blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αν αλλάξεις την οπτική σου, αλλάζει ο κόσμος ολόκληρος γύρω σου!

Τα άστρα την Τρίτη, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αν αλλάξεις την οπτική σου, αλλάζει ο κόσμος ολόκληρος γύρω σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Σε κάθε Νέα Σελήνη το φεγγάρι στέκει σκοτεινό, χωρίς να χαρίζει το φως του στον ουράνιο θόλο… Και είναι αυτή του η φάση που κυριολεκτικά δίνει ζωή στα νέα ξεκινήματα της περιόδου που ακολουθεί. Η Νέα Σελήνη στην 25.07' των Διδύμων σήμερα, η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς σε αέρινο ζώδιο, μας ωθεί να αξιοποιήσουμε την πνευματική πλευρά μας, υπογραμμίζει το γεγονός πως οι σκέψεις μας είναι αυτές που χρωματίζουν ευχάριστα ή δυσάρεστα την ζωή μας!
 
Ο νους, η σκέψη, είναι η αφετηρία της γέννησης πολλών πραγμάτων, τόσο θετικών όσο και αρνητικών, είναι αυτές όμως που χαρακτηρίζουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας, των σχέσεών μας ή της επαγγελματικής μας ζωής. Και φυσικά, παίζει ρόλο και το πώς επικοινωνούμε τις σκέψεις αυτές με τους γύρω μας, μια και η επικοινωνία γίνεται πιο σημαντικό εργαλείο για να χτίσουμε υγιείς σχέσεις και συνεργασίες.
 
Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία του Άρη σε πολύ στενή σύνοδο με τα φώτα (Ήλιο και Σελήνη), που χαρακτηρίζει τον κύκλο αυτόν, δίνοντάς του έναν πολύ ενδιαφέροντα χαρακτήρα, αφού ενισχύει την ενέργεια, την πρωτοβουλία, την ορμητικότητα και την ανάγκη να πάρουμε επιτέλους τα πράγματα στα χέρια μας και να τα οδηγήσουμε στην κατεύθυνση που εμείς επιλέγουμε! Υπάρχει έντονη τάση ανεξαρτησίας την περίοδο αυτή, αλλά και πολύ ισχυρή διάθεση να επιβάλουμε τα θέλω, τις επιθυμίες μας, συχνά με τρόπο απόλυτο, αδιαπραγμάτευτο, που μπορεί να οδηγήσει και σε εντάσεις, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, ακόμα και ρήξεις, αν δεν χειριστούμε τα πράγματα, τις σχέσεις μας, με ευελιξία και διπλωματικότητα.
 
Επίσης, αυτός ο διάδικος χαρακτήρας των διδύμων σε συνδυασμό με την ενέργειά του Άρη, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει πολλούς νέους τομείς ενδιαφερόντων και προκλήσεων. Κυριαρχεί η διάθεση να τα κάνουμε όλα εδώ και τώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εστιάσουμε σε ένα στόχο και να αφοσιωθούμε σε αυτόν. Είναι πολύ εύκολο την περίοδο που ακολουθεί να υπάρξει μία σπατάλη της ενέργειάς μας σε πολλές κατευθύνσεις, χωρίς να πετυχαίνουμε επί της ουσίας τον κύριο σκοπό μας! Κι αυτό, γιατί όταν νιώθεις δυνατός και έτοιμος να μπεις στη μάχη, πολύ συχνά υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, τα όρια, της αντοχές σου, και αναλαμβάνεις πολύ περισσότερες ευθύνες απ’ αυτές που μπορείς να αντέξεις, με αποτέλεσμα τελικά να μην είσαι συνεπής! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βάλουμε όρια, προτεραιότητες, στόχους, και να κινηθούμε πάνω σε αυτούς με μεθοδικότητα, ορμητικότητα και διάθεση να τους κατακτήσουμε!
 
Κυβερνήτης της Νέας αυτής Σελήνης είναι ο Ερμής, που στέκεται πανίσχυρος, ορθόδρομος πλέον στο ζώδιο των Διδύμων, στο σπίτι του! Ο Ερμής επιτρέπει συζητήσεις, επαφές, αλλά και την ανταλλαγή ιδεών γενικότερα, συνηγορώντας στην προώθηση των θεμάτων που μας απασχολούν χωρίς αργοπορίες ή εμπλοκές που θα λειτουργήσουν ανασταλτικά!

Ερμής σε τετράγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα και Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Ακόμα και κατά το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα την επόμενη Τρίτη (μια όψη υπεύθυνη για επικοινωνιακό χάος, ασυνεννοησία και αναβολές ή ματαιώσεις γενικότερα), το γεγονός ότι και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια που κυβερνούν, έχοντας ισχυρή δύναμη και θέση, και με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία, μειώνει τις συνέπειες της δυσαρμονίας που δημιουργεί η όψη!
 
Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό έρχεται να φέρει ένα νέο άνεμο στις εξελίξεις την περίοδο αυτή, αλλά και νέες ευκαιρίες! Ευκαιρίες ανέλπιστες, που μπορεί να προκύψουν με απρόβλεπτο, ξαφνικό τρόπο, όμως θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα στις ζωές των πυρήνων ζωδίων. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γίνουν η αφορμή σημαντικών αλλαγών για όλους μας, μέσα από τις οποίες μπορεί όχι απλά να ωφεληθούμε, αλλά να κάνουμε μια νέα αρχή στους τομείς που επηρεάζονται από την όψη αυτή, ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη του καθένα μας!

Ο ρόλος του ανάδρομου Κρόνου από τον Σκορπιό

Παράλληλα σε αυτόν τον κύκλο δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στην μετακίνηση του Κρόνου στον Σκορπιό, ο οποίος, ελευθερώνει την τετράδα των μεταβλητών ζωδίων (Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς) των πρώτων ημερών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανασυνταχθούν, αλλά και να χαλαρώσουν, να αφήσουν πίσω τους (προσωρινά τουλάχιστον) οτιδήποτε μπορεί να τους έχει προβληματίσει ή πιέσει το προηγούμενο διάστημα. Ο Κρόνος από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, δημιουργεί έναν νέο κύκλο πιέσεων στα ζώδια του Σταθερού Σταύρου (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών) και τους καλεί να ξεκαθαρίσουν εκκρεμότητες ή να πάρουν ξεκάθαρη και οριστική θέση στις καταστάσεις που τους έχουν προβληματίσει γενικότερα. 

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι και Τοξότες, η Νέα Σελήνη εστιάζει περισσότερο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και σας καλεί να κάνετε μια νέα εκκίνηση, μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία το διάστημα αυτό. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των όποιων εξελίξεων. Αποφύγετε παρορμητικές ή αυθόρμητες κινήσεις.
 
Παρθένοι και Ιχθείς, ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα, όπου καλείστε να αναλάβετε μεγαλύτερη δράση, παρόλο που συχνά μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με συμπεριφορές, που ενδεχομένως στέκονται εμπόδιο στα σχέδια ή τις φιλοδοξίες σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη στρατηγική και διπλωματία, για να μπορέσετε να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας!
 
Ταύροι και Σκορπιοί, η Νέα Σελήνη για εσάς, επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σας θέματα. Χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, να μην παίρνετε παρορμητικές αποφασίσεις και να μην κάνετε αγορές, τις οποίες δεν έχετε μελετήσει πολύ καλά πριν. Επίσης, αποφύγετε ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο, γιατί μπορεί να έχετε απώλειες. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, μέσα από τις οποίες ίσως να βγείτε πολύ ωφελημένοι.
 
Λέοντες και Υδροχόοι, είναι μια εποχή που σας επιτρέπει να βάλετε στόχους και να τους υλοποιήσετε χωρίς να αναρωτηθείτε το πώς, αφού δέχεστε αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένατε… Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να είστε συγκεκριμένοι και να οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε! Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρχουν και σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας ζητήματα.
 
Κριοί και Ζυγοί, είστε από τους ευνοημένους, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις επαφές και την κοινωνική σας ζωή. Όλα μοιάζουν να συνηγορούν σε μια σειρά θετικών εξελίξεων που μπορεί να σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που έχετε σχεδιάσει! Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, ενώ ευνοείται πολύ και η ερωτική σας ζωή, που μπαίνει σε ένα νέο κύκλο προσώπων και συναισθημάτων.
 
Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εσωτερικά διλήμματα και αναστάτωση φέρνει για εσάς αυτή η Νέα Σελήνη, αλλά και ένα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο που να λειτουργεί με υπονομευτικές διαθέσεις απέναντί σας. Γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια σας, αλλά και στην εμπιστοσύνη που δείχνετε σε κάποια πρόσωπα! Πάντως, θα έχετε λύσεις ή εξυπηρετήσεις σε οικονομικά θέματα, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε!
 
Όπως και να έχει, το μήνυμα που στέλνει αυτή η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους είναι πως… όλα είναι θέμα οπτικής! Αν αλλάξεις την οπτική σου, αλλάζει ο κόσμος ολόκληρος γύρω σου!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Μάθετε περισσότερα για το ζώδιο σας, στα σχετικά άρθρα μας.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2015. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-06-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι