blank
 
blank

Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό... Ευκαιρίες από το “πουθενά” ή “περιμένοντας το απρόσμενο”

 
Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό... Ευκαιρίες από το “πουθενά” ή “περιμένοντας το απρόσμενο”
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό είναι μια εξαιρετικά θετική όψη

Μια εξαιρετικά θετική όψη πραγματοποιείται την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχετίζεται με ανέλπιστες ευκαιρίες και γεγονότα που έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουμε για να δώσουν νέες προοπτικές στη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να βρούμε ξανά την πίστη που έχουμε χάσει. Η θεά τύχη θα αποτελέσει τον μοναδικό παράγοντα της επιτυχίας, αφού φαίνεται ότι οι προσπάθειες σ' αυτή την όψη περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, εκείνο που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι να διακρίνουμε την ευκαιρία που έρχεται και να μην την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Κι αυτό γιατί πολλές φορές η ευκαιρία φαίνεται τόσο απίστευτη και απίθανη που αρνούμαστε να την δεχτούμε.

Ο Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό φέρνει εύνοια στα οικονομικά

Μέσα στο γενικότερο κλίμα της αβεβαιότητας που διανύουμε αυτές τις ημέρες σχετικά με τα οικονομικά της χώρας μας, η όψη αυτή φαντάζει ιδανική και ανέλπιστη και επειδή ο Ουρανός είναι ένας απρόβλεπτος πλανήτης, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς και από που θα έρθει αυτή η περιβόητη εύνοια, παρόλο που οι πιθανότητες να είναι από εκεί που περιμένουμε, είναι μειωμένες.

