blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου 2015

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ξεκινά με τον ανάδρομο Κρόνο να έχει φτάσει στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού και μας βάζει δύσκολα όσον αφορά τις σχέσεις, τις επιλογές μας, τις αποφάσεις μας. Παλιά θέματα επανέρχονται και μας φέρνουν στη θέση που νομίζαμε πως είχαμε προ πολλού ξεπεράσει. Παλιοί έρωτες, αποφάσεις που αποδείχτηκαν επιπόλαιες, μοιραίες και λαθεμένες, μας ταλαιπωρούν πάλι, για να κλείσουν αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα.

Οι πλανήτες και ο ερωτικός Ιούνιος

Η Αφροδίτη, που δίνει το γενικό κουμάντο για την ερωτική εξέλιξη του δεκαπενθημέρου, διανύει το Λέοντα, προκαλώντας από ευτυχή περιστατικά έως ερωτικά δράματα. Σκέρτσα, απαιτήσεις και παράλογες συμπεριφορές θα μας αναστατώσουν και ίσως φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε ένα τέλος σε επιπόλαιες ερωτικές καταστάσεις. Οι έχοντες μία σοβαρή σχέση στη ζωή τους θα μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν να κάνουν απογόνους.
 
Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο που ανταγωνίζονται, αλλά απόλυτα δεν συναντώνται, προκαλεί εντάσεις, νευρικότητα και αδυναμία να λυθούν διαφορές με το διάλογο. Κάποιες ζήλειες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα κάνουν τα πράγματα πιο εκρηκτικά. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις θα αναθερμανθεί η ερωτική ζωή, βρίσκοντας γρήγορα καταφύγιο στο πιο κοντινό κρεβάτι, ειδικά οι έρωτες που είναι πρόσφατοι. Ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα λειτουργούν ακόμα πιο πύρινα, πιο άμεσα, πιο παθιασμένα, με τις ανάλογες συνέπειες. Θα τολμήσουμε να διεκδικήσουμε, να αρπάξουμε, να απαιτήσουμε. Να ρισκάρουμε να εκφράσουμε ανοιχτά τον έρωτα και το ενδιαφέρον για ένα άτομο.
 
Στις 21 Ιουνίου, η όψη 150 μοιρών ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ήλιο από τον Λέοντα ευθύνεται για τη μετάβαση από τις ανάλαφρες καταστάσεις σε πιο σοβαρές, που θα πρέπει να τις λάβουμε υπόψιν. Ίσως πρόκειται για μία σοβαρή συζήτηση με το σύντροφο, το μέλλον της σχέσης ή μία συναισθηματική απόσταση που έχει προκύψει. Πολλά ζευγάρια θα έρθουν στα πρόθυρα ενός χωρισμού, αν δεν υπάρξει η προσπάθεια για γέφυρες επικοινωνίας και αναθεώρησης της σχέσης. Η τριβή με τη καθημερινότητα, είναι ο μέγιστος εχθρός.
 
Στις 22 Ιουνίου ο Δίας τριγωνίζει τον Ουρανό και φέρνει τα δώρα της αγάπης στη ζωή μας, αλλά και μας βοηθάει να εντοπίσουμε την ομορφιά στις υπάρχουσες σχέσεις. Παράλληλα, ανοίγουμε τη πόρτα στο καινούργιο, την αλλαγή, το διαφορετικό. Μία περίοδος, κατά την οποία θα έχουμε πολλές προτάσεις, προσκλήσεις και προκλήσεις, βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μας.
 
Στις 24 Ιουνίου, ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας ένα μήνα τρυφερότητας, ανάγκης για προστασία, στενές σχέσεις και αφοσίωσης στην οικογένεια. Δημιουργούμε προστατευτικές μπάρες, τόσο για εμάς όσο και για αυτούς που αγαπάμε, θεωρώντας πως ο κόσμος έτσι γίνεται λιγότερο ευάλωτος. Η ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά με κάποια άτομα και να χτίσουμε μία οικειότητα, είναι μεγάλη. Έτσι, δεν είναι τυχαίο πως το μήνα που θα παραμείνει ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου θα επιχειρήσουμε, αν βρισκόμαστε μέσα σε μία σχέση, να επισημοποιήσουμε ή να θεμελιώσουμε δεσμούς που μέχρι τώρα δεν είχαν καμία σιγουριά.
 

Ο Άρης στον Καρκίνο

Στις 24 Ιουνίου ο Άρης που δείχνει τη ποιότητα των ερωτικών σχέσεων, εισέρχεται και αυτός στο Καρκίνο, μία θέση που δεν είναι και η πιο προνομιούχα, όσον αφορά το κυνήγι του έρωτα. Ο θυμός, το πάθος και η σεξουαλικότητα φρενάρονται με τον Άρη στο Καρκίνο. Γινόμαστε συνεσταλμένοι και διστακτικοί, αφήνοντας έτσι το αντικείμενο του πόθου μας να γλιστρήσει από τα χέρια μας. Αντίθετα, αναπτύσσουμε άλλα χαρακτηριστικά, όπως φόβο για έρωτες που εισβάλλουν απρόσκλητοι, αποφυγή των διενέξεων και συνεχείς αλλαγές της διάθεσης. Και ενώ θέλουμε να κατακτήσουμε και να κατακτηθούμε, ωστόσο αποδυναμώνουμε την ορμή μας, με αποτέλεσμα να μαζεύονται μέσα μας αρνητικά συναισθήματα. Λείπει εδώ η ανάληψη πρωτοβουλίας, η οποία αφήνεται πάντα στον άλλον να παρθεί.

Επιτέλους ανάσα…

Στις 29 Ιουνίου, η Αφροδίτη στο τρίγωνό της με τον Ουρανό χαρίζει νέες προοπτικές, μας συνδέει, αλλά και μας καθιστά δύσκολους ερωτικά, αφού δεν δεχόμαστε περιορισμό και καθορισμό των γούστων και των ορίων μας. Τη περίοδο αυτή, μέχρι περίπου και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα έχουμε ευκαιρίες να συνάψουμε και να διατηρήσουμε σχέσεις, οι οποίες είναι κάπως αντισυμβατικές.
 
Μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο εξ αποστάσεως, μία επαφή η οποία δε χρειάζεται καθημερινή τριβή και χρόνο για να θεωρηθεί σχέση. Γενικώς, θα κινούμαστε πιο άνετα και ελεύθερα, χωρίς τις τυπικές νόρμες και περιορισμούς. Θα βλέπουμε τον άλλον, αν και όταν υπάρχει όρεξη, ζώντας όπως θέλουμε και αποδείχνοντας πως και ο άλλος μπορεί να αντιπροσωπεύει μια πιο εκκεντρική μορφή ατόμου. Οι καταστάσεις θα ρέουν αβίαστα υπό την επήρεια της όψης, χαρίζοντας μας ωραίες στιγμές.
 
Το κέρδος που αποκομίζουμε από την όψη αυτή έγκειται στο ότι εκφράζουμε χωρίς ταμπού και ντροπές τις σεξουαλικές μας ανάγκες και επιθυμίες, παίρνοντας πίσω σαν ανταπόδοση το δικαίωμα να πειραματιστούμε και να αποκτήσουμε εμπειρίες. Όσο και όσες θέλουμε. Μάθετε περισσότερα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-06-2015 13:35:00