blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Κρόνο στον Τοξότη και τη Σελήνη στον Υδροχόο: Οι ελπίδες αναπτερώνονται!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Κρόνο στον Τοξότη και τη Σελήνη στον Υδροχόο: Οι ελπίδες αναπτερώνονται!
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, με τον Κρόνο στον Τοξότη

Σελήνη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Το γεγονός της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Κρόνου, που εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού, για να περάσει σε αυτό του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Από την νέα του θέση, πραγματικά έρχεται να ανανεώσει τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις διαθέσεις μας, αφού ο Κρόνος από τον Σκορπιό μας ταλαιπώρησε αρκετά και ιδιαίτερα την τετράδα των σταθερών ζώδιων, τα οποία παίρνουν ανάσα με την μετακίνηση αυτή και να ανακτούν τη χαμένη τους αισιοδοξία!
 
Ο Κρόνος από τον Τοξότη δημιουργεί τη διάθεση να ασχοληθούμε με πιο φιλοσοφικά, πιο πνευματικά θέματα, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες και καινούργιες προοπτικές, που ξεκινούν από μέσα μας, από την εσωτερική μας αλήθεια. Άλλωστε, το ζητούμενο τελικά είναι να ανακαλύψουμε το δικό μας μονοπάτι, τον δικό μας δρόμο προς την ευτυχία, μια και για τον καθέναν είναι διαφορετικός!

Σελήνη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Κρόνο

Η σημερινή μέρα κάνει την έναρξη της με την Σελήνη να περνά στις 4:52 π.μ. στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύοντας τις διαθέσεις, που γίνονται πιο εξωστρεφείς. Δημιουργείται μια όμορφη ατμόσφαιρα, που βεβαίως κινείται στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Όμως, είναι πολύ πιθανό να έχει και απρόοπτα, μια και ο Ερμής αύριο σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις, το τετράγωνο με τον Ουρανό και την σύνοδο του με τον Πλούτωνα, που είναι πιθανό να δυσκολέψουν τα ζητήματα της επικοινωνίας τις ημέρες αυτές.
 
Ωστόσο, η διάθεση της ανταλλαγής, του μοιράσματος, της προσφοράς, ταυτίζονται με το πνεύμα των Χριστουγέννων και δίνουν τη δυνατότητα στις σχέσεις να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, δημιουργώντας μια καλή ροή μέσα στην ημέρα.
 
Η μόνη όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο, επίσης στις πολύ πρωινές ώρες, που μας βοηθά να ανασυγκροτηθούμε και να διευθετήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν. Οι απογευματινές ώρες της ημέρας ενδείκνυνται για παρέες, συζητήσεις, εξόδους και οτιδήποτε τροφοδοτεί την διάθεσή μας με χαρούμενα συναισθήματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί, εσείς εισπράττετε τις θετικές επιρροές της Σελήνης αυτής, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο που κινείστε και θερμά συναισθήματα στις σχέσεις σας. Μάθε από τώρα πως θα σε επηρεάσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-12-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι