blank
 
blank

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Καλό μήνα σε όλους!! Με την Αφροδίτη  να περνάει στον Αιγόκερω αρχίζει ο μήνας, από τις 04.02,  εντείνοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως για την προσωπική μας αυτοπροβολή, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της καριέρας και της καταξίωσης σε αυτήν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες,  οι οποίες μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε εδώ σε ποιο δεκαήμερο γεννηθήκατε!

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε, φιλικές σχέσεις  οι οποίες μας ενδιαφέρουν, κοινωνικές δράσεις μέσα από τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη  δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις αλλά και έντονη αισιοδοξία και θετικό κλίμα, κάτι που θα μας οδηγήσει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για την επίτευξη του σκοπού μας.

Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό  αυξάνει τις πιθανότητες για σημαντικές νέες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό και είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε σωστά ότι προκύψει και να πάρουμε άμεσα τις αποφάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε έντονη νευρικότητα, απότομη συμπεριφορά και επαναστατική διάθεση που θα μας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω μας, κυρίως με το σύντροφό μας και τους συνεργάτες μας.

Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο  και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και πώς θα μπορέσουμε να  βελτιώσουμε το εισόδημά μας. Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος του να παλινδρομούμε από την υπερβολική σπατάλη στην υπερβολική συντήρηση γι’ αυτό και καλό είναι να βρούμε ισορροπίες για να μην προκαλούμε προβλήματα τόσο στον εαυτό μας όσο και στους γύρω μας μας.

Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω  μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα,, καθώς  παίρνουμε αποστάσεις από το συναίσθημα,  κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε ψυχρότητα με το σύντροφό μας, γι’ αυτό καλό είναι ότι μας προβληματίζει να το συζητήσουμε και να μην εγκλωβιστούμε στη δημόσια εικόνα μας και στο κατά πόσο προσφέρει το ταίρι μας σε αυτήν.

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα  βοηθά στο να κλείσουν ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να εκκρεμούσαν εδώ και καιρό αλλά και θέματα παρελθόντων καταστάσεων που μας ταλαιπωρούσαν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με ορμή και ανάγκη να πετάξουμε από πάνω μας ότι ψυχολογικό βάρος μας κρατάει εγκλωβισμένους.

Στις 23.02  η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος μέσα από την καριέρα μας, όπως επίσης και εμμονές στο ερωτικό κομμάτι, ας μετουσιώσουμε αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος, διαφορετικά οι προστριβές δεν θα λείψουν.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και την προσωπική σου εξέλιξη στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ερωτική σου ζωή. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο εντείνοντας υλικές και συναισθηματικές ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ υπερβολικής σπατάλης και υπερβολική συντήρησης κάτι που θα κουράσει τους γύρω σου. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα καθημερινότητας, εργασίας και παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να σε απασχολούν, τώρα όμως ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο δυναμισμός και διορατικότητα είναι τα εφόδια σου για να πάρεις σωστές αποφάσεις, να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για τη θετικότερη για σένα πορεία. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό σου περίγυρο.

2ο  δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 κινητοποιεί όλη σου την ενέργεια και τη διορατικότητα για να προωθήσεις νέα σχέδια και όνειρα, να δραστηριοποιηθείς σε νέες συλλογικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σταθούν αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε εφοδιάσουν με γρήγορη και άμεση αντίληψη, αισιοδοξία, καλή διάθεση και ευστροφία, όμως αυτό που θα πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να μην σε καταβάλει πιθανή νευρικότητα και έντονος υποκειμενισμός που θα σε οδηγήσουν σε λάθη. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που να εκτοξεύσουν το συναισθηματισμό και το ερωτικό στοιχείο. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε αυστηρές διαπραγμάτευση σε επαγγελματικό επίπεδο σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές, παράλληλα δείχνεις να εγκλωβίζεται στην προσωπική σου εικόνα στην κοινωνία και αυτό να επηρεάζει άμεσα τη σχέση σου.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρηστο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στις προσωπικές σου σχέσεις,γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις τάσεις κυριαρχίας και επιβολής που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξαφνικούς έρωτες που θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι και θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα αισιόδοξες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στο ζώδιό σου δημιουργούνται ισχυρές συνθήκες και προϋποθέσεις για ρίσκα που θέλεις να πάρεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή,, καθώς μπορεί να έρθουν μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιολογήσεις. Από την άλλη, πρόσεξε γιατί η νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδραστικότητα και εριστική διάθεση. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και την ένταση και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να ζήσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου, πρόσεξε όμως γιατί η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να φέρουν έντονες συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 απογειώνει τη διάθεσή σου, εντείνει το κέφι σου για διασκέδαση, ταξίδια και έντονο ερωτικό παιχνίδι που λειτουργεί για εσένα σαν περιπέτεια, δίχως να δίνει σταθερές βάσεις σε πιθανή νέα γνωριμία. Ταξίδια στην ύπαιθρο και στο εξωτερικό μπορεί να δώσουν ανάσα φρεσκάδας στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Στις 14.02 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και αφήνεις πίσω σου μία περίοδο που οργή και θυμός ήταν συναισθήματα που κυριαρχούσαν μέσα σου. Τώρα βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και δραστηριοποιήσε σε ότι σε ενδιαφέρει έντονα, διεκδικώντας αυτά που επιθυμείς. Έντονο θα είναι το ερωτικό παιχνίδι και πιθανές οι νέες κατακτήσεις,, καθώς το πάθος και η γοητεία σου εντυπωσιάζουν. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και σε βοηθά να κλείσει ζητήματα με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η διορατικότητά σου εκφράζονται έντονα και στην προσωπική σου ζωή,, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 θα σημάνει για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη βοηθούν στο να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση, αρκεί να αφήσεις στην άκρη απολυτότητα και υποκειμενισμό που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέα θέση εργασίας ή η εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό με πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και στο αν το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις,, καθώς δεν αποκλείεται να θεμελιώσεις ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, περνώντας σε επόμενο στάδιο ή να αφήσεις πίσω σχέσεις που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 εκτοξεύει την ένταση σε ότι αφορά παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς με τους γύρω σου και να εκτονώσεις τον θυμό σου στους γύρω σου, λόγω ανασφαλειών και φόβων που βγαίνουν στην επιφάνεια. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ένα κεραυνοβόλο έρωτα γεμάτο πάθος και ερωτισμό που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις πιθανή νευρικότητα και αντιδραστική διάθεση,, καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Κάνε το βήμα προς τα εμπρός με δυναμισμό και κλείσε πίσω σου ότι μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή,, καθώς ο ερωτισμός είναι έντονος, έντονες όμως μπορεί να είναι και οι τάσεις κυριαρχίας και ελέγχου που πιθανά να εκδηλώσεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου, αυτό όμως είναι πολύ πιθανό να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή και να εκδηλώσεις καχυποψία και ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να λυθούν με άκρως ευνοϊκό τρόπο για εσένα. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο στρέφοντάς σε σε μοναχικότητα και εσωστρέφεια που εκφράζεται λόγω της καταπιεσμένης οργής που νιώθεις μέσα σου. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις και εσωτερικές αναζητήσεις για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεση σου, διαφορετικά η εσωστρέφεια θα φέρει θλίψη. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε ωθεί στο να κλείσεις κύκλους οικογενειακών και επαγγελματικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Έχει τώρα την ενέργεια, το δυναμισμό και την ευστροφία να δρομολογήσεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα, αρκεί να καταφέρεις να θέσεις υπό έλεγχο τον θυμό που κρύβεις μέσα σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 ανοίγει νέους ορίζοντες σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις, σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για εσένα,, καθώς έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις θετικότερες αποφάσεις. Πιθανές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, με τις νέες γνωριμίες να μην αποκλείονται και να σε γεμίζουν αισιοδοξία. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εναρμονίζει με μοναδικό τρόπο το πάθος και τον ρομαντισμό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να κόψουν την ανάσα αλλά καλό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις πως θα εξελιχθούν. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει στο να αποστασιοποιηθείς με το ταίρι σου,, καθώς καχυποψία και κατήφεια πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε καλύπτει το ταίρι σου.

3ο δεκαήμεροΤο τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να φέρει στο φως ανασφάλειες και φόβους σε σχέση με τις φιλίες σου ή με στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις, προσπάθησε μόνο να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα και τον θυμό σου,, καθώς ο κίνδυνος να ξεσπάσεις σε φίλους είναι μεγάλος ή να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου προκαλώντας προβλήματα. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα και την προσωπική σου πορεία. Πρωτότυπες δράσεις θα ανανεώσουν καταλυτικά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό είναι πιθανό να φέρει στο δρόμο σου σημαντικές νέες ευκαιρίες για στόχους και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ή να προκύψουν γνωριμίες ανθρώπων μέσα από το φιλικό σου περίγυρο που να θέλουν να σε στηρίξουν σε όποια σου φιλοδοξία. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος, την έξαψη, παράλληλα όμως εντείνει και τις τάσεις επιβολής προς τον σύντροφο που μπορεί να λειτουργήσουν ισοπεδωτικά στη σχέση σου.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο   

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 σε ωθεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή,, καθώς η επικοινωνία και η ανάγκη για φλερτ είναι κυρίαρχη. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το σύντροφό σου και αν περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν,, καθώς η απαράμιλλη γοητεία σου κερδίζει τις εντυπώσεις. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ομαδικές δράσεις και είναι γεγονός ότι σου είναι εύκολο να ενταχθείς σε ομάδα και να καταβάλεις από κοινού προσπάθειες με άλλους για στόχους που σας ενδιαφέρουν. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα οριστικοποιεί ζητήματα και σχέσεις τόσο με το στενό σου περιβάλλον, όσο και σε ότι αφορά επικοινωνία, εμπόριο και γνώσεις που επιθυμείς να ασχοληθείς. Η σπιρτάδα του πνεύματος και ο δυναμισμός θα σε κατευθύνουν μοναδικά και μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα προς τις ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 σε οδηγεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που μπορεί να έχεις με τρίτους, επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με κέρδος. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν στο να πάρεις γρήγορα γενναίες και θετικές για εσένα αποφάσεις εντείνοντας το ένστικτο και την αισιοδοξία. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις πιθανό υποκειμενισμό και καχυποψία που θα προκαλέσουν δυσκολίες. Σημαντικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και στην προσωπική σου ζωή που θα εκτοξεύσουν το πάθος. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου,, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα σε κατακλύζουν. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης- Κρόνου στον Αιγόκερω χρήζει ιδιαίτερης προσοχής,, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει να απομακρυνθείς με το σύντροφό σου, να επικρατήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Προσοχή δείξε επίσης και σε οικονομικές συνεργασίες,, καθώς πιθανό είναι να μην αποδώσουν αυτά που ανέμενες και αυτό να σε ωθήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον,, καθώς δείχνεις να θέλεις να επιβάλεις την άποψή σου και να κυριαρχήσεις, λόγω φόβων και προσωπικών σου ανασφαλειών που έρχονται στο φως. Η επιρροή στην προσωπική σου ζωή πιθανά να είναι το ίδιο συγκρουσιακή. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει κέρδη και αύξηση των οικονομικών σου πόρων λόγω της αναγνώρισης της προσωπικής σου προσφοράς ή ακόμα και μία κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να διαχειριστείς με λογική και να μην μείνουν ανεκμετάλλευτες. Πρόσεξε μόνο γιατί οι αντιδραστικές σου τάσεις μπορεί να εγείρουν αντιπαραθέσεις. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα την ένταση, τις εμμονές και την διάθεση επιβολής και χειρισμού στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να προσπαθήσει το ταίρι σου να επιβάλει απόψεις του ή αντίστροφα.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς έχεις τη δυνατότητα να εξισορροπήσεις και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με συναδέλφους. Η ανάγκη να ασχοληθείς και να προσφέρεις εκφράζεται μοναδικά μέσα από την δουλειά σου. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με την υγιεινή του σώματός σου και γι’ αυτό μπορείς να αγοράσεις προϊόντα για την περιποίηση του. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι αρκετό να εκτοξεύσει την ένταση τη νευρικότητα το άγχος. Θυμήσου ότι είναι η μεθοδικότητα και ο δυναμισμός σου θα σε οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή σε σχέση με τρίτους που θέλεις να διευθετήσεις. Η έντονη δράση σου, το σπιρτόζικο πνεύμα σου και η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 μπορεί να αποτελέσει για σένα ένα δυναμικό έναυσμα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες, καθώς είναι μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα κάτω από ιδιαίτερα θετικές συνθήκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τη γρήγορη αντίληψη και την αισιοδοξία κάτι που θα βοηθήσει στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα αποτελέσουν για εσένα ένα σημαντικό ξεκίνημα από εδώ και στο εξής. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις μόνο σε υποκειμενικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα σε ότι αφορά τις συνθήκες εργασίας, όπως επίσης πιθανό να σε ωθήσει σε έξοδα παραπάνω από το φυσιολογικό για προϊόντα περιποίησης του σώματός σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις με βάση οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια βήματα.

 3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 εντείνει φόβους και ανασφάλειες, απωθημένα και φανατισμό και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο και απόλυτο τρόπο σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, κάτι που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις εξουσιαστικές και νευρικότητα για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανόν να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο έρωτας μπορεί να σε ξαφνιάσει με ευχάριστο τρόπο και να έρθει κεραυνοβολώντας σε εκτοξεύοντας το πάθος και την ένταση με θετικό τρόπο. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να δράσεις άμεσα σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, ημερίδες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να παρακολουθήσεις, αλλά και να πραγματοποιήσεις ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις για την καθημερινότητα με το ταίρι σου που θα είναι έντονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 λειτουργεί αποδοτικά για την ερωτική σου ζωή, καθώς η ανάγκη να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή να παίξεις έντονα με πιθανές νέες γνωριμίες είναι κυρίαρχη αυτή την περίοδο. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι τάσεις εγωκεντρικές που το μόνο που θα δημιουργήσουν είναι δυσαρέσκεια. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία, το κέφι, τη διάθεση για διασκέδαση και την έντονη επιθυμία για ταξίδια, τόσο πνευματικά όσο και πραγματικά, καθώς δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς στην ύπαιθρο ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο πολύ σε ενδιαφέρει. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύς που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικοποιήσεις κύκλων σημαντικών για εσένα, καθώς έχεις την ευκαιρία με ορμή, δυναμισμό και διορατικότητα να πάρεις αποφάσεις για την περαιτέρω ζωή σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να εκτοξεύσουν τον ερωτισμό και την ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί συνθήκες ιδανικές σε ό τι αφορά την εργασιακή σου πορεία και τον καθημερινό σου προγραμματισμό, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που να σε ωθούν σε μία νέα αρχή το συγκεκριμένο τομέα. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνουν τη γρήγορη αντίληψη σου και δημιουργούν ιδανικό πλαίσιο σε ότι αφορά τις επιλογές σου, καθώς γίνονται κάτω από εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που να σου δείχνουν ένα διαφορετικό δρόμο ή μία σημαντική εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή σου στέγη. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το πάθος και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις και ψυχρότητα με σένα και τον σύντροφό σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις διαλλακτικότητα και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 εκτοξεύει τη νευρικότητα, τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, τις κτητικές τάσεις προς το σύντροφό σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα με ορμή και το πιθανότερο είναι να μην μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου γιατί το πιθανότερο είναι να χάσεις το μέτρο και να προκαλέσεις έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έναν έρωτα μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα εκτοξεύσει το πάθος στη ζωή σου. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σε γεμίζει δυναμισμό για να προχωρήσει σημαντικά σε ότι αφορά οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να επιθυμείς. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις πιθανή αντιδραστικότητα που θα προκαλέσει προβλήματα. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το πάθος, την έξαψη, το ερωτικό παιχνίδι στην προσωπική σου ζωή, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα καταπιεστικός με το σύντροφό σου και να υπάρξουν συγκρούσεις σφοδρές μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 κάνει εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια, γι’ αυτό και για την επόμενη περίοδο αυτό που θα προτιμήσεις είναι να βρίσκεσαι στο περιβάλλον σου με πρόσωπα κοντινά δικά σου και κυρίως με το σύντροφο σου, καθώς θέλεις να απολαύσεις έντονα ρομαντικές στιγμές για δύο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε πιθανά έξοδα και σπατάλες που αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να χάσεις το μετρό. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και εντείνονται πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου, κάτι που είναι πιθανό να έρθει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε τη νευρικότητα και πάθος και δεν θα χάσεις. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και είναι κατάλληλη στιγμή να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν, καθώς δείχνεις το πάθος, τη διορατικότητα και το δυναμισμό που χρειάζεται.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις σημαντικές για την παρούσα σχέση σου ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνουν παράλληλα την ανάγκη να προωθήσεις σχέδια που έχει σε δημιουργικό επίπεδο και να είσαι βέβαιος ότι οι οποίες σου προσπάθειες θα στεφθούν το πιθανότερο με επιτυχία, καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά θετικές. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την προσωπική σου ζωή, καθώς εξιδανικεύει πιθανά ζητήματα και δημιουργεί συνθήκες τρυφερότητας και ρομαντισμού που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Στις 18.02 με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω καλό είναι να είσαι προσεκτικός με το ταίρι σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που να δημιουργήσουν ψυχρότητα μεταξύ σας προκαλώντας ζητήματα και δυσαρέσκεια.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 φέρνει στο προσκήνιο απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένος μέσα σου και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς η επιθυμία να ελέγξεις και να χειριστείς τους άλλους θα είναι κυρίαρχη. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τη χαρά. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό δημιουργεί συνθήκες για νέες ευκαιρίες σημαντικές για εσένα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που καλά θα κάνεις να αρπάξεις αν κρίνεις ότι είναι θετικές για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε αντιδραστικότητα και χειριστική διάθεση προς το σύντροφό σου που θα φέρει σφοδρές συγκρούσεις. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και την ανάγκη κυριαρχίας στο ταίρι σου, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για σφοδρές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει τη διάθεσή σου σε ότι αφορά τη διασκέδαση και είναι γεγονός ότι τώρα αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να περάσεις όμορφα και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα σε νοητικό επίπεδο. Το ερωτικό παιχνίδι είναι στα ύψη, πρόσεξε μόνο μην πεις σε παράλληλες καταστάσεις που πιθανά να σε εκθέσουν. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και μπορείς να δραστηριοποιηθεί σε έντονα σε ότι αφορά συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις πιθανές ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τις δυσάρεστες καταστάσεις. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δράσεις σε συλλογικές ομάδες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το ψυχικό δυναμικό και η διορατικότητα σου μόνο θετικά μπορούν να σε καθοδηγήσουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία που θα έχει άκρως θετικές επιπτώσεις σε σένα. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν να πάρεις γενναίες και γρήγορες αποφάσεις που θα βοηθήσουν τόσο σε πιθανές συμφωνίες όσο και στο να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή για παράδειγμα μία μετακόμιση ή την έναρξη της δικής σου οικογένειας. Η αισιοδοξία και θετική διάθεση που σε διακατέχουν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην όποια εξέλιξη. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για έντονα ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς πραγματοποιώντας για παράδειγμα ένα κοντινό ταξίδι που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω σε βάζει σε σοβαρές σκέψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κατήφεια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, ο ρεαλισμός και η λογική θα σε καθοδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να προκαλέσει άκρως συγκρουσιακό κλίμα στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς ανασφάλειες και φόβοι που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πιθανά να σε οδηγήσουν και σε κυριαρχικές τάσεις και καταπίεση των γύρω σου που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και πιθανά να προκαλέσουν έδρες συγκρούσεις. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να λειτουργήσει άκρως θετικά σε ότι αφορά το εισόδημά σου και ξαφνικά κέρδη μέσα από την εργασία σου να απογειώσουν τη θετική σου διάθεση και την ασφάλεια που χρειάζεται να νιώθεις. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό πιθανά να φέρει σημαντικές νέες ευκαιρίες εργασιακό επίπεδο που μπορεί να είναι άκρως θετικές για σένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού της αξιολογήσεις. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει το πάθος και την ένταση στην προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανές χειριστικές τάσεις γιατί θα υπάρξουν αντιδικίες με το σύντροφό σου. 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες και είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις μικρά και απλά πράγματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες ή περιττά έξοδα που το μόνο που θα προσφέρουν είναι τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα υποχρεώσεις και αγκαλιές στην καθημερινότητα και κυρίως η δουλειά σου, κάτι που θα εντείνει το άγχος, το στρες, την επικριτική διάθεση προς τους άλλους και αυτό δεν αποκλείεται να σε φέρει τις αντιπαραθέσεις. Καλό είναι να ασχοληθείς με ένα άθλημα ή γυμναστική για να εκτονώσεις την έντονη νευρικότητα. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε ωθεί στο να κλείσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό ή τον οικογενειακό σου τομέα, καθώς ήρθε η ώρα να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου ότι σε προβληματίζει. Ο δυναμισμός, η ενέργεια και η διορατικότητα σου θα σε καθοδηγήσουν με απόλυτα θετικό τρόπο.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές βλέψεις που μπορεί να έχεις, σε σχέση με γνώσεις σεμινάρια και ημερίδες που μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις, σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον και τις σχέσεις μαζί τους. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη είμαι άκρως βοηθητικές, καθώς σε βοηθούν στο να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις κάτω από άκρως ευνοϊκές συνθήκες που θα λειτουργήσουν εξαιρετικά θετικά για εσένα. Σημαντικές μπορεί να είναι και οι νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για δείπνο υπό το φως των κεριών με το σύντροφό σου εκτοξεύοντας το ρομαντισμό. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω σε καλεί να περιοριστείς ιδιαίτερα σε ότι αφορά σπατάλες και οικονομικά ζητήματα, καθώς οι κινήσεις σου μπορεί να είναι λανθασμένες δημιουργώντας προβλήματα την οικονομική σου ευρωστία.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 δημιουργεί συνθήκες σύγκρουσης στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα είναι απίθανο να προσπαθήσεις να καταπιέσεις το σύντροφό σου ή να τον κατευθύνει προς την πορεία που εσύ πραγματικά επιθυμείς. Αυτό γίνεται γιατί οι φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν αν δεν δράσεις με λογική και ρεαλισμό. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για νέα καταλυτική γνωριμία που θα σε κεραυνοβολήσει και θα ανεβάσει κατακόρυφα τους χτύπους της καρδιάς σου αλλάζοντας ριζικά την πορεία της προσωπικής του ζωής. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σε βοηθά στο να αιφνιδιάσεις θετικά το σύντροφό σου προσπαθώντας με πρωτότυπες κίνησης και δράσης να ανανεώσεις την ερωτική σας σχέση. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου και να διεκδικήσεις ότι καλύτερο για αυτό, πρόσεχε μόνο στην προσωπική σου ζωή γιατί η έντονη κτητικότητα θα λειτουργήσει αντίστροφα από αυτό που περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο   

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 04.02 απογειώνει τη γοητεία σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυρίως τις ερωτικές, καθώς αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι ότι το ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να φέρει έντονες συγκινήσεις, είτε από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε από νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο και δραστηριοποιείσαι έντονα σε ότι αφορά ζητήματα δημιουργικότητάς τους ενδιαφέρουν και θέλεις να προωθήσεις. Η επιθυμία να προβληθείς είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει πολλές φορές υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μετρό. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα κλείνει ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, ζητήματα που έχουν που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία, ζητήματα γνώσεων και νομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Η ενέργεια, ο δυναμισμός και η ενόραση σου θα σε καθοδηγήσει άκρως θετικά στις αποφάσεις που θα πάρεις.

2ο δεκαήμερο   

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το εισόδημά σου αρχικά και πόσο το αυξήσεις κάτι που θα σου δημιουργήσει μεγάλη ασφάλεια και Σιγουριά. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε εφοδιάζουν με γρήγορη και άμεση αντίληψη των κινήσεων που πρέπει να κάνεις και με ιδιαίτερη εύνοια για το να είναι άκρως προσοδοφόρες για εσένα. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει τον ερωτισμό, το ρομαντισμό, την τρυφερότητα στη σχέση σου και καλό θα είναι να επιδιώξεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομάκρυνση με το σύντροφο, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κατά πόσο καλύπτει τις προσωπικές σου ανάγκες ή όχι και αυτό πιθανά να οδηγήσει σε συγκρούσεις ή αποστασιοποίηση, καθώς δείχνεις να είσαι σκληρός μαζί του.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 01.02 δημιουργεί συνθήκες πόλωσης στο οικογενειακό περιβάλλον αφού έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή, ανασφάλειες και φόβοι που προέρχονται από καταστάσεις του παρελθόντος που βίωσες και πιθανά αν δεν καταφέρεις να τις χαλιναγωγήσει να οδηγηθείς σε ατέρμονες συγκρούσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Προσπάθησε να κατευνάσει την εσωτερική ένταση και τη νευρικότητα που πιθανά νιώθεις. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο άλλοι πρόσωπο του παρελθόντος που θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα λειτουργήσει αποδοτικά για την ερωτική σου ζωή. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό πιθανά να σε ωθήσει στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την οικογένεια ή για παράδειγμα να αποφασίσεις να μετακομίσεις μακριά από τα οικεία σου πρόσωπα. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει πιθανές ανασφάλειές σου και ανάγκη για έλεγχο του συντρόφου σου και αυτό θα οδηγήσει πιθανά σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει στους προσωπικούς φόβους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 ενισχύει τον συναισθηματισμό και το ρομαντισμό που νιώθεις, καθώς είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις τα πάντα στο σύντροφό σου αλλά και σε όποιον ζητήσει τη στήριξή σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς η ανάγκη σου για εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει στο να αποφεύγεις την πραγματικότητα και αυτό αργά ή γρήγορα θα σου κοστίσει. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο προκαλώντας ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς έρχονται στην επιφάνεια οργή και καταπιεσμένος θυμός από καταστάσεις που έχεις βιώσει στην οικογένειά σου και δεν θα είναι δύσκολο να μπεις σε διαδικασία συγκρούσεις που θα σου κοστίσει αρκετά. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς και η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που πιθανά υπάρχουν και είναι χρυσή ευκαιρία να οριστικοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διορατικότητα αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση σου θα σε βοηθήσουν στο να εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία προς όφελός σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 04.02 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα για να επεκτείνεις άκρως θετικά τις ήδη υπάρχουσες ή για νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ευνοϊκά βήματα προς ένα νέο μονοπάτι. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε εφοδιάζουν με γρήγορη σκέψη και αποφασιστικότητα, καθώς επίσης και θετική διάθεση που θα βοηθήσουν καθοριστικά τις όποιες κινήσεις σου ή αποφάσεις που θα πάρεις. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την εξιδανίκευση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το σύντροφό σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι μπορεί να μπει σε μία διαδικασία που να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και θλίψη, καθώς πιθανή απογοήτευση και κατήφεια να σε προβληματίσουν σε σχέση με την προσωπική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 δεν αποκλείεται να δυναμιτίσει το κλίμα στις φιλικές του σχέσεις, καθώς ανασφάλειες, απωθημένα, ενοχές και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και πιθανά να μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις ή να κατευθύνεις πρόσωπά τους ήχους του περιβάλλοντος που είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν με έντονο τρόπο. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό να δρομολογήσει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου περίγυρο να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα πάντα στον έρωτα και θα δημιουργήσουν ένα καρδιοχτύπι. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό σε ωθεί σε δυναμικές κινήσεις σε ότι αφορά συλλογικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις ή στόχους και φιλοδοξίες προσωπικού σου, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις οποίες συγκυρίες προς όφελός σου. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος την ανασφάλεια και πιθανές εμμονές στο ερωτικό πεδίο, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία αυτά σου τα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 04.02 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά είναι το να δραστηριοποιηθείς μαζί του σε ομαδικές προσπάθειες που ενδιαφέρουν και τους δύο. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Στις 14.02 ο Άρης περνάει τον Ταύρο εντείνοντας την επιθυμία να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην ολοκληρώσεις τίποτα. Εξαιρετικά ευεργετικά θα λειτουργήσουν αυτή την εποχή κοντινά ταξίδια και εκδρομές που θα ανανεώσουν το κέφι σου και θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την έντονη ενέργεια. Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο που πραγματοποιείται την ίδια μέρα  εντείνει την προσοχή σου γιατί οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσεις την ολοκλήρωση κύκλων, καθώς ο δυναμισμός και η ανάγκη για ανεξαρτησία μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν αφήσεις πίσω σου ότι σε πονούσε και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα ευοίωνη πορεία.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 καθιστά σημαντική μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή εκκρεμούσες καταστάσεις. Έχεις τη δυνατότητα τώρα να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει και να δρομολογήσεις μία νέα πορεία. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν στο να πάρεις αποφάσεις γρήγορα και με άμεση αντίληψη, παράλληλα η αισιοδοξία και θετική σκέψη δεν σε αφήνουν και αυτό είναι σημαντικό, καθώς μελαγχολικές διαθέσεις και εσωστρέφεια δεν μπορούν να σε αγγίξουν. Στις 17.02 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για εσένα και το σύντροφό σου που μπορεί να απογειώσει το ρομαντισμό και να σας οδηγήσει στο να θέσετε νέους από κοινούς στόχους που θα καλύπτουν συναισθηματικά και τους δύο. Στις 18.02 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να δεις ρεαλιστικά την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο μπορείς να κινηθείς παράλληλα με το σύντροφό σου σε ένα κοινό μέλλον.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01.02 μπορεί να βγάλει έντονες ανασφάλειες στην επιφάνεια και δεν θα είναι δύσκολο να τις εκτονώσεις στο σύντροφό σου δημιουργώντας αστάθεια στη σχέση σου. Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό ενισχύει την προσωπική σου ζωή και τις γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην καριέρα όσο και στον έρωτα. Στις 13.02 με τη σύνοδος Άρη – Ουρανού στον Κριό είναι πιθανό να φέρει αιφνίδια έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όποια κατάσταση προκύψει. Από την άλλη, σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου με αιφνίδια κέρδη. Στις 23.02 η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος για όνειρά σου από κοινού με το σύντροφο, εντείνει τη δοτικότητα σου σε ομαδικές προσπάθειες, πρόσεχε όμως γιατί οι εμμονές μπορεί να καταστρέψουν το γεμάτο πάθος και ερωτισμό κλίμα στη σχέση σου.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2019 11:00:00