blank
 
blank

Η Σελήνη στον Καρκίνο: Η δίψα του πάθους, τα μυστικά και τα σκοτεινά σύννεφα του Σαββατοκύριακου.

 
Η Σελήνη στον Καρκίνο: Η δίψα του πάθους, τα μυστικά και τα σκοτεινά σύννεφα του Σαββατοκύριακου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο, στις 30 Αυγούστου το βράδυ, το ζώδιο της κυριαρχίας της, με τάση για θαλπωρή, σμίξιμο με αγαπημένα άτομα γύρω απο ένα οικογενειακό  τραπέζι και απεριόριστη ανάγκη για τρυφερότητα.  

Νέες και παλιές σχέσεις στο προσκήνιο

Τα έντονα συναισθήματα διαδέχονται την εναλλασσόμενη διάθεση. Αν και θα χρειαστεί να μαζέψουμε την ενέργειά μας για να αντιμετωπίσουμε το παρελθόν μας, το οποίο ενδέχεται να  εμφανιστεί μπροστά μας, με τη μορφή μιας συνάντησης από παλιά, μιας έντονης ανάμνησης ή μίας επιστροφής, ωστόσο θα περιφερόμαστε γύρω απο δικά μας άτομα, αντλώντας θαλπωρή και απολαμβάνοντας την ύπαρξή τους στη ζωή μας.
 
Ο έρωτας θα ρίξει φως στο μονοπάτι μας το Σαββατοκύριακο αυτό, καθώς κάτω απο την πορεία και τις όψεις της Σελήνης, θα διαδραματιστούν τα πιο γλυκά σενάρια, με πολύ ρομαντζάδα , αλλά και βαθύ συναίσθημα, απαιτήσεις, υποσχέσεις, γλυκιές στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.
 
Τα συναισθήματα θα γίνουν πολύ σημαντικά και θα απαιτήσουν διεξόδους να εκφραστούν, ενώ την ικανότητα να μαντεύουμε πράγματα πίσω απο τη μάσκα που φοράνε κάποιοι, θα την αποκτήσουμε πιο έντονα, τις μέρες που η Σελήνη θα παραμείνει στον Καρκίνο.  Παράλληλα η κριτική τάση που αναπτύσσουμε απέναντι στους άλλους, μπορεί να γίνει αιτία διένεξης με το σύντροφο, αφού θα αναλύεται και θα αξιολογείται κάθε κίνηση, κουβέντα, απόφαση, μορφασμός.
 
Το Σάββατο, 31 Αυγούστου η Σελήνη θα περάσει μέσα απο σκοτεινά σύννεφα, καθώς θα βρεθεί σε φάση τετραγώνου με τον Ουρανό και αντίθεσης με το Πλούτωνα.  

Ανταρσία στο πλοίο

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει στην επιφάνεια αντιθέσεις με το σπίτι, τον τρόπο ζωής, την οικογένεια, τις ρίζες γενικότερα.  Θα βρεθούμε να αγωνιζόμαστε για τα ήδη κεκτημένα που νοιώθουμε πως σε μια στιγμή μπορεί να μας τα αφαιρέσουν ή να τα χάσουμε.  Αν και είναι ένα διήμερο όπου θέλουμε να αποξενωθούμε απο όποιαδήποτε υποχρέωση και ευθύνη απέναντι σε άλλους, ωστόσο αισθήματα εγκατάλειψης μπορεί να υπάρξουν, τα οποία γίνονται έντονα με την παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο, ένα ζώδιο που θέλει μεγάλη δόση σε τρυφερότητα και ασφάλεια.  Που έχει ανάγκη, μετά απο μια κουραστική μέρα στον έξω κόσμο, να γυρίζει πάντα σε ένα σπιτικό. Φυσικά Σελήνη σημαίνει συναίσθημα και δεν αποκλείεται να έρθουν ουρανοκατέβατοι έρωτες, εκκεντρικές γνωριμίες, απρόοπτες συναντήσεις που θα μας βάλουν σε μια ψυχική ένταση και διέγερση, αλλά και στους ήδη υπάρχοντες θα ακουστούν μερικά τριξίματα.

Η βασίλισσα και ο μαύρος ιππότης

Η αντίθεση Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα απελευθερώσει τους μικρούς εκείνους δαίμονες που φωνάζουν εσωτερικά για εξουσία στη σχέση, χειρισμούς, παθιασμένες στιγμές αλλά και μετατρέπουν τη κάθε σχέση σε οικογενειακή δυναστεία, όπου η εξουσία ειναι κατάλληλα κατανεμημένη. Δε θα λείψουν οι έρωτες με πάθος, δράμα, φόβους εγκατάλειψης και μπόλικο σέξ..
 
Σαν ενα φιλμ νουάρ, το παιχνίδι θα εναλλάσσεται ανάμεσα στη δίψα του πάθους, μυστικά που πρέπει να μην τα δεί ο ήλιος και με ταμπού ή σπάσιμο αυτών. Για τα έντονα συναισθήματα που θα προκαλέσει η Σελήνη με το Πλούτωνα, δεν θα μιλήσει κάποιος εύκολα γιατι απλά συχνά δε περιγράφονται. Να τα βιώσει ειναι το νόημα εδώ. Όλα αυτά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου τη νύχτα, όπου η Σελήνη περνάει στο Λέοντα , πετώντας χρυσόσκονη σε αυτούς που αγαπά.
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2013 00:00:00