blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 8 ως 10 Ιανουαρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Τίποτα δεν είναι όπως πριν…

 
Τα άστρα το τριήμερο 8 ως 10 Ιανουαρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Τίποτα δεν είναι όπως πριν…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 1 ως 3 Ιανουαρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Την Κυριακή κορυφώνεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς, στον δεύτερο δεκανό του Αιγόκερου, στην 19.13’ μοίρα του ζωδίου, με την συμμετοχή πολλών πλανητικών σχηματισμών, που ευθύνονται για σαρωτικές αλλαγές, έξω απο κάθε έλεγχο…
 
Ο Αιγόκερως είναι το τρίτο και τελευταίο γήινο ζώδιο και μας καλεί να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις όποιες ικανότητες διαθέτουμε, προκειμένου να φτάσουμε του στόχους μας! Μας καλεί να εστιάσουμε στον εαυτό μας κυρίως, να ψάξουμε και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μας εκφράζει περισσότερο και με ποιο τρόπο μπορούμε να το διαχειριστούμε έτσι, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα!
 
Κι εδώ υπάρχει το εξής μυστικό, που πολλές φορές το προσπερνάμε αδιάφορα: Εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα υλική ανταμοιβή, σημαίνει πως σε ό,τι κι αν κάνω, βάζω πολύ μεγάλες δόσεις αγάπης και φροντίδας, γιατί εκφράζομαι μέσα από αυτό που υπηρετώ, εκφράζω το είναι μου, την προσωπικότητά μου… Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Πόσο συνεπής είσαι απέναντι στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου; Έχεις προσπαθήσει ουσιαστικά για να τους φτάσεις ή έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση που ενδεχομένως δεν σε εκφράζει, αλλά αναγκαστικά συμβιβάζεσαι, γιατί θεωρείς πως δεν έχεις άλλες δυνατότητες; Μήπως προσπερνάς τις ευκαιρίες που προκύπτουν, γιατί νομίζεις πως δεν είναι για σένα ή γιατί φοβάσαι να ξεβολευτείς και να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου και της ζωής σου γενικότερα;
 
Σε τέτοιου είδους ερωτήματα καλείσαι να απαντήσεις στον κύκλο αυτόν, που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις εκείνο το βήμα που εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο μυαλό σου και να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι, το οποίο ομολογουμένως δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε σου προσφέρει λύσεις εκείνες που θα σε εξυπηρετήσουν. Αντιθέτως, είναι δύσκολο, ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις, συχνά όχι ευχάριστες, μια και οι πλανητικές συγκυρίες του κύκλου αυτού θυμίζουν σε πολλές περιπτώσεις, εκείνα τα παιχνίδια του λούνα-παρκ, που σε εκτινάσσουν με εξωφρενική ταχύτητα προς τα πάνω, κόβοντάς σου την ανάσα, και αντίστοιχα σε κατεβάζουν, κάνοντας το στομάχι σου να κολλήσει στην πλάτη…

Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός

Τα φώτα (Ήλιος - Σελήνη) μόλις έχουν σχηματιστεί δύο σημαντικές όψεις, τη σύνοδο με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα δίνει στον κύκλο αυτόν και στα γεγονότα του μεγαλύτερη εμβέλεια και φέρνει εξελίξεις που θα απασχολήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη, αλλά και σημαντικές αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις στην προσωπική μας ζωή.
 
Ναι, φυσικά και μπορείς να αλλάξεις… αλλά πώς; Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα; Έχεις οργανωθεί; Έχεις ανακαλύψει την κρυμμένη αλήθεια σου; Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν είναι δικό σου, αν δεν σε εκφράζει πραγματικά και αν δεν το έχεις οργανώσει ακόμα και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια, για να προχωρήσεις! Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, παρασκηνιακά παιχνίδια, παιχνίδια εξουσίας και μυστικά σχέδια, δημιουργούν ένα περιβάλλον που έχει σκοπό να σου επιβληθεί, με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος!
 
Παράλληλα, το τετράγωνο των Φώτων με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει εκείνη την έντονη ανάγκη για δράση, που μπορεί να ανατρέψει οτιδήποτε λειτουργεί περιοριστικά ή εξουσιαστικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο! Και φυσικά, ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, μια όψη που είναι υπεύθυνη για όλες αυτές τις δραματικές αλλαγές που βιώνουμε παγκοσμίως και φυσικά σκοπό έχει την αποδόμηση του παλιού, του φθαρμένου και του παρωχημένου, μέσα από ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα, που σε πολλές περιπτώσεις προκαλούν ένα χάος γύρω μας! Καθώς ο Ουρανός ήταν σε ανάδρομη πορεία πλησιάζει και πάλι τον Πλούτωνα, και παρόλο που το τετράγωνο δεν είναι ακριβές, ενεργοποιείται εκ νέου από αυτήν την ανατρεπτική Νέα Σελήνη. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να έχουμε μια ακόμη δύσκολη έκφραση της ενέργειας των δύο αυτών πλανητών!
 
Εκείνο που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει, είναι να είμαστε με όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί, ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται γύρω μας. Γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι μέσα μας (και γύρω μας φυσικά), που θα αντιστέκεται στην αλλαγή και καθετί που θα την επιδιώκει…

Ο ρόλος του ανάδρομου Ερμή

Ο Ερμής δηλώνει με έντονο τρόπο την παρουσία του στο κύκλο αυτόν, μια και από την Τρίτη έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία. Ό,τι και αν γίνεται τώρα, στο επόμενο διάστημα θα αναθεωρηθεί, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κρατάμε αποστάσεις και κυρίως να μην λειτουργούμε μέσα από την παρόρμηση της στιγμής ή να μην καταλήγουμε σε οριστικές αποφάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να τηρηθούν.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο

Το Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει μια δύσκολη όψη συνόδου με τον Κρόνο (κυβερνήτη αυτής της Νέας Σελήνης), γεγονός που μπορεί να μιλά για την καταστολή νέων προτάσεων και ιδεών, που θα μπορούσαν πραγματικά να είναι μια σημαντική εναλλακτική επιλογή και που δεν ολοκληρώνονται ή δεν βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να μιλά για τη ματαίωση σχεδίων, ιδεών ή κινήσεων, ενισχύοντας ένα περιβάλλον απογοήτευσης, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, μια και ο Κρόνος πάντα θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις επιλογές μας!

Ανάδρομος Δίας σε τρίγωνο με Ήλιο και Σελήνη και σύνοδο με Βόρειο Δεσμό

Ο κύκλος αυτός όμως κρύβει και μια ελπίδα… Ο Δίας, ο πλανήτης που σχετίζεται με την ανάπτυξη, τις ευκαιρίες, τις επιτυχίες και γενικότερα την αισιοδοξία, περνά την Παρασκευή σε αναδρομή πορεία και στον κύκλο αυτόν πρόκειται να σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο και την Σελήνη. Και μπορεί να μην είναι σε θέση να υποστηρίξει καινούρια σχέδια, καινούργια ανοίγματα ή νέες ευκαιρίες, δίνει όμως τη δυνατότητα της επαναφοράς παλαιότερων σχεδίων ή προτάσεων, προκειμένου να οργανωθούν με έναν σαφώς καλύτερο τρόπο, που θα εξυπηρετεί την όποια εξέλιξη μπορεί να επιδιώκουμε!
 
Επίσης, ο Δίας σχηματίζει και μια όψη συνόδου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ίσως οι λύσεις που επιδιώκουμε να έρθουν μέσα από μια συνεργασία, αν είμαστε ανοιχτοί σε αυτά που έχουν να μας προσφέρουν οι γύρω μας! Και φυσικά, χρειάζεται πολλή δουλειά για να επιτευχθεί το οτιδήποτε, όμως πάντα οι συνεργασίες αυτές μπορούν να δώσουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα!
 
Εξέλιξη επίσης μπορεί να δώσει η γνώση… εκείνη η πιο πνευματική, που σε ωθεί να ανακαλύψεις τους δικούς σου κρυμμένους θησαυρούς και τη μαγεία της ζωής… Γιατί μην ξεχνάς πως το ταξίδι της εξέλιξης, ήταν και θα είναι μοναχικό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, να θυμάστε πως μπορεί τα πράγματα να μην σας βγουν έτσι όπως τα έχετε σκεφτεί ή προγραμματίσει… Η καθημερινότητα σας δείχνει το σκληρό της πρόσωπό, που δεν σας αφήνει τη διάθεση να κάνετε πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν την εξέλιξή σας ή τα σχέδιά σας.
 
Όμως εσείς μπορείτε να πάτε τα πράγματα παραπέρα… Τίποτα απολύτως δεν μπορεί να σταθεί πραγματικά εμπόδιο, αν εσείς δεν του δώσετε χώρο να αναπτυχθεί! Και φυσικά, μπορείτε να κατακτήσετε κάθε όνειρό σας… Κάποιες εκκαθαρίσεις όμως είναι απαραίτητες για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται το διάστημα που ακολουθεί και συνιστάται κυρίως ψυχραιμία, για να μπορέσετε να διαχειριστείτε το όποιο θέμα προκύψει.
 
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 12-13η μοίρα των ζωδίων, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο πολύ πιθανόν να βγάλει από μέσα σας δύσκολα συναισθήματα το διάστημα αυτό, επηρεάζοντας τις σχέσεις σας. Μια έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε απομόνωση, αλλά και σε ένα κλίμα ψυχρότητας ή ακόμα και ρήξεων. Βεβαίως, ό,τι έρχεται τώρα στο προσκήνιο έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και τώρα καλείστε να το διαχειριστείτε και να πάρετε οριστική θέση!

Καλό σαββατοκύριακο! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2016 20:00:00