blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο στον Ζυγό σε εξάγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό: Ο ξαφνικός έρωτας!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ήλιο στον Ζυγό σε εξάγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό: Ο ξαφνικός έρωτας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015, με τον Ήλιο στον Ζυγό

Πολλά τα αστρολογικά γεγονότα της σημερινής ημέρας, με κυρίαρχη την μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού!
 
Ο Ζυγός ως ζώδιο αφορά στις σχέσεις, συμβολίζει τη στιγμή που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα και τη σημασία που έχουν οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή του! Ο Ήλιος εδώ αρχίζει έναν αγώνα, για να δημιουργήσει το κατάλληλο, το πιο αρμονικό κλίμα, προκειμένου αφενός να διατηρήσει τις ισορροπίες, αφετέρου να έχει πάντα γύρω του πρόσωπα που νιώθει πως τον αγαπούν!
 
Γι’ αυτό στην αστρολογία λέμε πως ο Ήλιος στον Ζυγό βρίσκεται στην πτώση του, μια και δεν λειτουργεί με το γνωστό, βασιλικό τρόπο, όπου κυριαρχεί το Εγώ του, μα φροντίζει πάντα για τους άλλους, χάνοντας πολλές φορές την ατομικότητά του, γεγονός που ομολογουμένως δεν του πηγαίνει και πολύ!
 
Έτσι λοιπόν, το διάστημα που ακολουθεί οι σχέσεις περνούν σε πρώτη προτεραιότητα. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε μπροστά μας μια Πανσέληνο που συνοδεύεται και από μια σεληνιακή έκλειψη. Αυτό φέρνει στο προσκήνιο πολλά γεγονότα, που σκοπό έχουν να ξεδιαλύνουν και σε πολλές περιπτώσεις να λειτουργήσουν απελευθερωτικά σε δεσμευτικές σχέσεις, και που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεκαθαρίσουμε!
 
Αλλά και στην επαγγελματική μας ζωή, οι συνεργασίες μας περνούν επίσης από έντονες αναταράξεις το διάστημα που ακολουθεί, προκειμένου να ξεκαθαριστούν θέματα που αναχαιτίζουν τις φιλοδοξίες ή τους στόχους μας.

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο

Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο που κορυφώνεται την σημερινή ημέρα, μας προτρέπει να ασχοληθούμε με τα σοβαρά θέματα της ζωής μας, να οργανώσουμε, να μεθοδεύσουμε, να συντονίσουμε οποιαδήποτε εκκρεμότητα πρακτικής μορφής ή ακόμα και να επαναπροσδιορίσουμε κάποια θέματα, κυρίως επαγγελματικά, σε μια άλλη, πιο ουσιαστική βάση!
 
Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες, η σημερινή μέρα μπορεί να σας δώσει μια θαυμάσια ευκαιρία να προωθήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να έχετε θετικές εξελίξεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ήλιο στον Ζυγό

Η νέα θέση του Ήλιου ευνοεί πολύ τους Ζυγούς, Υδροχόους και Δίδυμους. Φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας, προσθέτοντας ωστόσο νέα δεδομένα και καινούργια πρόσωπα, που δημιουργούν ενδιαφέρουσες εξελίξεις το επόμενο διάστημα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Σήμερα όμως, άλλη μια όψη έρχεται να ανακατέψει για τα καλά τις εξελίξεις και τις διαθέσεις. Δεν είναι άλλη από αυτή του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού!
 
Η διάθεσή σου να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα, να μπεις στην περιπέτεια, να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά, ενεργοποιείται τις ημέρες αυτές κάνοντάς σε να λειτουργείς με έναν διαφορετικό τρόπο, συχνά χωρίς να σκέπτεσαι τις συνέπειες! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκείνες οι συγκυρίες που θα σε κάνουν να αλλάξεις κατεύθυνση και να στραφείς σε διαφορετικά δεδομένα ή πρόσωπα… Η όψη είναι υπεύθυνη για ξαφνικές, ανατρεπτικές συναντήσεις, που από την πρώτη ματιά ξέρεις πως οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, θα είναι πολύ δυνατές…
 
Αφροδίτη και Ουρανός σχηματίζουν μια όψη που μιλά για δυνατούς έρωτες, που η ενέργειά τους μοιάζει με χιλιάδες βεγγαλικά, που φωτίζουν τον ουρανό… Έρωτες που σου ανοίγουν την πόρτα στο άγνωστο, δημιουργώντας σχέσεις μεταξύ ατόμων που δεν έχουν έρθει ποτέ ξανά σε επαφή, που έχουν έντονη διαφορετικότητα… Και ίσως αυτό να είναι και το συναρπαστικό του πράγματος! Ένα παιχνίδι με τις αισθήσεις, με το συναίσθημα, με την ένταση και το πάθος, που κανείς δεν μπορεί να σου υποσχεθεί τη διάρκειά του, μπορεί όμως να σου εγγυηθεί την έντασή του!
 
Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε πως ο Ουρανός βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και δεν αποκλείεται να φέρει εκείνες τις ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος, με τα οποία έχουμε ακόμα κάτι να ανταλλάξουμε μαζί τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε οι κύριοι αποδέκτες της ενέργειας αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας όψης. Γι’ αυτό φροντίστε να βγείτε έξω, να γνωρίσετε κόσμο, να δείτε νέα πρόσωπα και αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ό,τι τώρα σας στέλνεται!

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι