόηση, τη συμπόνια και τη διάθεση της προσφοράς προς τους άλλους. Επίσης, ενδεχομένως τώρα να αποκαλύπτονται και πιθανές διαψεύσεις ή εξαπατήσεις, που μπορεί να υπήρξαν!
 
Βεβαίως, εκείνοι που παίρνουν μια άμεση, πρώτη γεύση είναι οι Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Εσείς έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές του προηγούμενου διαστήματος και ενδεχομένως να αντιληφθείτε πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως σας τα υποσχέθηκαν ή όπως εσείς νομίζατε…Πως θα επηρεάσουν οι όψεις του τριημέρου τη δική σου ερωτική και επαγγελματική ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 για να μιλήσεις ζωντανά με τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στον Τοξότη κι Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα στις 16 Νοεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η αστρική καταιγίδα του Νοέμβρη και η αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη!

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας! Απο την Φένια Σταμέλου

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2014 15:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι