blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Για να πετύχει η αλλαγή, χρειάζεται μέθοδος, οργάνωση και στρατηγική!

 
Τα άστρα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Για να πετύχει η αλλαγή, χρειάζεται μέθοδος, οργάνωση και στρατηγική!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Σήμερα, λαμβάνει χώρα η Νέα Σελήνη στην 0’06 μοίρα του Αιγόκερω, στις 3.35πμ, που θα μας επηρεάζει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2015. Πολύ σημαντικός ο κύκλος αυτός του φεγγαριού στο ζώδιο του Αιγόκερω και μιλάει για το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας νέας! Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο ζώδιο, αυτό που βρίσκεται στο ζενίθ του ζωδιακού. Συμβολίζει την ανάγκη να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και την απόλυτη εξουσία σε ό,τι σου συμβαίνει, αναλαμβάνοντας βεβαίως και την ευθύνη!
 
Νέα Σελήνη λοιπόν, νέος κύκλος, νέα δεδομένα, στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας καινούργιας! Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τη χαλαρότητα, την περιπλάνηση, την αναζήτηση των εμπειριών, όλα αυτά στα οποία μας ωθούσε το ζώδιο του Τοξότη, για να κατασταλάξουμε και να πάρουμε θέση απέναντι σε όλα όσα μας απασχολούν. Απέναντι σε όλα όσα θέλουμε να στοχεύσουμε, να καταφέρουμε, και να πετύχουμε.
 
Ήρθε η ώρα να βάλουμε όρους και όρια στο καινούργιο παιχνίδι της ζωής. Άλλωστε, η φύση του Κρόνου το επιβάλλει, προκειμένου να ανταποκριθούμε σε οτιδήποτε καλούμαστε να αναλάβουμε, να υπηρετήσουμε, να εξελίξουμε και μαζί του, να εξελιχθούμε και εμείς! Έχει έρθει η εποχή να αφήσουμε πίσω μας τις δικαιολογίες και τα ψέματα, τόσο προς τον εαυτό μας, όσο και προς το περιβάλλον που κινούμαστε, και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων χωρίς υπεκφυγές και χωρίς μελοδραματισμούς! Να σκύψουμε πάνω από τα μικρά ή τα μεγάλα θέματα της ζωής μας και να δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά για να τα καταφέρουμε.
 
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως κάθε κίνηση, κάθε επιλογή που κάνουμε σήμερα, θα έχει επιπτώσεις στο αύριο. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρόνου, κυβερνήτη αυτής της Νέας Σελήνης, ο οποίος τις ημέρες αυτές τελειώνει τη μεγάλη διαδρομή του στο ζώδιο του Σκορπιού, κλείνοντας μαζί του και τον κύκλο μιας περιόδου σημαντικών ανακατατάξεων σε οικονομικά θέματα αλλά και προσωπικές σχέσεις.
 
Βεβαίως, στο ζώδιο του Αιγόκερω εκτός από τον Ήλιο και τη Σελήνη, την περίοδο αυτή βρίσκεται και ο Ερμής, η Αφροδίτη, αλλά και ο Πλούτωνας, δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση στο γήινο στοιχείο. Αυτό σημαίνει πως έχει έρθει η ώρα να βάλουμε τις βάσεις, πάνω στις οποίες θα πατήσουμε, για να χτίσουμε ολόκληρο το οικοδόμημα…

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα

Ο Ερμής την Πέμπτη θα σχηματίσει δύο δύσκολες όψεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και η σύνοδος με τον Πλούτωνα δημιουργούν ανατροπές και μας υπενθυμίζουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα χρειάζονται συνέπεια, συνέχεια και διαρκή, αδιάλειπτο αγώνα, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα! Άλλωστε, ο Ερμής μπορεί να φέρει αποκαλύψεις, που θα ανατρέψουν πολλά από αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσαμε σίγουρα…
 
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου υπενθυμίζει την ανάγκη να δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική, πιο πνευματική, πριν προβούμε στην οποιαδήποτε κίνηση. Να εστιάσουμε, να αναλύσουμε, να μεθοδεύσουμε, και μετά να δράσουμε. Η Αφροδίτη μόλις έχει κλείσει και αυτή το τετράγωνο της με τον Ουρανό και την σύνοδο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας πολλές ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων, που αναθεωρούνται, μέσα από ξαφνικές εξελίξεις και αλλαγές. Ίσως μάλιστα, κάποιες από αυτές τις σχέσεις θα χρειαστεί να κλείσουν οριστικά την ιστορία τους στο βιβλίο της ζωής μας…
 
Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι απόλυτα σαφές. Ο Αιγόκερως και ο Κρόνος επιβάλλουν την εξέλιξη, η οποία χτίζεται μέσα από διαρκή αγώνα, προσπάθεια, επιμονή και υπομονή! Κάτι αφήνουμε πίσω μας και κάτι παίρνουμε μαζί μας, για να μας συνοδέψει στην πορεία μας: Τις εμπειρίες μας, τις ιδέες μας, τα συναισθήματά μας και, πάνω απ’ όλα, κάποια πρόσωπα που είναι πολύτιμα, στέκονται στο πλάι μας και μας στηρίζουν στις επιλογές μας… Γιατί όπως λέει και ο μεγάλος αστροφυσικός του αιώνα, Stephen Hawking, Χωρίς τα πρόσωπα που αγαπώ το σύμπαν είναι άδειο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ευνοείστε περισσότερο από τον νέο αυτό κύκλο της Σελήνης. Σας δίνεται η δυνατότητα μιας επέκτασης, που βεβαίως χρειάζεται πολλή δουλειά για να ολοκληρωθεί, όμως μπορεί να σας επιβραβεύσει με πολύ μεγαλύτερα οφέλη, από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε δυσκολίες, που αρχικά θα αναχαιτίσουν τις προσπάθειές σας. Όμως να θυμάστε πως αν επιμείνετε και λειτουργήσετε μεθοδικά, με οργάνωση και στρατηγική, όχι μόνο μπορείτε να τα καταφέρετε, αλλά να βάλετε τις βάσεις για σημαντικά επιτεύγματα. Τι ανακατατάξεις φέρνει η Νέα Σελήνη στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου λεπτομέρειες γι' αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2014 20:00:00