blank
 
blank

Χρόνια πολλά Κριέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

 
Χρόνια πολλά Κριέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Κριός, το ζώδιο του μήνα

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος αποχαιρετά τους Ιχθείς και εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, ελευθερώνοντας το δυναμισμό, τη κυριαρχία και τη πρωτοπορία σε… υπερβολικές ποσότητες. Παραμένοντας για ένα μήνα εκεί, επικρατεί η επιμονή και το πείσμα, ο αγώνας και η διεκδίκηση, ενώ οι μάχες, αν χρειαστεί, κερδίζονται με προσπάθεια μέχρι τελικής εξάντλησης.
 
Ο κυβερνήτης σου Άρης, ανάδρομος στο Ζυγό, θα επηρεάσει για αρκετό διάστημα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, την ερωτική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, με κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά, με διλήμματα που σε κουράζουν και αμφίβολες καταστάσεις, ενάντια στις οποίες κάνεις τα πάντα να αντιδράσεις.
 
Παράλληλα, η προσπάθεια να διορθώσεις και να βελτιώσεις εργασιακές καταστάσεις, να διαπραγματευτείς τα αυτονόητα και να πάρεις το προβάδισμα στον τομέα σου, θα σε κρατήσει απασχολημένο για μεγάλο διάστημα.
Sponsored Links

Η παύση του πάθους

Επιπλέον, ο Κρόνος ανάδρομος στο Σκορπιό, παγώνει τα οποιαδήποτε αισθήματά σου ή έστω τα περιορίζει, ρίχνοντας τη σκιά της αμφιβολίας, όσον αφορά στις προθέσεις των ανθρώπων που σε πλησιάζουν ερωτικά.
 
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παρουσιάσεις συμπτώματα εξάρτησης από το σύντροφο ή να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα οικονομικά προβλήματα που από κοινού παρουσιάζονται. Εδώ, η κατάσταση του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με του άλλου και αυτό μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας, αφού οδηγεί σε εξαρτήσεις.

Ήλιος-Ουρανός: τα απάτητα μονοπάτια

Την 1η Απριλίου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό θα φέρει απρόοπτες καταστάσεις, ξαφνικές γνωριμίες και ανατροπές του κατεστημένου. Με τους δύο πλανήτες να είναι στο ζώδιό σου, τίποτε δε μένει στάσιμο και οι σχέσεις περνάν μεταμορφωτικές αλλαγές.
 
Η σύνοδος ενισχύεται από το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, κάτι που φέρνει επιπολαιότητα, ασυδοσία, αλλά και υπερβολική αισιοδοξία. Υπάρχει μία γεύση νίκης και κατορθώματος στον αέρα, πως τίποτε δε μπορεί να εμποδίσει την ανοδική σου πορεία, ούτε στον επαγγελματικό τομέα, ούτε στον έρωτα. Η ποικιλία αναγκαία, αφού μέσα από την εναλλαγή, νιώθεις πως δεν βαριέσαι, μεταβάλλεσαι, εξελίσσεσαι.

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα: τα πάθη αποκαλύπτονται

Στις 2 του μηνός, μία άλλη, πολύ σημαντική όψη, έρχεται να εμπλουτίσει το σκηνικό με ένταση, αγωνία, ανταγωνισμό και μυστικά: είναι το τετράγωνο του Ήλιου με το Πλούτωνα. Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Πλούτωνας, αλληλοεπηρεάζονται μέσα από δύο πολύ δυνατά και δυναμικά ζώδια, στέλνοντας δυνατές ενέργειες. Εκείνες τις μέρες θα αποκαλυφθούν πράγματα που ίσως σε φέρουν σε δύσκολη θέση, θα λογοδοτήσεις για μία πράξη σου ή μια απόφασή σου, θα βρεθείς να κινείσαι υπόγεια, αλλά και θα διαφυλάξεις με κάθε τρόπο τα κεκτημένα σου με τέτοια υπερβολή, που θα ενοχλήσει κάποιους και θα αποστασιοποιηθούν από τη ζωή σου. Δηλαδή, θα υπάρξουν και απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό, αφού οι πιο αδύναμοι δε θα μπορέσουν να σε ανταγωνιστούν.
 
Στον έρωτα η όψη αυτή παίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς ευνοούνται οι παράνομες σχέσεις, τα πάθη, οι αμαρτίες και τα παραστρατήματα.

Η Αφροδίτη ρίχνει τα δίχτυα της

Από τις 5 Απρίλιου, η Αφροδίτη θα σουλατσάρει στον Ιχθύ, αφήνοντάς σε ακάλυπτο, όσον αφορά άμυνες ερωτικές, και ευάλωτο απέναντι σε πρόσωπα από το παρελθόν, που μπορεί να σου καταλογίσουν ευθύνες για τις πράξεις σου.
 
Γενικότερα, περνάς μια περίοδο που σε πιέζει λίγο ψυχολογικά, αφού παίζει με τις ενοχές σου, τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Σε κάνει διστακτικό σε κάποιες αποφάσεις ή σε κάποιες προσεγγίσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.
 
Σου προσφέρει, ωστόσο, απλόχερα την έμπνευση και την ικανότητα να βγάλεις από μέσα σου αυτά που σαν πολύ θολές μορφές παραμένουν στο μυαλό σου, κυρίως στην καλλιτεχνία και τη δημιουργία γενικότερα.

Ο Άρης στην αρένα

Στις 8 Απριλίου, ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο, προκαλώντας διενέξεις, αντιπάθειες, καυγάδες ανάμεσα στους ερωτευμένους, μετατρέποντας σε κόκκινο πανί τη κάθε ένδειξη αμφιβολίας, ανασφάλειας, ζηλοτυπίας. Είναι μέρες έντασης, στρες, ανταγωνισμού, όχι μόνο για τους εραστές, αλλά και για την κάθε ανθρώπινη συναλλαγή. Ζήλεια και οι σκηνές τέτοιου είδους, θα υπάρξουν αρκετές, που στο τέλος, σαν σε ταινία, η ανακωχή ξεκινά με παθιασμένα φιλιά.

Και πάει λέγοντας...

Γύρω στα μέσα του Απριλίου θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για τη πορεία κάποιων σχέσεων, να επαναφέρεις αυτές που τελευταία φαίνεται να μην έχουν πολλές αντοχές και, σε περίπτωση που σου αρέσει, να παίζεις σε διπλές καταστάσεις, να δημιουργήσεις νέες προοπτικές και πολλά φλερτ.
 
Ο Ήλιος διανύει τη τελευταία του μοίρα στο ζώδιο του Κριού στις 19 Απριλίου, αλλά πριν περάσει στον Ταύρο, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της αντίθεσης μεταξύ του Πλούτωνα και του Δία. Τα σημεία που πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρως, είναι και τα καίρια για κάθε άνθρωπο: η οικογένειά σου και η θέση σου στη κοινωνία. Εκεί θα διαδραματιστεί όλο το πικάντικο στόρι τον Μάιο.
 
Και επειδή στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό με βάση το γενέθλιο χάρτη του, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Επίσης, για τις ημερήσιες προβλέψεις σου, να ενημερώνεσαι καθημερινά, στην επιλογή Τα ζώδια σήμερα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2014 00:00:00