blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Σκέπτομαι, ονειρεύομαι, οραματίζομαι και δημιουργώ!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Σκέπτομαι, ονειρεύομαι, οραματίζομαι και δημιουργώ!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Σε ένα σύμπαν με απεριόριστες δυνατότητες, το να ασχολείσαι συνεχώς με όλα όσα δεν βγαίνουν όπως θα ήθελες και να θλίβεσαι ή να διαμαρτύρεσαι γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να το αλλάξεις! Όλα ξεκινούν από μια σκέψη, έναν οραματισμό, μια βαθιά επιθυμία της ψυχής σου… Αυτή μπορεί να είναι η μετάβαση σου σε μια νέα πραγματικότητα, την οποία έχεις σχεδιάσει μόνον εσύ!
 
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο, ανοίγει την πόρτα του ονείρου και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς, να επιθυμήσεις, να διαλογιστείς και κυρίως να πιστέψεις πως μπορείς να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα!
 
Τις ημέρες αυτές ενισχύεται η διάθεση να βρεθούμε πιο κοντά στο συνάνθρωπό μας, ακόμα κι αν το πρόσωπο αυτό δεν είναι από τα πιο κοντινά ή τα πιο οικεία μας, να δώσουμε αγάπη και τρυφερότητα σε όποιον οι νιώσουμε πως την έχει ανάγκη. Υπάρχει μία τάση συμπόνιας, συμπαράστασης, φιλανθρωπίας, η οποία εκφράζεται προς κάθε κατεύθυνση, γεγονός που βοηθά τις σχέσεις, όποια μορφή κι αν έχουν.
 
Κυρίως όμως, εξυψώνεται το συναίσθημα, που είναι ο κινητήριος μοχλός των εξελίξεων, κυρίως στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις! Η όψη προκαλεί τη διάθεση να έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον που βελτιώνει και μεταμορφώνει τις σχέσεις μας. Δεν αποκλείεται φυσικά να υπάρξουν και νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το βαθύ έντονο και ανταποδοτικό συναίσθημα τις ημέρες αυτές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, βρίσκεστε κάτω από μια πολύ έντονη ενεργειακή φόρτιση, που εξυψώνει το συναίσθημα, καλλιεργεί τις σχέσεις σας και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα, για υγιείς ανταλλαγές, προσφορά και συμπαράσταση, τόσο από την δική σας πλευρά προς τους άλλους, όσο και από τους άλλους απέναντι σας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και για νέες γνωριμίες που εξελίσσονται καινούργιους έρωτες που κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά και το συναίσθημά σας να απογειωθεί!
 

Ωστόσο, με μια όψη Ήλιου-Ποσειδώνα αφήνουμε το χρόνο να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις που έχει κάθε τι που έρχεται τώρα στη ζωή μας, γιατί πάντα υπάρχει και το στοιχείο της παραπλάνησης! Οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24ώρες το 24ωρο για μία προσωπική πρόβλεψη. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-10-2015 20:00:00