blank
 
blank

Κρόνος στον Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα μέχρι τις 4 Απριλίου 2013. Μια ελπιδοφόρα όψη! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Κρόνος στον Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα μέχρι τις 4 Απριλίου 2013. Μια ελπιδοφόρα όψη! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Κρόνος στον Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα μέχρι τις 4 Απριλίου 2013

Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 27 Δεκεμβρίου είναι μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα όψη, που έχει και ιδιαίτερη δυναμική αφού οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε «αμοιβαία υποδοχή», δηλαδή ο ένας βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος. Σε κοσμικό επίπεδο ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την άσκηση εξουσίας και τις κυβερνήσεις, ενώ ο Πλούτωνας την καταστροφή, την αναγέννηση, τις μεταρρυθμίσεις. Έτσι αναμένονται εξελίξεις που θα έχουν θετική επιρροή στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, παρόλο που και οι δυο πλανήτες χρειάζονται τον «χρόνο» τους για να δείξουν τα θετικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό άλλωστε και η συγκεκριμένη όψη θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις 4 Απριλίου 2013 -σε πρώτη φάση-, ενώ θα διαμορφωθεί ξανά από τον Σεπτέμβριο. Όλοι θα ωφεληθούν σε κάποιο τομέα από αυτή την όψη, λίγο περισσότερο όμως ευνοούνται τα ζώδια της γης και του νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς). Διαβάστε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σας στο ΖΩΔΙΑ 2013.

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 27 του μήνα, θα σου προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Το προσεχές διάστημα θα καταφέρεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό τομέα και να αποκτήσεις σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που θα διευκολύνουν τη ζωή σου. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή όπου αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ενώ αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, θα βρεις την ευκαιρία να την προσεγγίσεις ξανά και να ξεκινήσετε από την αρχή την σχέση σας, σε πιο γερές βάσεις αυτή τη φορά. Τέλος όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι και δεν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, θα κάνετε μια νέα γνωριμία, που γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά και θα σας ωθήσει να σκεφτείτε τον γάμο και την οικογένεια. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΚΡΙΟΣ 2013.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η θετική όψη που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον, χρησιμοποιώντας ως οδηγό σου τις εμπειρίες του παρελθόντος. Το γεγονός μάλιστα ότι η συγκεκριμένη όψη θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις αρχές Απριλίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να μελετήσεις ώριμα τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου και να ξεκινήσεις σιγά – σιγά την διαδικασία του μετασχηματισμού. Πέρα από τις προσωπικές σου προσπάθειες μεγάλη εύνοια θα σου προσφέρει και ο σύντροφός σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων από το εξωτερικό ή να σου ανοίξουν νέοι ορίζοντες από άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα. Αν έχεις νομικές εκκρεμότητες θα διευθετηθούν προς όφελός σου. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΤΑΥΡΟΣ 2013.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 27 του μήνα, θα έχει μια θετική επιρροή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και σε συνδυασμό με την μέχρι τώρα προσφορά σου να αποκτήσεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Πέρα όμως από το γεγονός ότι θα κατοχυρώσεις μια καλή θέση, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να εξοφλήσεις χρέη, ή να αποκτήσεις ένα νέο περιουσιακό στοιχείο που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, ίσως εκδηλωθεί ένα κρυφό πάθος μέσα από το χώρο της εργασίας σου, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σχέση, οι θετικές συνθήκες θα αναζωπυρώσουν το πάθος με τον σύντροφό σου. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΔΙΔΥΜΟΙ 2013.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα πρόκειται να σε ευνοήσει ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, θα συνάψεις μια σχέση ζωής, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να δημιουργήσεις την οικογένειά σου. Ο γάμος μάλιστα, πρόκειται να σε αλλάξει σαν άνθρωπο, αφού θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να βλέπεις τα πάντα πιο θετικά. Στον επαγγελματικό τομέα, η όψη αυτή θα λειτουργήσει προς όφελός σου και θα σε βοηθήσει να αυξήσεις σημαντικά τα κέρδη σου, κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Αν είσαι υπάλληλος θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα, ώστε να αντιληφθούν οι ανώτεροί σου τις ικανότητές σου και να σε ανταμείψουν. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια συνεργασία, τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2013.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα είναι μια όψη που θα μπορεί να σε βοηθήσει να στελεχώσεις την εργασία σου με ικανούς και δραστήριους υπαλλήλους, γεγονός που θα συμβάλει στην αύξηση της πελατείας σου και κατ’ επέκταση στα έσοδά σου. Αν εσύ ο ίδιος είσαι υπάλληλος, καλό θα είναι να συνεργαστείς αρμονικά με τους συναδέλφους σου και να δουλέψετε από κοινού προκειμένου να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εύνοια θα υπάρξει και στο οικιακό σου περιβάλλον, καθώς νιώθεις πια έτοιμος να απαρνηθείς κάποιες προσωπικές επιθυμίες σου προς χάρη της οικογενειακής ζωής, και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους δικούς σου, γεγονός που θα εξασφαλίσει μια πιο αρμονική συμβίωση. Οι κοινές διακοπές ενόψει των εορτών θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΛΕΩΝ 2013.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το εξάγωνο που σχηματίζουν ο Κρόνος με τον Πλούτωνα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για το ζώδιό σου, αφού πρόκειται μέσα στο επόμενο τρίμηνο να σου ανοίξει τον δρόμο για την ευτυχία που λαχταράς. Αν διατηρείς μια σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα, τώρα μπορείς να ανοίξεις νέες γέφυρες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και να λύσετε τις διαφορές σας, ενώ αν έχεις βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό, μπορείς να δώσεις τώρα μια δεύτερη ευκαιρία και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί τόσο δυνατή, που σύντομα θα σε κάνει να σκεφτείς την επισημοποίηση. Επιπλέον, αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι επαγγελματικές πρωτοβουλίες, και αν ξεκινήσεις τώρα μια επιχειρηματική δραστηριότητα, θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2013.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 27 του μήνα, θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για το ζώδιό σου, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να μπεις σε ένα νέο φιλικό περιβάλλον, αλλά και να «εντοπίσεις» νέα ενδιαφέροντα που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές και θα σε ωθήσουν σε μια νέα πορεία. Παρόλο που μπορεί να δυσκολευτείς λίγο στην αρχή, ή χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια χρήματα, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι άξιζε ο κόπος αφού τώρα μπορείς να απολαύσεις την επιτυχία και την ευμάρεια. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα νέο σπίτι, να μετακομίσεις σε μια καινούργια γειτονιά, ή να κάνεις μια ανακαίνιση που θα επηρεάσει θετικά και την ψυχολογία σου. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΖΥΓΟΣ 2013.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο δικός σου κυβερνήτης ο Πλούτωνας σχηματίζει στις 27/12 θετική όψη με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου και σ’ αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά επιτεύγματα, αρκεί φυσικά να είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς και να ξεπεράσεις τυχόν αντιξοότητες που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Μην ανησυχείς, ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με αγκάθια! Μόνο κάποιες μικρές «λακκουβίτσες» θα χρειαστεί να αποφύγεις που κι αυτές όμως δεν είναι ικανές να σε αποσυντονίσουν, αφού τόσο οι προσωπικές σου προσπάθειες και το πείσμα σου, όσο και οι σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σου. Ανάλογη εύνοια σε περιμένει και στον αισθηματικό τομέα, καθώς είναι εποχή σταθεροποίησης σχέσεων. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2013.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Κρόνου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις αρχές Οκτωβρίου, μπορεί να άλλαξε κάπως την πορεία σου, ταυτόχρονα όμως σε αποτρέπει από τυχόν λάθη, που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Στις 27/12 ο Κρόνος σε συνεργασία με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου, αφού οι ενέργειές σου για την επίτευξη των στόχων σου, θα έχουν ως αποτέλεσμα και την βελτίωση των οικονομικών σου. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει από την μια μέρα στην άλλη, καθώς η συγκεκριμένη όψη θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές Απριλίου και έτσι έχεις ένα μεγάλο διάστημα στη διάθεσή σου για να σκεφτείς, να αναλύσεις και να κατασταλάξεις στο πώς θα κινηθείς ώστε να εξασφαλίσεις μια άνετη διαβίωση. Το διάστημα αυτό ευνοεί επίσης τα ταξίδια, γι’ αυτό αν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις για οποιοδήποτε λόγο, μην την χάσεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΤΟΞΟΤΗΣ 2013.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Πλούτωνα στις 27 Δεκεμβρίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς μέσα από διάφορα γεγονότα θα «εντοπίσεις» ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι. Έχοντας λοιπόν δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους θα μπορέσεις να αγωνιστείς και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Επιπλέον οι προσπάθειές σου, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, ή να κάνεις κάποιες επενδύσεις που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς στο μέλλον. Αν υπάρχουν άτομα που σου οφείλουν χρήματα, μέσα στο επόμενο τρίμηνο, θα καταφέρεις να τα εισπράξεις. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα εξελιχθεί πολύ όμορφα. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2013.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 27/12 και η συγκεκριμένη όψη απαιτεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να μπορέσεις να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη, μέχρι τις αρχές Απριλίου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να εργαστείς «παρασκηνιακά» και να μην αποκαλύψεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Αντίθετα, θα πρέπει να προετοιμαστείς σωστά, να αφήσεις τα σχέδιά σου να ωριμάσουν και να περάσεις στη δράση, όταν θα είσαι απόλυτα έτοιμος. Η βοήθεια του συντρόφου σου ή κάποιου στενού συνεργάτη σου θα αποδειχθεί πολύτιμη. Πολλοί Υδροχόοι, θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε μια ερωτική σχέση μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή για λίγο διάστημα. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2013.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 27/12, πραγματοποιείται σε δυο εξαιρετικά θετικούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και έτσι σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι για την εκπλήρωση των στόχων σου. Το επόμενο τρίμηνο, μεγάλη εύνοια μπορεί να προέλθει από το εξωτερικό, από άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα, ή και από εκδοτικές εταιρείες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγεις από την «αφάνεια» και να προβάλεις τα ταλέντα σου στο ευρύ κοινό. Δεν αποκλείεται επίσης να έχεις κέρδος από μια νομική υπόθεση που εκκρεμεί. Στον αισθηματικό τομέα, πολλοί Ιχθείς πρόκειται να προχωρήσουν σε γάμο αυτό το τρίμηνο, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία μπορεί να τους οδηγήσει στο εξωτερικό. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις στο ΙΧΘΕΙΣ 2013.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-12-2012 00:00:00