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα ζώδια που θα οφεληθούν περισσότερο από αυτήν την όψη είναι τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι).
Κριός
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 26 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί μια πολύ θετική περίοδο για σένα και σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μέσα από ανέλπιστους τρόπους θα καταφέρεις να λύσεις πολλά προβλήματά σου και να βελτιώσεις τη ζωή σου. Έτσι, ίσως προγραμματίσεις ένα ταξίδι, ή λάβεις μια πρόσκληση που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, η δημιουργικότητά σου και η ευστροφία σου θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου ή να ξεκινήσεις μια καινούργια επικερδή δραστηριότητα. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου θα επισημοποιήσεις τη σχέση σου, ίσως και εξαιτίας μιας απρόβλεπτης εγκυμοσύνης, ή αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια σοβαρή γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί θετικά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα πιο αρμονικό περιβάλλον και να διεκπεραιώσεις ζητήματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει εντελώς ξαφνικά μια ευκαιρία για μια αγοραπωλησία που θα σε ανακουφίσει, ή να εκμεταλλευτείς με κάποιον άλλο τρόπο ένα ακίνητο ή ένα περιουσιακό σου στοιχείο. Αν διατηρείς μια οικογενειακή επιχείρηση θα μπορέσεις τώρα να εντάξεις στη δουλειά σου νέα τεχνολογικά ή πρωτοποριακά μηχανήματα που θα αυξήσουν την παραγωγή σου και κατ' επέκταση την πελατεία σου. Τέλος, ίσως η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σου φέρει κέρδος από ένα τυχερό παιγνίδι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 26 Νοεμβρίου ο Ήλιος από τον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον απόβλεπτο Ουρανό από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η όψη αυτή θα τονίσει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα σου χαρίσει ένα μοναδικό ταλέντο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να διαπραγματευτείς προς όφελός σου οποιαδήποτε υπόθεση. Έτσι, καλό θα είναι να επιδιώξεις να συναντηθείς με όσα άτομα θέλεις να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, αφού είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις την καλύτερη συμφωνία. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου ο σύντροφός σου κατανοεί τα όνειρά και τις φιλοδοξίες σου και προσπαθεί να σε βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί. Αν είσαι ελεύθερος, μια απρόβλεπτη γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται στις 26 Νοεμβρίου, πρόκειται να δώσει λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν στον τομέα της εργασίας σου. Με κάποιο μαγικό τρόπο θα δεις την πελατεία σου να αυξάνεται και τα έσοδά σου να πολλαπλασιάζονται, γεγονός που θα σε βοηθήσει να καλύψεις χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα σε μια επιχείρηση, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος του ρίσκου, αφού θα υπάρξουν ανέλπιστα οφέλη. Εύνοια όμως θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα αναζωπυρωθεί το πάθος σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος είτε θα αποκαταστήσεις μια παλιά σχέση, είτε θα κάνεις μια νέα γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ήλιος σχηματίζει μια θετική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 26 Νοεμβρίου, και σε κατατάσσει στα πιο τυχερά ζώδια της ερχόμενης εβδομάδας. Η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει πολλές εκπλήξεις και ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Το εξωτερικό θα παίξει έναν θετικό ρόλο με κάποιο τρόπο και είτε θα αποφασίσεις να εγκαταλείψεις την πατρίδα σου μετά από μια απρόσμενη πρόταση, είτε θα ταξιδέψεις απλά για ψυχαγωγία, είτε θα κάνεις σημαντικές επαφές με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα. Σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν νέες δυνατότητες και προοπτικές από μια άλλη χώρα. Πολλοί Λέοντες επίσης θα αποκτήσουν ένα πτυχίο που μπορεί να τους ανοίξει μια νέα επαγγελματική πορεία. Τέλος, η επισημοποιήση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 26 Νοεμβρίου ο Ήλιος διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε πιέζει και να αναζητήσεις καινούργια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να αναδειχθείς αλλά και να αποκτήσεις σημαντικά κέρδη. Είναι επίσης πολύ πιθανό να υπάρξει απρόσμενη εξέλιξη σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι σου ή στην αγοραπωλησία ενός περιουσιακού σου στοιχείου, που θα σου αποφέρει ένα εισόδημα που δεν περιμένεις και που φυσικά θα αποτελέσει τη “σωτήρια” λύση στα προβλήματά σου. Ο Ουρανός όμως, θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και σεξουαλικά και να απαλλαγείς από ταμπού και ανασφάλειες που δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τον έρωτα, με αποτέλεσμα να ενδώσεις σε έναν πειρασμό που στη πορεία θα αλλάξει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 26 Νοεμβρίου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου αλλά και με άλλα πρόσωπα που έχουν σημαντική θέση στη ζωή σου. Έτσι, αυτές τις ημέρες θα μπορέσεις να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που προκαλούσαν διαφωνίες και να κάνεις μια νέα αρχή, γεγονός που θα ανεβάσει κατακόρυφα και την ψυχολογία σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να έχεις το νου σου, καθώς θα κάνεις μια εντελώς τυχαία γνωριμία που μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν έχει μέλλον, όμως η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει. Αν νιώθεις ερωτικά συναισθήματα για ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να τα εκδηλώσεις αυτό το διάστημα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 26 Νοεμβρίου, ο πλανήτης της αλλαγής και του απρόοπτου σχηματίζει τρίγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο και η όψη αυτή αποτελεί για σένα την καλύτερη εγγύηση για την βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η εύνοια μάλιστα θα προέλθει από εκεί που δεν το περιμένεις και γι' αυτό θα πρέπει να την “διακρίνεις” και να την “αρπάξεις” καθώς θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σου, ενώ παράλληλα θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου. Τώρα μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά και να αποκτήσεις μια θέση κύρους που πολλοί θα ζηλέψουν. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει όπως είναι φυσικό και το οικιακό σου περιβάλλον και είναι πολύ πιθανό μέσα στις γενικότερες αλλαγές που θα κάνεις να δρομολογήσεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση του χώρου σου. Δεν αποκλείεται επίσης, η καλή πορεία της σχέσης σου να σε οδηγήσει να αποφασίσεις της δημιουργίας της δικής σου οικογένειας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ήλιος που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο, στις 26 Νοεμβρίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αυτή η όψη θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου. Θα υπάρξουν ανέλπιστες ευκαιρίες να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα αλλά και να κάνεις γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου. Ίσως ξεκινήσεις μια μελέτη ή αποκτήσεις ένα πτυχίο που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για την σταδιοδρομία σου, ενώ δεν αποκλείεται, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να σου ανοίξει νέες προοπτικές. Μεγάλη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου η σχέση σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο και ίσως σε παροτρύνει να αποφασίσεις την επισημοποίησή της. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία που θα εξελιχθεί σύντομα πολύ σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 26 Νοεμβρίου θα αποδειχθεί και για σένα αρκετά θετικό. Η μεγάλη εύνοια ωστόσο θα προέλθει μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, γι' αυτό καλό θα είναι να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, όταν και όπου την χρειαστείς, καθώς μια συμβουλή τους μπορεί να κρύβει ανέλπιστες ευκαιρίες. Αναπάντεχη βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, αφού ο Ουρανός κυβερνά τον συγκεκριμένο τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα σου φέρει κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν και από επενδύσεις που μάλλον κρίνονται απαραίτητες αυτό το διάστημα κυρίως αν δεν εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Τέλος, όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο στις 26 Νοεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να καθορίσεις τους καινούργιους στόχους σου που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν εύκολα στο άμεσο μέλλον. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και κάποια σημαντικά άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, γι' αυτό καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα, να μην προσπερνάς ούτε και τις νέες γνωριμίες που έρχονται τυχαία στο δρόμο σου και που μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην πορεία σου. Εύνοια μπορεί να προέλθει και από συγγενικά σου πρόσωπα ή αδέλφια, ενώ αν σκέφτεσαι να εντάξεις στη δουλειά σου κομπιούτερ ή άλλα ηλεκτρονικά ή σκέφτεσαι την αγορά ενός αυτοκινήτου καλό θα είναι να το προγραμματίσεις αυτή την εβδομάδα, αφού στις 27 και ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 26 Νοεμβρίου θα αποδειχθεί και για σένα αρκετά θετική όψη, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και να αυξήσεις σημαντικά τις αποδοχές σου. Δεν πρέπει λοιπόν να χάνεις καιρό, καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς και να αναζητήσεις νέες προοπτικές, παρόλο που το πιθανότερο είναι ότι η τύχη θα “δουλέψει” για σένα χωρίς να χρειαστούν ιδιαίτερες προσπάθειες από μέρους σου. Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις και να αρπάξεις μια σημαντική ευκαιρία που θα έρθει χωρίς να το περιμένεις. Τέλος, πολλοί Ιχθείς θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια σχέση με κάποιον ανώτερό τους στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ίσως θα πρέπει να την κρατήσουν κρυφή για λίγο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2012 00:00:00